Şimdi Ara

KADIN MEVZUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler ben istanbulda herhangi bir üniversite 1. sınıfta okuyan bi arkadaşınızım. Bir kadın(feministleri kızdırmayalım) arkadaşla senenin başından beri kesişiyorduk ama okulun net en ilgi çeken kızlarından son 2-3 haftadırda baya yakınız ben bırakıyorum yemeğe çıkıyoruz filan. Kız benden hoşlanıyor gibi davranıyor gülerken toplu ortamda bana bakarak gülüyor cok daha yakınları olmasına rağmen, sonra ayakları bana dönük oturuyor -bana göre ince ve önemli bi detay-, bakışları klasik değil, karşılıklı konuşurken saçıyla ve burnuyla oynuyor. Ama yanımızda başka arkadaşlarıda olunca eski sevgilisinin derdini anlatmıyo ama rahatça adını geçirebiliyo, hani kendimden düşünüyorum ben onun karşısında yapmam cünkü sevgili olmayı düşünüyorum.

Olayı anlıyamıyorum yani anlıycağınız, hoşlanıyo gibi hareketleri ama sanki ince bi duvarda örüyor. Yıkılamıycak bi duvar değil ama, beni mi cepliyor acaba yoksa bu ara yaz tatili gircek araya diye şimdi mi istemiyor anlamadım.. Nacizane yorumlarınızı bekliyorum dh ahalisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belarius -- 18 Mayıs 2017; 13:30:36 >

• "Kadın"

Okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

"Kadın"

Okumadım.

Kız veya bayan mı deseydim

neyse konuyu saptırmıycam isteyen istediği şekilde isimlendirebilir
  • Kadın yazıp sonradan kız yazmışsın ahuhahuhahaha zaaa

• Alttan alttan ondan bilgi almaya çalış kaybedecek bir şeyin yok sonra pişmanlıklar oluyor yapmayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Kadın yazıp sonradan kız yazmışsın ahuhahuhahaha zaaa

editledim
  • Üniye bölüme bağlı hangi uni hangi bolum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bi adım atmayada korkuyorum cünkü gayet rahat biri atıcaksa kendi atar zaten..
  • Eğlenceli değilsin, ciddi postlar bekliyorum. Troller yazmazsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Eğlenceli değilsin, ciddi postlar bekliyorum. Troller yazmazsa sevinirim.

İnşallah hakkari universitesindesindirde kızın 5 abisi vardır bu mesaja troll diyor yazık

• Burnuyla oynuyor derken nasıl oynuyor yani

Bu arada 2 - 3 hafta yeterli bir süre kısa zamanda açıl sevip sevmediğini öğren.

• yhaaaaaaaaaaaa,

ama phen seni arkds olrk görmstmmmm ltfnnn,

diyecek
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt

kahkaha attim, hocam burnuyla oynuyor dedigim ustten dokunursun ya yukari dogru klasik bi hareket vardir, o.

• Kızlar erkeklerin peşinden koşmasından onlara ilgi göstermesinden hoşlanır, onun yaptıklarından sen ona yakınlık gösterdikçe de sen umutlanmaya devam edeceksin

yapacağın şey çok basit arama sorma bakalım arıyor mu, tersle bakalım rastgele bir konuda ne tepki verecek, başka bir kızdan bahset bakalım ne yapacak

tabi bu tepkileri kızın soğukkanlılığı, hoşlanma seviyesi vs. gibi şeylere göre değişir bu yüzden dozunu kaçırma

ama sen arama o arıyor, başka bir kızdan bahsettin kıskanma belirtisi gösteriyor, tersledin seni salmaktan başka tepki verdi (alınması mesela iyi bir tepki)

hepsini aynı anda yapma tabi zaten 1-2 yaptın mı direk anlarsın baktın olumlu yapıştır teklifi ha bir de kızın erkeklerden beklentisini anlamaya çalış, para mı, kariyer hedefi mi, romantiklik mi, ağzın laf yapması mı

bende üniversitede hiç bulaşma mümkün dedikleri bir kızla çıktım kızın beklentisi romantiklikti romantik oldum sadece bu, çoğu kızda ters teper gerçi bu yalak gibi gözükürsün zavallı konumuna düşersin bu erkeklerin yaptığı en büyük yanlıştır aslında ama tabi kızı iyi ölçüp biçecen ona göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.