merhabalar pazar günü kadıköye gidecemde bana 2.el parça ve defolu kasa benzeri satan magaza varmı bildiğiniz eski bir agp kart almam lazım da ayrıyetten güzelde bir kasa bulursam fazla hasat olmamıs onuda alabilirim eskiden salı pazarının orda hurdacılarda görürdüm parçalar ama artık onlarıda kaldırdılar diye biliyorum şimdiden tesekkürler.
pazar günü kadıköyde açık yer bulabilmen zor olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa*
bende ondan korkuyorum şimdi dart o.z nin verdiği borsa pazar ı aradım pazar günü kapalıymıs ama orayı öğrendiğim iyi oldu tesekkürler acaba başka bir yerler biliyomusunuz
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_53
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa*
bende ondan korkuyorum şimdi dart o.z nin verdiği borsa pazar ı aradım pazar günü kapalıymıs ama orayı öğrendiğim iyi oldu tesekkürler acaba başka bir yerler biliyomusunuz
3-4 sene önce uraniumpc ile satış yaptım. 3-4 sene onları değiştirdi mi bilemem. Çok tehlikeli bir firma bana arızalı anakart sattılar. İade de almamışlar. Dükkanda bağırdım çağırdım öyle aldılar. Olaylar hep aynı gün içerisinde oldu.
Uranyum ve Borsapazar (Uranium biraz daha cadde üzerinde ve daha çok bilinir) orada en çok alım/satım yapan iki yer, ikisine de her gün diğer 10-15 dükkanın iki katı kadar parça geliyor, alınıp satılıyor. Sonuçta bi yerle ne kadar çok işlem yapılırsa o kadar da çok sorun yaşama oranı artar.
Ama ben kötü ya da tehlikeli sözünü çevredeki diğer dükkanlar için kullanırım yalnız. Bu iki yerin almadığı gerçekten arızalı parçaları bunlar alırlar ve ellerinde kalmasın diye de saf biri buldular mı satarlar.
yardımlarınız için tesekkürler yoksa herhan bir at hırsızının eline düşebilirdim
quote:
Orjinalden alıntı: mselcuks
Uranyum ve Borsapazar (Uranium biraz daha cadde üzerinde ve daha çok bilinir) orada en çok alım/satım yapan iki yer, ikisine de her gün diğer 10-15 dükkanın iki katı kadar parça geliyor, alınıp satılıyor. Sonuçta bi yerle ne kadar çok işlem yapılırsa o kadar da çok sorun yaşama oranı artar.
Ama ben kötü ya da tehlikeli sözünü çevredeki diğer dükkanlar için kullanırım yalnız. Bu iki yerin almadığı gerçekten arızalı parçaları bunlar alırlar ve ellerinde kalmasın diye de saf biri buldular mı satarlar.
Uranyum ve Borsapazar ı ne kadar sevmesemde sana katılıyorum. Adamlar test edip alıyolar ve şuan a kadarda şurdan bozuk parça aldım diyeni duymadım. Ama kadıköy ve yazıcıoğlu gazisi çok gördüm bilmeyenlere adamlar döşüyo
Bence 2el bi ürün alınıcaksa kesinkilke denenip alınmalı sıfır bi eloktronik alırken bile kutu açılmalı imkanı varsa denetilmeli.
Benim de tavsiyem Borsapazar ama adında 'pazar' yazdığına bakma pazar günleri kapalı.
Eğer pazar günleri müsait değilsen internetten de sipariş edebilirsin. Gönderdikleri parçada sorun çıkacağını sanmam ama gidersen pazarlık etme şansı bulursun..
quote:
Orjinalden alıntı: cngzcngz
Benim de tavsiyem Borsapazar ama adında 'pazar' yazdığına bakma pazar günleri kapalı.
