Şimdi Ara

Kadıköy yarın nasıl olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket alirsin bi yerden kaldirimda oturur yer icersiniz.

Valla korona boyunca 300 kisilik bir fabrikada calistigim icin sokaga cikmak bana cok normal geliyor.hatta kagit cikardilar yasakta bile calisiyoruz.

yarin ve cuma 2 ayri arkadasimla kaldirim kenarinda oturma seklinde bulusacagim.

Hatta istanbul buyukcekmecedeyim burada sahilin arabalarin girdigi kismi acik,herkes orada arabada oturuyor,demleniyor.belki orada takilirim 😁

• Ben daha gitmedim ama bayramdan önce çok kalabalıkmış. Sorun Kadıköy'e toplu taşıma ile gidiyorsan sosyal mesafeyi korumak zorlaşıyor.
  • cafeler falan servis yapıyor sadece moda tarafında kahvenizi alıp oturabilirsiniz ama
  • kadıköy'de oturan birisi olarak Kadıköy'de rıhtım tarafında çalışmalar var trafik falan baya kilit sıkıntılı ve biraz kokuyor düzenleme yapıyorlar o yüzden gelmeni tavsiye etmem ufak tefek yerlerde gizliden oturursunuz ama öyle cafe vs açık değil.
  • Bu ne galabalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • günlük ortalama bin civarında yeni vaka var. çoğu da istanbulda.

bu durumda bir süre daha kapalı olur mekanlar. biraz daha bekleyin.
  • Kardeş geçen hafta o hataya düştüm taksime gittim her yer kapalıydı yani çay içecek yer bulamadım kızla.. Mal gibi yürüdüm durdum sokakta burger buldum kola aldım.. Kısaca şart değilse az daha dayan..

Bu arada deniz kenarı park çimen her yer yasak zaten polis anında geliyor bide cezayla uğraşmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 27 Mayıs 2020; 0:26:40 >
  • Bu arada sahil park çimen her yer yasak zaten polis anında geliyor bide cezayla uğraşmayın..

• Tercih sizin ama durumlar malum. İnsanlar anne babasını, çocuklarını bile göremiyor. Arkadaş buluşmasının henüz erken olduğunu düşünüyorum.
  • Yasak, ayrıca kadıköye gelmeyin mümkünse salgın döneminde bari bir zahmet. Kapalı her yer, gezinti alanlarında polis ve yunuslar dolaşıyor. Millet sokaklarda ölüyor, halen insanlar kadıköye gidip gezelimde..evinizde oturun, semtinizde gezinin.
  • Kadıköy mü :( inşallah oralara gidecek iznimiz olur ya hala 20 yaş altındayız evden kapının önüne bile Çıkmadık ama hayırlısı diyelim onlar da olacak inşallah

• burada yazan asosyal ergenlere takılma tabi ki kimse sana eskisi gibi git dolaş insanlarla kaynaş demiyor ama el dezenfektanını maskeni alıp gayet çıkabilirsin dışarı kalabalık olmayan yerlerde de maskeni çıkarabilirsin ayrıca endişelenmene gerek yok ve tabi insanlarla sosyal mesafeni korumaya da dikkat et kadıköyde muhtemelen restoranlar kafeler falan hala kapalı açık olan yerlerde paket servis yapıyordur

evde oturarak virüsün biteceğine inanan kaostan beslenen hayatındaki en büyük aksiyon da bu olan insanların buraya gelip aklınca laf sokması da baya komik biri de insanlar sokaklarda ölüyor falan yazmış bak bak utanmasa sokağa çıkan zombiye dönüşecek diyecekler insanlara korku verip bundan prim kasmaya çalışmayın ya fazla film izleyip oyun oynuyorsunuz yazık valla kendinize bunu yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 27 Mayıs 2020; 2:6:35 >

• haftaya falan açılır çoğu yer. 15 haziran gibi de maske zorunluluğu kalkar kalkmasa da kimse sallmaz büyük ihtimal
  • Virüs’ün “akıyor bugün” diyeceği bir ortam olacaktır heralde. Takın maske ve kulaklığı ve kendi semtinizde yürüyüş yapın. Taksim, Beşiktaş, Kadıköy filan unutun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşun hocam millet bayramda bile dışardaydı bugün ortalık curcuna olur, kimsenin taktığı yok bir enayi senmisin.

• Kalabalık potansiyeli yüksek yerler yerine daha sakin yerleri tercih edebilirsiniz maskenizi takın sosyal mesafe kuralına uyun yoksa burdakilere kalsa 1 yıl evde otur çıkma der kendi çıkar
  • bir çok restorant cafe vsvs kapalı metrolar 4 lü kalkıyor mesai saatlerinde sakın toplu taşıma kullanma.
    şuan hava kapalı hava ne kadar iyi olursa insanlar o derece akar sokaklara bir de hocam ben kadıköylüyüm bir çok insan hala maske takmıyor bence buluşmayın çıkın dolaşın ama insanların olmadığı tenha erleri tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelNaja

burada yazan asosyal ergenlere takılma tabi ki kimse sana eskisi gibi git dolaş insanlarla kaynaş demiyor ama el dezenfektanını maskeni alıp gayet çıkabilirsin dışarı kalabalık olmayan yerlerde de maskeni çıkarabilirsin ayrıca endişelenmene gerek yok ve tabi insanlarla sosyal mesafeni korumaya da dikkat et kadıköyde muhtemelen restoranlar kafeler falan hala kapalı açık olan yerlerde paket servis yapıyordur

evde oturarak virüsün biteceğine inanan kaostan beslenen hayatındaki en büyük aksiyon da bu olan insanların buraya gelip aklınca laf sokması da baya komik biri de insanlar sokaklarda ölüyor falan yazmış bak bak utanmasa sokağa çıkan zombiye dönüşecek diyecekler insanlara korku verip bundan prim kasmaya çalışmayın ya fazla film izleyip oyun oynuyorsunuz yazık valla kendinize bunu yapmayın...
    insanlar sokakta ölüyor yazmadım

sokakta insanları öldüren virüs var ve çok bulaşıcı yazdım

senin canın ucuzsa çık sokağa gez

ben canımı yolda bulmadım evde otururum karı kız peşinde gezip ailemin canını tehlikeye atamam

her gün en az 1000 kişide virüs tespit ediliyor ki bu sadece bilinen değer

26 mayıs 2020 verilerine göre bilinen 37255 hasta var Türkiye'de. Hasta sayısı 15 kişi olunca herkes panik oldu evine kapandı tv'lerde yetkililer bas bas bağırdı çıkmayın dışarı diye. Şimdi kaç fazla hasta varken neden çıkıyoruz?

hadi çık sokağa evde oturarak bitmeyecek nasıl olsa sokağa çıkıp bulaşma sayısını daha çok arttıralım.

bu virüs işi turnasola döndü. şansı olan ve aklını kullanan hayatta kalıcak. diğerleri risk altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 27 Mayıs 2020; 10:28:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.