Şimdi Ara

KADIN FİTNESİ,İLLUMİNATİ,KIYAMET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KÖLE KADINLAR KÖLE ERKEKLERİ KONTROL EDEBİLEN VE ÜST DÜZEY ERKEKLER TARAFINDAN KONTROL EDİLEBİLEN MÜKEMMEL BİR ARAÇTIR,İLLUMİNATİ KADINLARI ZEKİ OLMAYACAKLARI ŞEYLERLE UĞRAŞMALARINI SAĞLAYIP(ünlü erkekler,makyaj,aşk,aşk,twilight,mükemmel erkek,aşk) KADIN TÜRÜNÜ TAMAMEN AKILDAN MUAF DÜŞÜNEMEYEN VE EN GEREKSİZ İŞLERLE HAYATINI SÜRDÜRDÜREN DETAYLI FAKAT DETAYLARI BİRLEŞTİRİLDİĞİNDE ORTAYA MANTIKLI BİR MANZARA VERMEYEN BİR AKIL YAPISIYLA BIRAKMIŞTIR,TABİKİ NE KADAR ZEKİ DEĞİLSENİZ O KADAR SORUN ÇIKARIRSINIZ,ASLINDA SORUN ÇIKARMALARINI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ ETKEN ONLARA VERİLEN POZİTİF AYRIMCILIK.EVİNE HIRSIZ GİREN BİR KADIN ERKEĞE 3 GÜN TECAVÜZ ETTİKTEN SONRA POLİSİN ERKEĞİ TUTUKLAMASI VE BUNU DUYAN HALKIN GÜLMESİ KADAR SON DERECE AKIL DIŞI VE MANTIKSIZ BİR OLAYIN BU KADAR BASİT GÖRÜLMESİNE KADAR GİDEN BİR BEYİN UYUŞUKLUĞU VE MANTIK SAPMASI BU FİTNEYİ AYAKTA TUTAN ETKENLERDEN BİRİ.ERKEK SEX İSTER,KADIN SEX İSTER,ERKEK EYLEMDE BULUNUR,KADIN ŞİKAYET EDER,POLİSLER EYLEME GEÇER VE ADALETSİZ YARGININ ELLERİNDE KAFASINI KULLANABİLECEK VE İLLUMİNATİYİ FARKETMİŞ OLABİLECEK BİR ERKEK SİSTEMİN KURBANI OLUR.TÜRK ERKEKLERİ AŞAĞILANIR,ABAZAN GİBİ MANTIĞI OLMAYAN BİR ETİKET YER.İNGİLİZ YADA AMERİKAN ERKEĞİDE FARKSIZDIR,ERKEĞİN DOĞASI BİLİM İLE YALNIŞMIŞ GİBİ GÖSTERİLİP İSTİSMAR EDİLDİ.KADINLARA CİNSELLİK ÖCÜ GİBİ TANITILDI VE SONUCUNDA SU,YİYECEK GİBİ ZARURİ İHTİYAÇ OLAN CİNSELLİK ERKEĞİN SUÇU OLARAK KABUL EDİLDİ,BİR ERKEK KADINI TACİZ EDERSE HAPİS YATAR(KADININ HİÇBİR FİZİKSEL YADA MANEVİ KAYBI YOK,ZEVK ALMASIDA SÖZ KONUSU(ANNEN YADA BACIN OLSAYDI DİYENLER EVET ANAMDA BACIMDA ZEVK ALIR ONLAR BAŞKA BİR HAYVAN TÜRÜ DEĞİL) EĞER BİR KADIN ERKEĞİ TACİZ EDERSE TOPLUM ERKEĞİN GERİ ÇEKİLMESİ İÇİN BASKI YAPAR,EĞER FARKEDİLMEZSEDE ŞİKAYET EDİLMEZ,EĞER ERKEK ŞİKAYET EDERSE BU SEFER HERKES DALGA GEÇER,POLİS ASLA EYLEME GEÇMEZ.KÖLE ERKEKLERE SESLENİYORUM,KENDİNDE CİNSELLİĞİ SUÇ OLARAK ALGILAYIP KENDİ TÜRÜNÜ KÖTÜLEYEN VE KADINLARI SAVUNAN O GİZLİ FEMİNİSTLER,SİZE SÖZ VERİYORUM BÜYÜK İSTİLADAN SONRA DERİN UYKUYA DALACAKSINIZ,ALLAH İLLUMİNATİYE KÖLELERİ ÖLDÜRMESİ İÇİN GÜÇ VERSİN,AMİN.

• Arada nefes alsaydın
  • Allah kabul etsin kardiş
  • BÖYLE YAZDIĞIN İÇİN

Hiç okuyasım gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

BÖYLE YAZDIĞIN İÇİN

Hiç okuyasım gelmedi

capslocka bas

evet bencede alakası yok
  • Olum bi süre sonra cümleler karıştı. İki noktalama işareti filan serpiştirseydin
  • imla kurallarına dikkat etmedim,girdiğim cümlelnin sonunda cümlenin başını unuttum ama anlamışsınızdır.
  • okumadım,özeti yok mu ?
  • konuyu açan arkadaş güzel tespitlerin var ... teşekkür ederim egoist feminist kadın yalakası aşşağılık insanlar şuanda aramızda... heryerde bunlardan var kadınlardan çok kadın avukatlığı yapan erkekler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerdamaray -- 15 Ağustos 2011; 1:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

imla kurallarına dikkat etmedim,girdiğim cümlelnin sonunda cümlenin başını unuttum ama anlamışsınızdır.

Ben anlamadım.
  • okudum panpa güzel yazmışın
  • Okuyanlar özet geçse
  • paragraf terk.
  • Güzel bence
  • quote:

ERKEK KADINI TACİZ EDERSE HAPİS YATAR(KADININ HİÇBİR FİZİKSEL YADA MANEVİ KAYBI YOK

manevi kaybı yok mu, ondan mı tecavüz edilen insanlar yıllarca psikolojik tedavi görmek zorunda kalıyor zevk aldıkları için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

ERKEK KADINI TACİZ EDERSE HAPİS YATAR(KADININ HİÇBİR FİZİKSEL YADA MANEVİ KAYBI YOK

manevi kaybı yok mu, ondan mı tecavüz edilen insanlar yıllarca psikolojik tedavi görmek zorunda kalıyor zevk aldıkları için mi?

kendini erkek gibi hissediyorsa tedavi görür,hapishanede adama tecavüz ediyolar onu tedavi eden var mı?
  • Küçük yazı kullansaydın okurdum böyle okumak sıktı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Ağustos 2011; 3:21:11 >
  • quote:

quote:

quote:

kendini erkek gibi hissediyorsa tedavi görür,hapishanede adama tecavüz ediyolar onu tedavi eden var mı?

Kadına tecavüz etti diye hapishanede adama her gün bir başka 18 lik bakire mi versinler?

Kısasa kısasın ilginç ama etkili bir yöntemi tecavüzcüye tecavüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

quote:

quote:

Kadına tecavüz etti diye hapishanede adama her gün bir başka 18 lik bakire mi versinler?

Kısasa kısasın ilginç ama etkili bir yöntemi tecavüzcüye tecavüz.

çık la konudan,mantığına gurban olurum çık git şurdan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.