Eğer pazar günleri müsait değilsen internetten de sipariş edebilirsin. Gönderdikleri parçada sorun çıkacağını sanmam ama gidersen pazarlık etme şansı bulursun..
sıfır ürünü internetten alırım ama 2 . eli görmem lazım heran bi sakata gelebiliriz 2 yerde pazar günü kapalıymıs artık cumartesi günü gidip alacam acaba bide defolu kasa alabileceğim bir yer biliyomusunuz formun 2. el satısında ümraniyede bir bilgisayarcı var defolu satan ama orasıda bana ters oluyo kadıköyde varsa bildiğiniz bir yer paylasırsanız çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_53
merhabalar pazar günü kadıköye gidecemde bana 2.el parça ve defolu kasa benzeri satan magaza varmı bildiğiniz eski bir agp kart almam lazım da ayrıyetten güzelde bir kasa bulursam fazla hasat olmamıs onuda alabilirim eskiden salı pazarının orda hurdacılarda görürdüm parçalar ama artık onlarıda kaldırdılar diye biliyorum şimdiden tesekkürler.
..... defolu kasa alabileceğim bir yer biliyomusunuz formun 2. el satısında ümraniyede bir bilgisayarcı var defolu satan ama orasıda bana ters oluyo kadıköyde varsa bildiğiniz bir yer paylasırsanız çok sevinirim
Topkapı tim1de veya tim2de stoğunda çok sayıda defolu kasa olan bi dükkan vardı...
Elbette en güvenli olarak Borsapazar 'dır 3-4 senedir alış veriş yapıyorum...
size bir kaç yerin güvenlilik sırasını göstereyim..
Borsapazar>Sahibindenbilgisayar>İnci pc>uranium pc
bu sıralamaya göre giderek fiyat sorarak , sağlamlık testini yaparak alınız ben senelerdir buralardan alıyorum , mümkün olduğunca URANIUM 'dan Uzak durmanızı öneririm
Neyse hayırlı forumlar
Borsapazar ve inci pc digerlerini pek önermem uranium bana mı rast geliyo bilmiyorum ama hep bişilerde sorun cıkıyo ve müşteriyle ilgilenen yok müşteri anlayışı sıfır bunun için borsapazar
anladığım kadarıyla uranium bilgisayar en zor durumlarda alısveriş yapılacak yer çoğu kişi aldıgı parcalardan memnunda aldıgı hizmetten memnun değil gibi bir sonuc cıkardım yardımlarınız için tesekkürler.
Öncelikle konuyu hortlattığım için özür dilerim arkadaşlar ama önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.
@dota nın da dediği gibi Kadıköy'deki uranium pc (simsar) güvenilir bir yer değil. Basit bir tamir için götürdüğünüz bilgisayarın sağlam parçasını sorun varmış gibi gösterip başka parça satıyorlar.
Hatta sikayetvar.com da "uranium bilgisayar" diye arama yaptığınızda 0 bilgisayar alıp vaat edilenden daha düşük bir sistem verildiğini söyleyen biri var.!!! Linkini de vereyim bakın:
Mümkün olduğunca bu firmadan uzak durmanızı öneririm. + yukarıdaki siteye üye olup, başınızdan geçen kötü bi deneyim varsa yazın ki millet farkına varsın
NOT: Zaten 2. el parçalarla uğraşan adamın tipini görünce anlarsınız :) İnsan kendi kendine, "bu kıro nasıl oluyor da sistemler hakkında bu kadar şey bilebiliyor" diyorsunuz.
2. el ekran kartı araştırırken rastladım buraya anlatmadan geçemiycem
uranium pc yani simsar hakkikaten 'simsar' şöyleki 2. ele güvenim olamdığı içim eski kasamın özlelliklerini yazıp buraya gittim ve listedeki fiyatdan ödeme yapıp yapmadıklarını sordum tümünü aynı fiyatlardan alacaklarını sölediler ertesi günn götürdüm 2 saat bekletip test ettiler sonrada işlerine gelen 3-4 parçayı alacaklarını söylediler en kıymetli anakartıma da bi bahane uydurp yarısını teklif ettiler uyanıklık yaptıklarını anlayınca vazgeçmek istedim bu seferde ücret talep ettiler mecbur 3 parçayı satıp anakartıda vermeden dağılmış kasayla yola düştüm gerçek fiyatından başka 2 parça daha satıp eve döndüm
işin özeti siz siz olun buraya gideceğinize elinizdekini kırıp çöpe atın daha iyi
hee 2. el kart mı şimdi hatırlayınca vaz geçtim böyle adamlara para kazandırıp sakat mal almaktansa biriktirir 0 ını alrım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme