Şimdi Ara

Kadıköyün Meşhur Yazıcıoğlu Teksas Pasajı (birkez daha düşünün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi bugün başımdan geçen bir olayı sırf başkaları yaşamasın diye bu yazıyı yazacağım öncelikle hevesle ps3 oyun değiştirmek için gittiğim Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına her müşterinin yapacağı gibi fiyat araştırması yaparak elimdeki pes09 verip fifa09 almak için geziniyordum taaaki bir dükkana girene kadar girdiğimde kendi içimden nereden girdim bu lanet yere dedim açıkcası fakat artık çok geçti oyunu birden alan genç tamam verelim fifa09 diyip olayı anında bitirmek istedi fifa09 durumu içler açısı kutu parcalanmıs cd' de kendımı goremıyorum o derece neyse girdik bir kere ya alacağız yoksa ölümüz çıkacak aldım çıktım aradan 10 dakka geçti beni başka dükkanda ensemden yakalayan genç dükkana gel dedi gittim Cd'nin arka tarafında orta bölgede kırık allah allah nasıl falan derken ofansif saldırılarda bulunuldu sanki ben bir üçkağıtçıymısım gibi tamam ozaman yanlışlık olmuştur falan filan diyip değişmek istedim paramı alabılırmıyım oyunumla birlikte derken hayır vermıyorum git polise şikayet et yürü git falan derken baya tartışmaya girdik POLİS denilen şahıs burada diğer polis memurlarına hakaret etmıyorum ama bu kadar basitmi allah aşkına bu kadarmı ya !!!!!!!!!!!! allah kahretsın bu memleketın durumunu orda ben darp edilirken gelipde bir ne oluyor demezmi allah belasınıı versin beni darp ettiği yetmedi azarladığı yetmedi birde kendi muhitimden kovuldum arkadaşlar ben 19 yaşında bir gençim kesinlikle aksi bir düşünce ile gitmedim bırakın, cd nin arka yüzündeki çatlaktan haberim yok ve oyun kesinlikle çalışıyor size diyeceğim bu serserilere bulaşmayın daha dürüst efendi esnaflar var kesinlikle beni hiç bir güç bir daha o pasaja SOKAMAZ!!! bırakın önünden geçmeyeceğim lanet olsun diyorum

• geçmiş olsun kardeşim
  • yazıcı oğlunda olucağını sanmıyorum oranın yanında bi pasaj var orası öle adam önünü kesip cd satıcak utanmasa

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrDraius -- 25 Nisan 2009; 16:11:11 >
  • Orda gözümün önünde çakm ipod u ( gerçek fiyatı 400 civarı ) 300 küsüre sattılar.. adama 20 liradan geliyormuş arkasından konuştular enayi diye..
  •  Kadıköyün Meşhur Yazıcıoğlu Teksas Pasajı (birkez daha düşünün)

yazıcıoğlu esnafının çoğu yam yam ' dır
  • hangi dükkandı acaba tarfi edebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi bugün başımdan geçen bir olayı sırf başkaları yaşamasın diye bu yazıyı yazacağım öncelikle hevesle ps3 oyun değiştirmek için gittiğim Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına her müşterinin yapacağı gibi fiyat araştırması yaparak elimdeki pes09 verip fifa09 almak için geziniyordum taaaki bir dükkana girene kadar girdiğimde kendi içimden nereden girdim bu lanet yere dedim açıkcası fakat artık çok geçti oyunu birden alan genç tamam verelim fifa09 diyip olayı anında bitirmek istedi fifa09 durumu içler açısı kutu parcalanmıs cd' de kendımı goremıyorum o derece neyse girdik bir kere ya alacağız yoksa ölümüz çıkacak aldım çıktım aradan 10 dakka geçti beni başka dükkanda ensemden yakalayan genç dükkana gel dedi gittim Cd'nin arka tarafında orta bölgede kırık allah allah nasıl falan derken ofansif saldırılarda bulunuldu sanki ben bir üçkağıtçıymısım gibi tamam ozaman yanlışlık olmuştur falan filan diyip değişmek istedim paramı alabılırmıyım oyunumla birlikte derken hayır vermıyorum git polise şikayet et yürü git falan derken baya tartışmaya girdik POLİS denilen şahıs burada diğer polis memurlarına hakaret etmıyorum ama bu kadar basitmi allah aşkına bu kadarmı ya !!!!!!!!!!!! allah kahretsın bu memleketın durumunu orda ben darp edilirken gelipde bir ne oluyor demezmi allah belasınıı versin beni darp ettiği yetmedi azarladığı yetmedi birde kendi muhitimden kovuldum arkadaşlar ben 19 yaşında bir gençim kesinlikle aksi bir düşünce ile gitmedim bırakın, cd nin arka yüzündeki çatlaktan haberim yok ve oyun kesinlikle çalışıyor size diyeceğim bu serserilere bulaşmayın daha dürüst efendi esnaflar var kesinlikle beni hiç bir güç bir daha o pasaja SOKAMAZ!!! bırakın önünden geçmeyeceğim lanet olsun diyorum

