< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
:D Benim hatunda ehliyet almak istiyor hem kendi cebimi hemde sizlerin sağlığını düşündüğüm için engel oluyorum kıymetimi bilin :D
|
daha dün yaşadığım olay, genç bi hatun clio4 ile dar olan benzinlik girişini dörtlüsünü yakıp yanaşarak kapatmış (aracın içindeler yine bi hanim arkadasiyla beraber) bende benzinliğe girecem sinyalim yanıyor arkasına gelene kadar 10-15sn. aralıksız korna çalarak durdum, benim arkamda da benzinliğe girecek araçlar birikti, neyse lütfetti ablamızda benzinliğe girdi biraz zahmetli bi şekilde hayır 5metre içeri girse zaten boş yerde var benzinlikte, yanına yanaştım "hanımefendi benzinligin girisini kapatmayın arkanızda kuyruk oldu" dedim, o da "bizimle mi ilgili bi sorun var" diyor. yok ben pompacıya korna çalıyorum deli gibi, ne zaman pompacı görsem basarım kornaya
|
Kadın şoför gördüyseniz, kaçın. Kadın şoförün yanında birde kadın arkadaşı varsa kazaya karıştıysanız bile aracınızdan çıkmayın.
|
Omo kodonloro yoklonoyorsonuz. Orkoklor doho cok kozo yopoyor
|
sabah işe gelirken bir bayan sürücü kaldırımdan inip yola katılacaktı.
ben de her normal insan gibi çünkü sadece 5 metre gerisindeyim hani benim geçmemi bekler diye düşünüp tam yanından geçerken birden yola atlamaz mı. ama ben bacımıza dikkat ettim ve yol verdim. sonuçta başı açıklarda bile yan ayna kullanımı yaygın olmadığı için türbanlı bacılarımızda görüş açısı hepten sıkıntı. |
İkinci paragraf istanbul trafiğini anlatıyor, normal sayılan hareketler İstanbul için.
İstanbulda bunları yapana tepki bile verilmez. Tepki veren düelloya davet etmiş sayılır, vahşi batı usulü. |
Pratik zekası olmayan kadınlara araba vermemek lazım. Çok cahiller kusura bakmasınlar
|
Bide bunların türbanlı olan cinsleri var, hele onları gördün mü direk kaçacaksın.
|
kadınlar ya çok iyi kullanıyor ya da çok kötü kullanıyor, ortasına rastlamadım henüz.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Eylül 2020; 17:12:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 8 Eylül 2020; 22:36:32 > |