Eğlenceli bir konu açmak istedim Güzel fikirler çıkacağına inanıyorum. çok orijinal olmasa da ben başlayayım, adettendir. BÜYÜ BOZULDU! Hadi buyrun.
quote:Orijinalden alıntı: sommet de la montagneGod bless pereyraKADIKÖY'ÜN FATİHİ SNEİJDER! ULUBATLI SNEİJDER!
quote:Orijinalden alıntı: PolifemusKADIKÖY'ÜN FATİHİ SNEİJDER! ULUBATLI SNEİJDER!Alıntıları Göster Kimler geldi kimler geçti DENGE yi bozan bir tek DENGE DENGEOĞLU oldu
quote:Orijinalden alıntı: Lord JokerBu mesaj silindi.16 yıllık hasret bitti! veya Kadıköy'de tarih yazdılar!
quote:Orijinalden alıntı: Sanki Bana PeleDenge'nin ZaferiSon 16 senede neler yaşandığı yazılırıdı - 6 sıfır atılmamıştı - 21.yy'a gelinmemişti - Başbakan rahmetli Bülent Ecevit'ti. - Sir Alex ManU'nun başındaydı. - Kurtlar Vadisi başlamamıştı. - Sneijder 16 yaşındaydı. - UEFA, Süper kupa, dk üçüncülüğü, avrupa şampiyonası yarı finali yaşanmamıştı. - Messi Barcelonaya gelmemişti Uzar gider. Temennim daha da uzamasın.
quote:Orijinalden alıntı: Polifemus KADIKÖY'ÜN FATİHİ SNEİJDER! ULUBATLI SNEİJDER! Güveenn güveennn güveennnn
Kazanacağımızdan değilde, bu Hamza hoca Fb deplasmanından galibiyetle dönsün var ya :))) olaylar olaylar. Hamza hocayı izle roportajlarda sonra
quote:Orijinalden alıntı: GielenbergKazanacağımızdan değilde, bu Hamza hoca Fb deplasmanından galibiyetle dönsün var ya :))) olaylar olaylar. Hamza hocayı izle roportajlarda sonraBu da mı gol değil? GOL!!
quote:Orijinalden alıntı: Uzaklardan GelenHasret bitti, vitor gitti.Valla şaka maka galatasaray kazanırsa aziz yıldırım o sinirle o hocayı gönderir
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F8946C419"Gelenek bozulmadı." ;)Seri bozulmadı ! van Persie 'nin şov yaptığı maçta perdeyi Fernandao kapadı.