Diğer adın İsmail mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oralarda ne işiniz varki... Onların ne şerefsiz olduğunu bilmeyen mi kaldı gitmeyin de aç kalsın adi herifler böylece namusuyla kazanmayı ögrenirler belki.
  • geçmiş olsun

boyle şeylere dikkatli yaklaşmak gerekiyor
  • Geçmiş olsun.

Verdiğin cd nin arkası gerçekten kırık/çatlak/çizik miydi ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DünyaHarbi

quote:

Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi bugün başımdan geçen bir olayı sırf başkaları yaşamasın diye bu yazıyı yazacağım öncelikle hevesle ps3 oyun değiştirmek için gittiğim Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına her müşterinin yapacağı gibi fiyat araştırması yaparak elimdeki pes09 verip fifa09 almak için geziniyordum taaaki bir dükkana girene kadar girdiğimde kendi içimden nereden girdim bu lanet yere dedim açıkcası fakat artık çok geçti oyunu birden alan genç tamam verelim fifa09 diyip olayı anında bitirmek istedi fifa09 durumu içler açısı kutu parcalanmıs cd' de kendımı goremıyorum o derece neyse girdik bir kere ya alacağız yoksa ölümüz çıkacak aldım çıktım aradan 10 dakka geçti beni başka dükkanda ensemden yakalayan genç dükkana gel dedi gittim Cd'nin arka tarafında orta bölgede kırık allah allah nasıl falan derken ofansif saldırılarda bulunuldu sanki ben bir üçkağıtçıymısım gibi tamam ozaman yanlışlık olmuştur falan filan diyip değişmek istedim paramı alabılırmıyım oyunumla birlikte derken hayır vermıyorum git polise şikayet et yürü git falan derken baya tartışmaya girdik POLİS denilen şahıs burada diğer polis memurlarına hakaret etmıyorum ama bu kadar basitmi allah aşkına bu kadarmı ya !!!!!!!!!!!! allah kahretsın bu memleketın durumunu orda ben darp edilirken gelipde bir ne oluyor demezmi allah belasınıı versin beni darp ettiği yetmedi azarladığı yetmedi birde kendi muhitimden kovuldum arkadaşlar ben 19 yaşında bir gençim kesinlikle aksi bir düşünce ile gitmedim bırakın, cd nin arka yüzündeki çatlaktan haberim yok ve oyun kesinlikle çalışıyor size diyeceğim bu serserilere bulaşmayın daha dürüst efendi esnaflar var kesinlikle beni hiç bir güç bir daha o pasaja SOKAMAZ!!! bırakın önünden geçmeyeceğim lanet olsun diyorum

Diğer adın İsmail mi?

Adamın nickinde furkan yazıyor görmüyor musun :D

• Oraya girdiğini zaman çalışanlar anlıyor zaten kimin ne olduğunu. Abi vb. diye hitaplar kullanırsanız, veya orada neler döndüğünü bilmiyormuşcasına hareketler içerisinde olursanız adamla her şeyi yapıyor.Duvara gömülü cd dolaplarımı aramazsınız, üst katlarda polisle adamlar arasında geçen anlaşmaları mı aramazsını her şey var.

Oraya gittiğim zaman adam bir şey mi soruyor ters bir bakıyorum bir şey demeden geçiyorum o oluyor. Kem küm edince daha da üstünüze geliyorlar. Yapacağınız şey gizli polis edasıyla sert bir uslup içinde konuşmak ve işinizi halledip çıkmak ordan.

Geçmiş olsun diyorum konuyu açan arkadaşa.Olacak varmış olmuş diğer sefere daha dikkatli olursun. Ben yazıcıoğluna 14 yaşında gitmeye başlamıştım kaç yıl geçti hala arada giderim. Ordaki ordam hiç değişmedi değişmezde.

