Şimdi Ara

Kadın sürücüler hakkında söylenenler doğruymuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamana kadar bayan arkadaşları hep savunmuşumdur, Yaptıkları saçma şeylerde yardımcı olmuşumdur, basit hatalarına aşırı tepki gösterildiği ya da Bilerek sıkıştırıldıklarına inanmışımdır.

Ama dün yaşadığım saçmalıkla artık dark side gectim sanırım; otoparktan konvoy halinde çıkıyoruz, parayı verdim, bariyer açıldı tam bariyerin altindayken mavi fiestasıyla bi abla otoparın cikişına durdu, korna basıyorum bacım bana bakıyor, ne ileri ne geri gidebiliyorum. Sonra bariyer kiremit kıran kung fuucu gibi benim kaputa hızlı hızlı inip inip kalkmaya başladı. Değmiyo ama benim aklım çıktı tabi(bariyerin inmesiyle arka camı dağulan fluance görmüşlüğüm var). 30 saniye aralıksız kornaya bastım, kapıyı açınca bacımız hareket etmeye karar verdi. Ama asıl dönüm noktası giderken önce içeriden sonra da cam açıp el kol yapmasıydı. Yemin ediyorum erkek olsa indirir döverdim carşının ortasında. (Daha azı için, tamponu bırakmış arabası duman dumana motor yiyip pert olana kadar 45 km serhoş kovalamışlığım var)

Ki bu tek bir olay değil. İki ay önce Şehre taşındığımdan beri, Yeni muhitim 100 metrede bir Işıksız kavşağın olduğu ızgara planlı, çoğu hanenin iki aracının olduğu ve ekseri kadının çalıştığı bir yer, bacılarımız yüzünden her sabah ve akşam ayrı bir kaza tehlikesi atlatıyorum. Dur tabelalarında yavaşlamıyorlar bile, Taliden yola girmeleri gerelim filmlerini andırıyor, yolun daraldığı yerlerde karşı şeride sarkıyorlar, Gene kavşaklarda tampon tampona dönerken hiç bir sebep yokken zınk diye duruyorlar. Buna benzer sayısız olay... ama tek bir tanesinde elle dahi “pardon” diyeni olmadı. Önceden kasabada, çarşının göbeğinde otururken abarttıklarını düşünüyordum.

Ne diyeyim, yerden göğe haklıymışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha dün yaşadığım olay, genç bi hatun clio4 ile dar olan benzinlik girişini dörtlüsünü yakıp yanaşarak kapatmış (aracın içindeler yine bi hanim arkadasiyla beraber) bende benzinliğe girecem sinyalim yanıyor arkasına gelene kadar 10-15sn. aralıksız korna çalarak durdum, benim arkamda da benzinliğe girecek araçlar birikti, neyse lütfetti ablamızda benzinliğe girdi biraz zahmetli bi şekilde hayır 5metre içeri girse zaten boş yerde var benzinlikte, yanına yanaştım "hanımefendi benzinligin girisini kapatmayın arkanızda kuyruk oldu" dedim, o da "bizimle mi ilgili bi sorun var" diyor. yok ben pompacıya korna çalıyorum deli gibi, ne zaman pompacı görsem basarım kornaya
    sabah işe gelirken bir bayan sürücü kaldırımdan inip yola katılacaktı.
    ben de her normal insan gibi çünkü sadece 5 metre gerisindeyim hani benim geçmemi bekler diye düşünüp tam yanından geçerken birden yola atlamaz mı.
    ama ben bacımıza dikkat ettim ve yol verdim.
    sonuçta başı açıklarda bile yan ayna kullanımı yaygın olmadığı için türbanlı bacılarımızda görüş açısı hepten sıkıntı.
  • İkinci paragraf istanbul trafiğini anlatıyor, normal sayılan hareketler İstanbul için.
    İstanbulda bunları yapana tepki bile verilmez. Tepki veren düelloya davet etmiş sayılır, vahşi batı usulü.

