Şimdi Ara

Kadın sürücüler hakkında söylenenler doğruymuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçekten birçok konuda yerden göğe kadar haklısınız
    ama herkesi bir tutup herkese aynı davranmayın :(
    gerçekten çok gariban durumlara düşüyorum bu konu yüzünden.
    siz başka hanımefendilerde gördüklerinizi hepimize genelleyip öfkeyi çıkardığınız kişi garip ben olunca gerçekten kötü oluyor.

arkaya "kusur bana, affetmek sana düşer abim" yazdıracak seviyeye gelmek üzereyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bile lafı oraya getirdiniz ya yuh artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Bu konuda bile lafı oraya getirdiniz ya yuh artık.
    ben lafı bir yere getirmedim ki, siz ne anladınız bilmiyorum sadece açıkça araç kullanamıyorlar dedim neden gocundunuz.
  • Bende otoyolda gidiyorum en sag seritteyim tali yoldan bir araba geliyor bakiyorum yavasladigi yok ben yavaslamasam yandan giricem arabaya yollarim birlesmesine 3 5 saniye kala frene basip kornayada bastim araba onume gecti bu sirada aracin sol aynasindan goruyorum surucuyu , kadin surucu kafasini kaldirip bana ne var gibi isaret yapiyor. Gerizekali telefona bakarak giriyordu anayola buyuk ihtimal.

Kadin suruculer harbi cok sacma suruyor ayni sekilde yaya ikende kadin surucu varsa bekliyorum cunku bir kere kadin surucunun oldugu arabanin onunden yaya olarak geciyorum araba ben tam gecerken firladi az kalsin carpiyordu kaputa ellerimi koydum.

• Kadınların araç kullanması Türkiye gibi işçilik ve parça masrafları pahalı olan ülkeler için milli servetin heba olması demektir.
  • Okudukça şaşırdım. En yakınım kız kardeşimden örnek vereyim; araba kullanmayı ben öğrettim denebilir. Kızmama bağırmama rağmen makas atıyor ve "Usta şöför" olarak tanıtanlardan 10 kat daha güzel ve hızlı parkediyor. Kazası yok umarım olmaz. Benden çok daha dikkatli ve sağlam. Bu arada bende fıs sürücü değilim 2013ten bu yana kullanıyorum. Bence arabayı iyi sürmek falan biraz yetenek ve refleks işi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadınlar ya çok iyi kullanıyor ya da çok kötü kullanıyor, ortasına rastlamadım henüz.

• İstanbul'da aktif motosiklet sürücüyüsüm. Kadın sürücülerle yaşadığım olayların haddi hesabı yoktur. Elimde yetki olsa kadınların trafiğe çıkmasını yasaklarım. Daha 2 ay önce trafik durma noktasındayken kadının birisi yandan gelip çarptı motorum yan devrildi. İleriye çekelim, bi şey var mı motorda bakalım tutanak tutalım dedim, motoru ileri çektiğim gibi başka bi yola sapıp kaçtı.

Bunun gibi bir sürü olay yaşadım, otobanda şeritte duramazlar, ayna kullanmazlar, deli gibi sürüyorlar arabayı.

Bir örnek daha vereyim, şile otobanında gidiyorum motosikletimle, önümde bi polo gördüm, polo sağa yatmış resmen yamuk gidiyor araba, dedim allah allah yük falan mı var bu arabanın hali ne, bi yaklaştım sağdan arabaya hem ön sağ, hem de arka sağ lastik patlamış içeride hanımefendi müziğini açmış gidiyor. Dur dur yaptım emniyet şeridinde durdurdum kadını, yahu napıyorsun arabanın haline bak jantların içinden geçmişsin, hiç mi hissetmedin, hiç mi uyarı ışıklarını görmedin diyorum, ehe görmedim diyor. Orda ağzına vurasım geldi inanın. Hayır ani bi fren yapsa ya da en ufak bi şeyde arabanın kontrolünü kaybetse olan trafikteki başka masum bi vatandaşa olacak.

Bunun gibi inanın bi ton örneğim var, o yüzden her zaman diyorum ve diyeceğim kadınların trafiğe çıkması yasaklansın.

• Bide bunların türbanlı olan cinsleri var, hele onları gördün mü direk kaçacaksın.
  • bkz. kocasının dev jeepini kullanan türbanlı.
  • sadece bana mı bu aralar denk geliyor yoksa sizde geceleyin hiç far yakmadan gezen hanım sürücüler (hayalet) görüyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

sadece bana mı bu aralar denk geliyor yoksa sizde geceleyin hiç far yakmadan gezen hanım sürücüler (hayalet) görüyor musunuz?
    Bende çok görüyorum,hatta araçtan indiklerinde katladıkları aynaları açmadan yola çıkanlarla bile karşılaşmak mümkün

Birde geçenlerde solu kapatıp yavaş yavaş giden bi ablaya denk geldim,bi süre bekledim aynadan görüp saga geçer diye.Geçmeyince sellektör yaptım yine takmadı.Mecbur sağından geçmeye yeltendim sağ şeride geçip hızlanınca bu ablamızda ben tam yanındayken sağa sinyal verip üstüme kırdı😁Arkandan araç gelirken yol vermiyorsun,arkanda araç yok ve sağında varken aynaya bakmadan sağa kırıyorsun Araçların sağından geçmeyin diyorlar ama bunun gibi solu kapatıp gidenler yüzünden mecbur yapıyoruz bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 9 Eylül 2020; 18:24:19 >

• Arkadaşlar çok az bir kısım hariç kadınlarda araç sürme yeteneği yok. Aynı anda birden çok şeye Odaklanamıyorlar. Direksiyonu tutarken önüne bakıyor aynalara bakmıyorlar mesela veya aynaya bakarken önüne bakmıyor önündekine tosluyor. Dikkat edin böyle olduğunu görürsünüz. Arabayı park edemezler çünkü birden çok şeye dikkat edemezler. O yüzden mümkünse yanaşmayın. Önünde duran adama göre göre gidip vuran kadınlar gördüm. Yani tepki veremiyorlar bazı durumlarda ciddi ciddi

• Yahu bu 10 iq su olan kadınlara nasıl ehliyet veriyorlar anlamıyorum.Benim etrafımdakilerden bir tanesi sadece güzel araba kullanıyor.O kızda zaten Zeki birisi.Diğerleri acele.Bunlara ne diye ehliyet veriyorlar

• Başahşehire okul çıkış saatlerinde gitmediğiniz çok aşikar. Bir kaç gün denk gelirseniz her detay bir kabus gibi.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Hatalı onlar olsa bile ardınıza bakmadan kaçın. Unutmayın bu tipler her zaman haklıdır(!)

• Kız kardeşim de çok şikayetçi kadın sürücülerden. 😂

K.

• Görüp yaşadıklarımı yazsam, yalan söylediğimi düşünürler. O yüzden ben gördüm geçirdim. Kimseye ibretlik olmaya gerek yok. Onlar haklılar.
  • HatAliVet kullanıcısına yanıt
    işte o mesafeyi ne yaparsan yap koyamıyorsun.üç gün önce motorda kızım arkamda caddede gidiyorum.sağ ara sokaktan kadın sinyalsiz soluna hiç bakmadan takoz gibi döndü.öyle bir fren tuttum ki nerede ise motor savrulup üzerinden düşüyorduk.öküz ehliyeti kafeden mi aldın anlamadım.resmen başkasının canını hiçe saymak
  • dsoto kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam motorda ani fren çok tehlikeli,motorunuzda abs var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.