Şimdi Ara

#Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanı'nda Thermal pad bulunur mu?#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı ramlerine termal pad arıyorum.İstanbul'da heryerde aradım bulamadım birtek Kadıköy Yazıcıoğlu işhanı kaldı orada bilgisayarcılarda ya da elektronikçilerde var mıdır ? Firebal'da var biliyorum ama padin tanesine 3 lira vermek gibi bir niyetim yok, oncacık şey okadar pahalı olurmu,resmen kazık+kargo parası...
    Şunlardan:

Ayrıca bu padler ne bulunmaz hint kumaşıdır,1 haftadır 2.elde ilan açtım kimsede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 14 Kasım 2007; 0:17:37 >

• dostum onları teknik servislerde bulabilirsin mesela exa nın teknik servisi kadıkoyde vardı en son oralar bir sor aradığın malzeme kolay bulunur cinsten değil
  • Yazıcıoğlunun ikinci katında bi yer var hemen merdivenin başında orada vardır galiba. Olmasa bile arkadaşın dediği gibi EXA Gold gibi dükkanların teknik servisinden isteyebilirsin.
  • benim ekrankartının içinden çıkmıştı ne işe yarıyor diye merak etmiştim demek bu işe yarıyormuş kasanın içine yapıştırdım öylesine işe yaramaz ama yarasaydı sana verirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:SASU:.

benim ekrankartının içinden çıkmıştı ne işe yarıyor diye merak etmiştim demek bu işe yarıyormuş kasanın içine yapıştırdım öylesine işe yaramaz ama yarasaydı sana verirdim

kasanın içine niye yapıstırdın dursaydı öyle
  • quote:

benim ekrankartının içinden çıkmıştı ne işe yarıyor diye merak etmiştim demek bu işe yarıyormuş kasanın içine yapıştırdım öylesine işe yaramaz ama yarasaydı sana verirdim

Teşekkürler arkadaşlar,olmadı zaten direk ekran kartımın ithalatçısına gidip isteyeceğim.Gerçekten bulunmaz hint kumaşı gibi birşey bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

quote:

kasanın içine niye yapıstırdın dursaydı öyle

nebilim öyle yapıştırdım işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da elektronikçiler
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Teşekkürler arkadaşlar,olmadı zaten direk ekran kartımın ithalatçısına gidip isteyeceğim.Gerçekten bulunmaz hint kumaşı gibi birşey bu...

arkadaşında dediği gibi bulursun teknik servislerde mutlaka vardır basit bir şey

• Penta'ya attığım maile cevap geldi.Teknik servis elemanı göndeririz dedi,sanırım beleş,sadece kargo masrafı var.
    Artık böyle elektronik konularda direk ithalatçının teknik servisini arayacağım...
  • hadi bakalım hayırlısı inşallah işin olur:)
  • Bende bulamamıştım yurt dışından zar zor getirttim. İsteyen olursa kargo ile gönderebilirim.
    1,5 mm. kalınlığındadır.
  • Konu çok eski fakat hala termal ped ihtiyacı olanlar online olarak:www.bgaturkiye.com adresinden satın alabilirler.
  • Bende bugün bir bilgisayarcıya sordum, adam bana mouse padleri gösterdi Bunlar var dedi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.