• Geçmiş olsun hocam..
  • Kazıkçıların yeri. İt dolu orası. Bir bok bilemeyen adamlar dükkan açmış. Komik. Yanlarında çalıştırdıkları ufak elemanlara paralarını bile vermiyor şerefsizler.
  • Bak kardeşim bende bi Yazıcıoğlu çalışanı olarak bu hakaretleri kabul etmiyorum ve yazıcıoğlunda böyle bi esnaf yoktur. Tamam bazıları açtır ama bu kadar değil sen yanlışlıkla yan hana girmiş olma. Bak ordaki CD'ciler benim arkadaşlarım we hiç biri bunu yapmaz. Nerden güveniyosun bu kadar dersen çünkü bu insanların yerleri belli be her an ordadırlar. Polis'e git falan tarzında bi laf yapmazlar... Ama yan handakiler için bi şey diyemem hepsi mafya gibi adamların bi önlerini kesip haraçç ister gibi CD satmadıkları kaldı. Ben orda çalışmama rağmen PC getirip götürürken önümü kesiolar Tamirmi alırız satarız cart yaparız curt yaparız tarzında şeyler diyo bazıları terslediğimde üzerime yürüyo. Anlıcan Yazıcıoğlunda zaten 2 bilemedin 3 tam anlamıyla CD'ci war birisi TEZ Elektronik diğeri SYD'dir. Burdada seviyeli insanlar çalışır...
  • Önüne gelen dükkan açarsa olacağı bu. Cahil cühela insanlardan başka ne beklenir ki

Tüm esnafın günahını almayayım ama, oradakilerin çoğu bu şekilde.Bu şekilde para kazananların aldıkları paralar haram zıkkım olsun onlara.

Dükkan'ın adını da söyleseydin. Oradan alışveriş yapmayalım bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Nisan 2009; 17:54:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OfKeE

Bak kardeşim bende bi Yazıcıoğlu çalışanı olarak bu hakaretleri kabul etmiyorum ve yazıcıoğlunda böyle bi esnaf yoktur. Tamam bazıları açtır ama bu kadar değil sen yanlışlıkla yan hana girmiş olma. Bak ordaki CD'ciler benim arkadaşlarım we hiç biri bunu yapmaz. Nerden güveniyosun bu kadar dersen çünkü bu insanların yerleri belli be her an ordadırlar. Polis'e git falan tarzında bi laf yapmazlar... Ama yan handakiler için bi şey diyemem hepsi mafya gibi adamların bi önlerini kesip haraçç ister gibi CD satmadıkları kaldı. Ben orda çalışmama rağmen PC getirip götürürken önümü kesiolar Tamirmi alırız satarız cart yaparız curt yaparız tarzında şeyler diyo bazıları terslediğimde üzerime yürüyo. Anlıcan Yazıcıoğlunda zaten 2 bilemedin 3 tam anlamıyla CD'ci war birisi TEZ Elektronik diğeri SYD'dir. Burdada seviyeli insanlar çalışır...

Ordaki çalışanların %80 i , it - kopuktur..

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orjinalden alıntı: OfKeE

Bak kardeşim bende bi Yazıcıoğlu çalışanı olarak bu hakaretleri kabul etmiyorum ve yazıcıoğlunda böyle bi esnaf yoktur. Tamam bazıları açtır ama bu kadar değil sen yanlışlıkla yan hana girmiş olma. Bak ordaki CD'ciler benim arkadaşlarım we hiç biri bunu yapmaz. Nerden güveniyosun bu kadar dersen çünkü bu insanların yerleri belli be her an ordadırlar. Polis'e git falan tarzında bi laf yapmazlar... Ama yan handakiler için bi şey diyemem hepsi mafya gibi adamların bi önlerini kesip haraçç ister gibi CD satmadıkları kaldı. Ben orda çalışmama rağmen PC getirip götürürken önümü kesiolar Tamirmi alırız satarız cart yaparız curt yaparız tarzında şeyler diyo bazıları terslediğimde üzerime yürüyo. Anlıcan Yazıcıoğlunda zaten 2 bilemedin 3 tam anlamıyla CD'ci war birisi TEZ Elektronik diğeri SYD'dir. Burdada seviyeli insanlar çalışır...

Ordaki çalışanların %80 i , it - kopuktur..

O kadarda değil..

Arkadaşın tarif ettiği yer tahminimce Yazıcıoğlunun yanındaki pasajdır..

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: DünyaHarbi

quote:

Diğer adın İsmail mi?

Adamın nickinde furkan yazıyor görmüyor musun :D

diğer adı diyoz

• hayır girdiğm yer yazıcıoğlu 14 yaşımdan beri gidiyorum bundan sonra töğbe bir daha adım atmam bütün esnaflar kötü demiyorum iyi olan kişilerde var tanıyorum ben olayın şokundayım hala anlattıklarım doğrudur bir artnıyetım yok senelerce alışveriş yapmışlığım var o kesimden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.