• quote:

Orijinalden alıntı: izengel

İkinci paragraf istanbul trafiğini anlatıyor, normal sayılan hareketler İstanbul için.
    İstanbulda bunları yapana tepki bile verilmez. Tepki veren düelloya davet etmiş sayılır, vahşi batı usulü.
    Bundan sonra direk önyargı;
    “Eyvah kadın sürücü “

• Ana yolda hiz limitlerinde ilerlerken sola donmek icin kadin sofor onume oyle bir kirdi ki ona carpmaktan son anda kurtuldum... O andan sonra dusundugum tek sey boyle magandalara bile ehliyet veriliyor bu dandik ulkede..
  • daha dün yaşadığım olay, genç bi hatun clio4 ile dar olan benzinlik girişini dörtlüsünü yakıp yanaşarak kapatmış (aracın içindeler yine bi hanim arkadasiyla beraber) bende benzinliğe girecem sinyalim yanıyor arkasına gelene kadar 10-15sn. aralıksız korna çalarak durdum, benim arkamda da benzinliğe girecek araçlar birikti, neyse lütfetti ablamızda benzinliğe girdi biraz zahmetli bi şekilde hayır 5metre içeri girse zaten boş yerde var benzinlikte, yanına yanaştım "hanımefendi benzinligin girisini kapatmayın arkanızda kuyruk oldu" dedim, o da "bizimle mi ilgili bi sorun var" diyor. yok ben pompacıya korna çalıyorum deli gibi, ne zaman pompacı görsem basarım kornaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Eylül 2020; 17:12:28 >
  • Pratik zekası olmayan kadınlara araba vermemek lazım. Çok cahiller kusura bakmasınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgün birisi bana çarptı 5 dk döndü kizcaz. Elinde telefon dondu kaldı. Yanına gittim sanki duvara bakıyor.cogu da telefonla oynuyor robot gibi araba kullanır. Çok tehlikelidir o yüzden gördüm mü yanasmam kaçarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah işe gelirken bir bayan sürücü kaldırımdan inip yola katılacaktı.
    ben de her normal insan gibi çünkü sadece 5 metre gerisindeyim hani benim geçmemi bekler diye düşünüp tam yanından geçerken birden yola atlamaz mı.
    ama ben bacımıza dikkat ettim ve yol verdim.
    sonuçta başı açıklarda bile yan ayna kullanımı yaygın olmadığı için türbanlı bacılarımızda görüş açısı hepten sıkıntı.
  • Omo kodonloro yoklonoyorsonuz. Orkoklor doho cok kozo yopoyor

• konvoydan sonra okumadım
  • :D Benim hatunda ehliyet almak istiyor hem kendi cebimi hemde sizlerin sağlığını düşündüğüm için engel oluyorum kıymetimi bilin :D
  • aynayı sadece makyaj yapmak için kullanıyor bu türler
  • Bayan sürücülerle arana mesafe koyacaksın ki bir mallık yaptıklarında kurtulma şansın olsun,bayan sürücü gördüğümde mümkün olduğu kadar uzak duruyorum
  • Kadın şoför gördüyseniz, kaçın. Kadın şoförün yanında birde kadın arkadaşı varsa kazaya karıştıysanız bile aracınızdan çıkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 8 Eylül 2020; 22:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

:D Benim hatunda ehliyet almak istiyor hem kendi cebimi hemde sizlerin sağlığını düşündüğüm için engel oluyorum kıymetimi bilin :D
    Gralll

• Yalnız beyler eğer ki birgün bir bağyan sizin arabanıza çarparsa sakın arabadan inmeyin ağzınızın ortasına yumruğu yersiniz bide tacizci vağğğğğrr diye bağırır

• Bugün apartmanın tam önünde abartmıyorum rahat rahat mamevra bile yapmadan Mercedes sprinter tarzı aracın gireceği yere garip garip çabalarla yanaşmaya çalıştı bir kadın, dikkatimi çektiği için izledim. Aracı B sınıfı Corsa gibi bir şeydi.

Aracın yarısı sokağa taşmış vaziyette geldi öne dogru garip bir şekilde, park halinde ki başka araca arkadan iyi bir çarptı. Inip bakmadı bile. Karşı apartmandan biri geldi tam o sırada, bindi bunun aracına defolup gittiler sonra

• İyi kadın şöförleri tenzih ederek yazıyorum, genelde sadece önlerine baktıkları için özellikle şehirlerarası yollarda kaza yapmazlar ama yaptırırlar. Şehiriçi trafikteyse çok benciller.

• İri yarı kalıplı boksör birisiyim ve malesef çok çabuk sinirlenirim ama trafikte asla bi kadınla kavgaya girişmem. Geçen gün mesela içinde 4 tane kadının olduğu bi araba bana kaza yaptıracaktı. Sinirlenip camdan bağırdım ama içinde 4 kadın olduğunu görünce öfkemle oturup devam ettim. Kadın ilerde ışıklarda arabayı önüme kırdı(alenen cinayete teşebbüs bence) ama sıyrılıp kırmızı ışıkta geçip gittim, cezamı da ödedim.
    Bu canlılarla münazaraya girilmez kesinlikle girmeyin, gördüğünüz anda da mümkün olan en uzak şeritten seyredin (:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.