Bildirim
Kadiköy Sahilde Olan Bi Baksin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu beyler horon falan o beşiktaş vapurunun ilerisinede bakın orda olması lazım -
kameradan baktım orda bi grup bişey yapıyor tenhada ama horonmu şeymi çözemiyoum 45 derece batıya dönün vapurdan göreceksinizquote:
Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL
yokmu beyler horon falan o beşiktaş vapurunun ilerisinede bakın orda olması lazım -
beyler tulum ekibi eminönü tarafındaymış doğrumudur yola çıkayımmıquote:
kameradan baktım orda bi grup bişey yapıyor tenhada ama horonmu şeymi çözemiyoum 45 derece batıya dönün vapurdan göreceksiniz
Alıntıları Göster -
horon için gidenler heveslenmesin yarınmış akşammış horon yarın uplarımquote:
beyler tulum ekibi eminönü tarafındaymış doğrumudur yola çıkayımmı
Alıntıları Göster -
ibretlik konu :Dquote:
horon için gidenler heveslenmesin yarınmış akşammış horon yarın uplarım
Alıntıları Göster -
-
Arkadaşın beyin ölümü gerçekleşmiş bulunmaktadır -
Ne oluyo -
guldurdun hee.
Bu arad ne horonu hicbir sey yok -
Vallahi okurken ilk 4 yorumu farklı kişiler yazmış diye okumuştum bi baktım kendi kendine konuşmuş sonuç olarak İBRETLİK KONU -
beyler gelen habere göre horon kurulacakmış bende kameradan bakıyorum doğrulayıp buraya yazarımquote:
Orijinalden alıntı: Ele7en
Vallahi okurken ilk 4 yorumu farklı kişiler yazmış diye okumuştum bi baktım kendi kendine konuşmuş sonuç olarak İBRETLİK KONU -
metronun içinde tulum çalan bi dayı gördümquote:
beyler gelen habere göre horon kurulacakmış bende kameradan bakıyorum doğrulayıp buraya yazarım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: turkprince
metronun içinde tulum çalan bi dayı gördüm
40-45 yaşlarında keten pantalonlu bi dayı dimi az önce meydanda yürüyordu elinde tulumuyla bak sen şu dayıya metroya binmiş
rica etsem foruma gir dermisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Doktor HANNİBAL -- 22 Ekim 2013; 17:47:02 > -
quote:
quote:
40-45 yaşlarında keten pantalonlu bi dayı dimi az önce meydanda yürüyordu elinde tulumuyla bak sen şu dayıya metroya binmiş
evet mavi renk tulumu vardı kızılderililere benziyor orda değilim su anda olsaydım sölerdim :S -
ss alındı -
quote:
quote:
Ne halayı hocam hergün geçiyorum söyle de ona göre hazırlıklı olalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: a4technic
quote:
quote:
Ne halayı hocam hergün geçiyorum söyle de ona göre hazırlıklı olalım.
halay değil mübarek horon;
İnanırmısın bende bir soğuk pazar günü beşiktaş vapurundan indim ve dalgın dalgın durakların oraya yürüdüm. saat 8:25 sularındaydı beşiktaş vapurunun 35* Gd diyebiliriz.Tam orda tulum çalan bi adam ve etrafında oynayan insanlar gördüm benide çektiler aralarına yanımdaki kızın 2-3 kez ayağına bastım ilk başlarda güldük karşılıklı anlamsız bir gülüşme vardı. sonra çay ısmarladım ordaki 10-12 kişiye baya eğlenceliydi oynamayan bilemez.
-
Bu konu tutar yerimizi alalım -
Neyse artık ne zaman olacak horon?
Benzer içerikler
- saçma fıkralar
- sun-fix yapiştirici yorumları
- tyson bezleri nedir
- uşak nasıl bir yer
- plastik kapsül hap nasıl içilir
- black friday ne zaman 2024
- türk çay emojisi
- elon musk roket
- prompt mühendisliği
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X