quote:Orijinalden alıntı: Arzachbende kadıköylüyüm.Alıntıları Göster Bende kadıköylüyüm.Çok az kadıköylü varmış hayret.
quote:Orijinalden alıntı: Matrix PrisonerBende kadıköylüyüm.Çok az kadıköylü varmış hayret.Alıntıları Göster Bende kadıköylüyüm acıbademdeyim
quote:Orijinalden alıntı: _jackal_Bende kadıköylüyüm acıbademdeyimAlıntıları Göster Ha şöyle ya görelim kadıköylüleri
quote:Orijinalden alıntı: morbidbende varımAlıntıları Göster dogma buyume babadan anneden kadikoyluyum
quote:Orijinalden alıntı: diablo1907dogma buyume babadan anneden kadikoyluyumAlıntıları Göster bende kadıköydenim
quote:Orijinalden alıntı: S!N@NBendeAlıntıları Göster Ümraniye'de oturuyorum ama Kadıköy'lü geçiyorum okul Acıbadem'de.yani ben de varımmmmmmm
quote:Orijinalden alıntı: mhyenÜmraniye'de oturuyorum ama Kadıköy'lü geçiyorum okul Acıbadem'de.yani ben de varımmmmmmmAlıntıları Göster ben galatasaralıyım ama kadıköydeyim
quote:Orijinalden alıntı: thedevilslieutenantefendimm Alıntıları Göster İşte kadıköy burada Ama bu kadarcıkmıyız
quote:Orijinalden alıntı: Azaghalİşte kadıköy burada Ama bu kadarcıkmıyız Alıntıları Göster üsküdarım ama kadıköylüyüm sayılır :D
quote:Orijinalden alıntı: LasTSuRvivoRüsküdarım ama kadıköylüyüm sayılır :DAlıntıları Göster Doğum yerim kadıköy bende kadıköylüyüm sayılır.
quote:Orijinalden alıntı: LasTSuRvivoRüsküdarım ama kadıköylüyüm sayılır :DAlıntıları Göster KadiköyLüyüm bende dogaL oLarak Fenerbahçe'Liyizde