Şimdi Ara

Kadın sürücüler hakkında söylenenler doğruymuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence çok alakası yok erkeklerinde berbat sirenleri var.
    Bazı kadınlar daha arabayı şeritte tutmayı başaramıyor o ayrı ama bence bunun kadını erkeği çok yok. Kadınlar çok daha geç trafiğe geçip aşırı panikle sürmelerinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun sure korna calmayin oglum 20 - 30 saniye nedir manyak misiniz, ne yapacagini sasirir kadin.

erkekler korna caldiginda direkt cevreye bakiyor, araba konusunda nerde yanlis yaptigina bakiyor ama kadinlar oyle degil iste..

2 - 3 saniye cal kornayi, kadin yakinsa cami acip seslen ve yonlendir.
  • Kadın erkek farketmiyor
    Bugün Kozyatağı Bauhaus orada ki Ümraniye sapağına gireceğim soldan gidiyorum sapağa tam girdim adam yanlış yöne girdiğini farkedince tak diye aniden sol da frene basıp durdu bir de geriye taktı bana bakıyor

Ben zor arkamdakiler de zor zoruna durdu kısacası idiot her yer de idiot

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim.abs ne gezer elektrikli motor.55 ile gidiyordum.
  • Kadinlarin cogu kotu sofor tamam katiliyorum.Siz iyi sofor olun onlarin hatasini kapatin.Ben trafikte erkek soforlerin daha cok hata yaptigini dusunuyorum.

• Anladığım herkesin bağyan arkadaşlarla bi vukaati var. Sorsan eksiksiz sıra sıra anlatırlar, muhtemelen erkeklerle daha cok vukaatlari var Ama erkek sürücüler yüzünden atlattıklarını kolay unutuyorlar sanki. Benim teorim bacılarımızın, özür dilemek bir yana trafik nezaketinden ışık yılı uzak olmaları yüzünden her hangi bir vukaatta insanları ekstra sinirlendiriyorlar.

Araba kullanmanıza gerek yok, kalabalik çarşı içinde karşıdan karşıya geçin bakalım kimler yol verecek.

• Konuya şu şekilde katkıda bulunmak istiyorum
    İş yerinde çalışan örnek 2 kadın sürücülerden biri 20 yıldır araç kullanıyor diğeri ise 5 yıldır.

5 yıllık araç kullanıcısının şuan geldiği seviye benden farksız
    20 yıllık olan ise hala geri geri otoparktan çıkamıyor.

Yani her kadın bir değil arkadaşlar. Kadın sürücü var kadın sürücü var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.