Şimdi Ara

KADIN FİTNESİ,İLLUMİNATİ,KIYAMET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

ERKEK KADINI TACİZ EDERSE HAPİS YATAR(KADININ HİÇBİR FİZİKSEL YADA MANEVİ KAYBI YOK

manevi kaybı yok mu, ondan mı tecavüz edilen insanlar yıllarca psikolojik tedavi görmek zorunda kalıyor zevk aldıkları için mi?

kendini erkek gibi hissediyorsa tedavi görür,hapishanede adama tecavüz ediyolar onu tedavi eden var mı?

Kadına tecavüz etti diye hapishanede adama her gün bir başka 18 lik bakire mi versinler?

Kısasa kısasın ilginç ama etkili bir yöntemi tecavüzcüye tecavüz.

çık la konudan,mantığına gurban olurum çık git şurdan

Sen incine dönünce ben de çıkarım merak etme.

• up

• imzamı okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobas01 -- 15 Ağustos 2011; 21:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

quote:

imla kurallarına dikkat etmedim,girdiğim cümlelnin sonunda cümlenin başını unuttum ama anlamışsınızdır.

Ben anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metafeller -- 15 Ağustos 2011; 22:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

quote:

quote:

imla kurallarına dikkat etmedim,girdiğim cümlelnin sonunda cümlenin başını unuttum ama anlamışsınızdır.

Ben anlamadım.

la olm bi laf kalabalığı yapanlar çıksın aradan

• lorem ipsum terk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlamadım.

emriniz olur efendim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlamadım.

emriniz olur efendim.

artistlik yapıyodun,yedin cezayı,ona göre akıllı olun,benim içerde admin tanıdıklarım var,ters yapanı banlatırım

• quote:

srtistlik yapıyodun,yedin cezayı,ona göre akıllı olun,benim içerde admin tanıdıklarım var,ters yapanı banlatırım

Hadi durma, bekliyorum. Mümkünse sınırsız

• quote:

quote:

srtistlik yapıyodun,yedin cezayı,ona göre akıllı olun,benim içerde admin tanıdıklarım var,ters yapanı banlatırım

Hadi durma, bekliyorum. Mümkünse sınırsız

atarlanman lazım önce,yok yere adam banlatmam ben,günah
  • yok yazı boyu büyükmüş yok bilmem neymiş. sen konunn içine bak verilmek istenen mesaja bak.sanane yazınını neyle yazıldığında.
    ya bi kerede buraya konu acan arkadaş sen buraya bu konuya açmışsında burda bunu anlaya bilecek kadar kapasite nerdeee.
    Ha bir de şimdi sen bize beyinsizmi diyosun diye birileri çıkcak burda klavye pehlivanlığı yapcak.eğer konuyu anladıysan ve katılıyorsan veya katılmıyorsan görüşlere yaz aşağıya neden katıldığını veya katılmadığını.neden ilk okul çocukları gibi uzatıyorsunuzki konuyu.

şimdiden söyliyim yazdıklarım için bana sözlü saldırıda bulunacak olanlara.hiç birine cevap vermiycem.sen orda yırtın dur.

Konuyu açan arkadaş gerçekten toplumda olan çok hassa bir konuya parmak basmış yazdığı şeylerde bence doğru tespitler.
  • [simage]500motivators.com/plog-content/thumbs/motivate/me/large/102-caps-lock-not-necessary-all-the-time.jpg[/simage]
  • KÖLE'den sonrasını okumadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.