Şimdi Ara

Kadıköyün Meşhur Yazıcıoğlu Teksas Pasajı (birkez daha düşünün) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

hayır girdiğm yer yazıcıoğlu 14 yaşımdan beri gidiyorum bundan sonra töğbe bir daha adım atmam bütün esnaflar kötü demiyorum iyi olan kişilerde var tanıyorum ben olayın şokundayım hala anlattıklarım doğrudur bir artnıyetım yok senelerce alışveriş yapmışlığım var o kesimden

ismail misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DünyaHarbi

quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

hayır girdiğm yer yazıcıoğlu 14 yaşımdan beri gidiyorum bundan sonra töğbe bir daha adım atmam bütün esnaflar kötü demiyorum iyi olan kişilerde var tanıyorum ben olayın şokundayım hala anlattıklarım doğrudur bir artnıyetım yok senelerce alışveriş yapmışlığım var o kesimden

ismail misin?

ismail benim namık o namık
  • Yha girdiğin yerin adını söylermisin ? o zaman + WarriorAngel sen şu anda banada it kopuk demek istiyorsun. Görmeden bilmeden yargılama derim ben sana evet yok değil üst katlarda baya bi var ama en alt katta tanımıyorum , sen belki giyimleriyle yargılıyo olabilirsin. Hatta belki benide öyle gördüğünden olabilir...
  • bana hiç rastlamadı öyle olaylar g*tleri yerse azarlasınlar
  • Yer ve adres ver yarın gidiyip basıyım bide bana yapsınlar bakiyim elimde cd le gitçem p.rn cdsi adama dicemki sizin annenizin filmi war içinde verin 1000 lira veriyim dicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

hangi dükkandı acaba tarfi edebilir misin?

? bende merak ettim orada okuldan bir sürü tanıdıklarım var yanlışları varsa düzeltiler
  • naçizane tavsiyem.

yazıcıoğlunun başına muhsin getirilip.Muhsin Yazıcıoğlu Hanlığı olsun.handaki tüm kürtler kovulup sidici yerine alperen ocakları açılsın.
  • Offffffff ulann Offfffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savarana -- 25 Nisan 2009; 20:19:57 >
  • genlerle alakası yok.sarışın mavi gözlü bir iskandinav çocuğunu al mardine koy.10 sene sonra gidip bak tipik bir kürt olacak.eğitim,ekonomi namına hiçbirşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BaDoF0uR**

Yer ve adres ver yarın gidiyip basıyım bide bana yapsınlar bakiyim elimde cd le gitçem p.rn cdsi adama dicemki sizin annenizin filmi war içinde verin 1000 lira veriyim dicem

Jakskdja gel birlikte gidelim koklu temizlik yapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o pasajdan bir şey alınmaz arkadaş açık ve net
  • Cidden şaşırdım, teknolojik bir şey alacağım zaman her zaman alışveriş yaptığım iki dükkan vardır oradan alırım (yazıcıoğlu alt katta) ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım ve üründe sonradan bir sorun vb. yaşanırsa direk ilgileniyorlar ve dediğiniz gibi hovardalık gibi en ufak bir hareketlerini görmedim, gayet düzgün ve efendi insanlar.
  • 10 yıl önce falan oralardan cd alıyordum iş bankası tarafında elden win xp satan güruh takılıyor mu hala orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Cidden şaşırdım, teknolojik bir şey alacağım zaman her zaman alışveriş yaptığım iki dükkan vardır oradan alırım (yazıcıoğlu alt katta) ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım ve üründe sonradan bir sorun vb. yaşanırsa direk ilgileniyorlar ve dediğiniz gibi hovardalık gibi en ufak bir hareketlerini görmedim, gayet düzgün ve efendi insanlar.

Sen oyle zannet dostum bir keresinde canimi zor kurtardim Autocad lazim oldu ucuza alayim diye gittim bilmedigimden 200 lira istedi herif yemin ediyorum

• Senelerdir giderim yazıcıoğluna hepsi gayet düzgün insanlar. Ama açıkcası ben herkese güvenmem SYD ELEKTRONİK ten alışverişimi yaparım. Anlattığın gibi girilmez bir yer değil. Girişinde program dvd vcd belgesel var deseler bile... Ama yan taraftaki pasaj yazıcıoğlu gibi adı sanı bilinen dükkanlar değil. Bir gün psp satmak için uğramıştım(daha han a girmeden buyur abi ne lazım gibisinden yapıştı), adam(tahmini reşit değil) psp yi aldı elimden, gel dedi dükkana götüreyim dedi dükkan gibi bir yere girdik duvarda tek tük kablolar vardı. psp yi daha büyük birisine verdi baktı kurcaladi fiyat verdi. Ben direk peki kolay gelsin dedim çıktım oradan. Benim güvenimi kazanamadılar. Ama elektronik alet satarken mutlaka oraya da uğrayıp fiyat alırım uğranmaya değer insanlar var.

Sana tavsiyem Han girişindeki abi ne lazım dvd vcd falan diyenleri duymamazlıktan gel cevap verirsen yapışıyorlar. Biraz bilmiş edasıyla ürün ile ilgili sade teknik kelimeler kullanırsan dolandırılma durumu da olmaz.

Böyle bir olay olduğu için bende üzüldüm ama olayın üzerinden seneler geçmiş artık öyle bir olay olacağını zannetmem. Tekrar dan geçmiş olsun sana. Sen uğramamazlık yapma YAZICIOĞLU ndan daha uygunu nadir bulunur.

• konu hortlamış ama yine de yazmak istedim

ben de bir kadıköylü olarak yazıcıoğlu'nu sevmeyenlerdenim. gerçekten adam kazıklıyor, eğer bir kusurları-hataları varsa kabul etmiyorlar, suçu bize veya ürüne atıyorlar.
    geçen sene laptop altı soğutucu aldım (markasız diye tabir edilenlerden) 30 TL verdim, eve geldim laptopu taşıyamadı oysa ki üstüne bastıra bastıra 17 inch olduğunu söylemiştim. götürdüm 20tllik daha bir modelle değiştirdiler diğeri ellerinde kalmadığı için. 10tl para üstünü almak istedim zorla dandik bir tane iphone 4 kılıfı verdiler bozuğumuz yok diyerek. bozdurdum e işte yok hak geçmesin bunu verelim falan dediler. ama biraz daha ileri gitsem ortam kızışırdı bu yüzden üstelemedim aldım.yani arkadaşın dedikleri bir yerde doğru, iti kopuğu, dürüst esnafı fazla kalmamış. bence çok gerekmedikçe alışveriş yapmayın

• Yakala su itidisarida

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.