Arkadaşlar avrupa yakasında oturuyorum. metrobüse binip söğütlüçeşmede insem,sonra ne yapmam gerekir? (Ya da başka bişey mi yapmam lazım?) Gitmek istediğim yer: göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kadıköy-göztepeye nasıl gidilir?
-
-
Söğütlüçeşme de metrobüsten indikten sonra aynı duraktan marmaray kalkıyor , marmaray gebze tarafına bineceksin daha sonra göztepe durağında indikten sonra dolmuşa biner veya 15 dakika yürüyebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi ilçeden gideceksin
-
Marmaraya bin. Göstepe durağında in.
-
Ben de öyle düşündüm. Küçükçekmece-göztepe arası marmaray kaç dakika sürer acaba? Bir de sonrasında minibüsü de kullanmam gerekir değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beylikdüzü
Toplamda 2saat üzeri olur dimi? :/
Hocam siz niye metrobüse bineceksiniz onu anlamadım , küçükçekmeceden direk marmaraya binip göztepeye gitseniz daha mantıklı değil mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam neresinden gideceksinquote:
Orijinalden alıntı: dedeisBeylikdüzü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beylikdüzü/marmarapark in orda oturuyorum oyüzden Küçükçekmece marmaraya başka nasıl gideceğim?
Marmarapark
Hocam ben beylikdüzünün iç tarafında yaşıyorum o yuzden metrobuse gelmek icin her türlü bir araca biniyorum o yuzden kucukcekmece marmaraya gidiyorum da sizin durum sıkıntı bence metrobusle sogutlucesmeye gidin marmaraya geçin kucukcekmeceye gitmenize gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Metrobüs -> söğütlüçeşme -> marmaraya geç -> göztepenin oradaki duraklardan en yakın neresiyse artık orada in kendi gideceğin hedefe.
veya
metrobüs -> küçükçekmece -> marmaray
küçükçekmece metrobüsten inince herkesin yürüdüğü bir yol ve köprü var. o köprüden geçince de marmaray durağı.
şahsen ben ilkini tercih ederdim.
-
Anladım çok teşekkürler
Şey Ben hızlı bir şekilde gitmek istiyorum. Max 2 saatte orda olmak istiyorum. Metrobüsün söğütlüçeşmeye gitmesi min 1buçuk saat sürüyor. O yüzden marmaraya tercih etmek istemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X