Şimdi Ara

Vapurla karşıya kaç saatte gidilir? (İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
28.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupadan Anadolu yakasina vapurla kac saatte gidilir ? Nerden gitmek lazim ? Hangi iskele ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vapurla Karşıya Kaç Saat veya Dakikada Gidilir? (İstanbul)

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakaları arasında vapurla ulaşım, şehirde yaygın olarak kullanılan bir ulaşım yöntemidir. Vapurla karşıya geçme süresi, kalkış ve varış noktalarına göre değişmektedir.

Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına Vapurla Geçiş

İstanbul'un en popüler vapur güzergahlarından biri Eminönü'nden Üsküdar'a geçmektir. Bu güzergahta vapur yolculuğu yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir. Diğer Avrupa Yakası-Anadolu Yakası vapur güzergahları arasında Kadıköy-Beşiktaş, Beşiktaş-Üsküdar ve Karaköy-Üsküdar hatları yer almaktadır.

Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına Vapurla Geçiş

Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na vapurla geçmek için de benzer süreler geçerlidir. Üsküdar'dan Eminönü'ne vapur yolculuğu yaklaşık 20-25 dakika sürerken, diğer güzergahlarda da benzer süreler söz konusudur.

Vapurla Karşıya Geçmenin Yolları

İstanbul'da vapurla karşıya geçmek için iki ana yol bulunmaktadır:

• İETT Vapur İskelenizi kullanmak: İETT, İstanbul'da vapur seferlerini işleten kamu kuruluşudur. İETT iskelerinden bilet satın alarak vapura binebilirsiniz.
    • Özel vapur şirketlerini kullanmak: Özel vapur şirketleri de İstanbul'da vapur seferleri düzenlemektedir. Bu şirketlerin vapurlarına binmek için şirketin kendi iskelesinden bilet satın alabilirsiniz.

Önemli Not: Vapur sefer saatleri ve ücretleri yılın farklı dönemlerinde değişebilir. En güncel bilgiler için İETT veya özel vapur şirketlerinin resmi web sitelerini ziyaret etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anadolu yakasında nereye gideceksin ve nereden gideceksin ? Üsküdar'da Kadıköy'de anadolu yakasında.
  • Eminönü uskudar kısa sürer.eminonu kadıkoy bi 40 dk alır.

• Kadıköy - Eminönü 20 dk
    Üsküdar - Eminönü 15 dk
    Üsküdar - Beşiktaş 7 dk
    Kadıköy - Beşiktaş 15 dk

Trafik vb sorunlar olmazsa ortalama bu sürelerde ulaşırsın. Geçen sene vapurların birinde stajyerdim ondan biliyorum.
  • Vapur bekleme sürelerini yok sayarsak karaköy - kadıköy rıhtım 22 dakika sürüyor.

Eminönü - Kadıköy Rıhtım ise 20 dakika sürüyor.

Eğer vapur Haydarpaşaya uğrarsa +5 dakika daha ekleyin.
  • Çok iyisiniz ya saolun :d

• 1 hafta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 ay 10 gün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.