Şimdi Ara

kadının biri... (ilginç bir mantık sorusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadının biri ufak bi çocukla elinden tuta tuta markete girmiş alışveriş yapmış ödemeyi yapmak için kasaya yönelmiş para verecekken kasiyer kadına sormuş .. aa ne tatlı çocuk... neyiniz oluyor ??

kadının cevabı : benim torunum kocamında kardeşi

kasiyer in cevabı :

e hade siz bulun bakalım nasıl oluyor.....

not : aile içi çarpık ilişkiler sözkonusu değildir ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Şubat 2006 5:34:06 >

• kadin simdi ki kocasiyla evlenmeden once kocasinin babasiyle evlenmistir ??
  • çarpık ilişki yok
  • uvey evlatlik gibi olaylar soz konusu o zmn ..
  • kadının oğlu ya da kızı , kocasının kardeşini evlatlık edinmiş
  • doğru cvp gelmedi net cevaplar bekliyorum....
  • gece nin bu saatinde ugrastigimiz seye bak yaw :D hos burda saat 7.51 aksam ama nese :D ueheuhe
  • NEYDİM, NE OLDUM?.. FIKRASINA DÖNDÜ BU....

KADININ KIZI, AYNI KADININ KOCASI OLAN ADAMIN BABASI İLE EVLENMİŞTİR.. ÇOCUK DA KADININ KIZI İLE, KOCASININ BABASININ ÇOCUKLARIDIR..
    *TORUNUDUR, ÇÜNKÜ KIZININ ÇOCUĞU,
    *KOCASININ DA KARDEŞİDİR, ÇÜNKÜ, KIZI KOCASININ ÜVEY ANNESİ OLMUŞTUR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

NEYDİM, NE OLDUM?.. FIKRASINA DÖNDÜ BU....

KADININ KIZI, AYNI KADININ KOCASI OLAN ADAMIN BABASI İLE EVLENMİŞTİR.. ÇOCUK DA KADININ KIZI İLE, KOCASININ BABASININ ÇOCUKLARIDIR..

bu ne yaw karıştırmış durmuşsun kadınıon kızının torununun kocasının babası

kısa ve net cevap veren yokmu bunu anlayana kada ölür adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Şubat 2006 14:08:50 >

• Hoca söle yau çatlatma adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

kadının biri ufak bi çocukla elinden tuta tuta markete girmiş alışveriş yapmış ödemeyi yapmak için kasaya yönelmiş para verecekken kasiyer kadına sormuş .. aa ne tatlı çocuk... neyiniz oluyor ??

kadının cevabı : benim torunum kocamında kardeşi

kasiyer in cevabı :

e hade siz bulun bakalım nasıl oluyor.....

not : aile içi çarpık ilişkiler sözkonusu değildir ....

la olum öyle şeymi olur kesinlikle aile içi çarpık bi ilişki var yoksa olmas.kocası kimmiş bu kadının

• quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

la olum öyle şeymi olur kesinlikle aile içi çarpık bi ilişki var yoksa olmas.kocası kimmiş bu kadının

uusuk düşün baalım azcuk çatla
  • quote:

quote:

iki elime lafı anlayacak kapasiteden yoksun isen ben ne yapayım...
    olayı kadının ağzından anlatmaya çalışacam..

yetişkin bir kızı olan bayanım, kendimden küçük bir erkekle evlendim, kızım ise kocamın babası ile evlendi ve bir çocukları oldu, kızımın çocuğu olduğu için benim de torunum oldu aynı zamanda kocamın babasının çocuğu olduğu için kocamın da kardeşi oldu..

şimdi işi daha çok karıştırmak mümkün..

• quote:

yetişkin bir kızı olan bayanım, kendimden küçük bir erkekle evlendim, kızım ise kocamın babası ile evlendi ve bir çocukları oldu, kızımın çocuğu olduğu için benim de torunum oldu aynı zamanda kocamın babasının çocuğu olduğu için kocamın da kardeşi oldu..

yaw senin dediğini anladım hemen laf sokmaya gerek yok kapasitesiz falan ayıp oluo ama

hem sor bakim kim bu 2 keilemeyi 2 dakkada anlar ben sana kısa ve net cevap ver dedim

bu budur böledir şeklinde ...

• quote:

quote:

quote:

iki elime lafı anlayacak kapasiteden yoksun isen ben ne yapayım...
    olayı kadının ağzından anlatmaya çalışacam..

şimdi işi daha çok karıştırmak mümkün..

vay be helal lan aynende böyle olmuştır
    ama nihat haklı kardeş üsttekinden bende bi poh anlamamıştım

• KARDEŞ ŞİMDİ Bİ KADIN VAR BİR ÇOCUK VAR BİDE ADAM VAR.
    ŞİMDİ

KADININ TORUNU OLMASI İÇİN Bİ ÇOCUGUNUN OLMASI LAZIM.KIZ YADA ERKEK FARKETMİYOR.YANİ İLK KOCASINDAN OLDUĞUNU BİLELİM.YANİ İLK KOCASINDAN ÇOCUK OLUYOR.SONRA İLK KOCASI TRAFİK KAZASI GEÇİRİYOR ADAM ÖLÜYOR.SONRA TANIŞTIĞI Bİ ADAMLA EVLENİYOR.KADININ İLK KOCASINDAN OLAN KIZ VEYA ERKEK SOKAKTA TANIŞTIĞI ADAMIN ANNESİYLE VEYA BABASIYLA EVLENİYOR.EVLENDİKTEN SONRA Bİ ÇOCUGU OLUYOR.BÖYLECE SOKAKTA TANIŞTIGI ADAMIN Bİ KARDEŞİ OLUYOR.HAL BÖYLEYKEN KADININ TORUNU OLMUŞ OLUYOR ADAMINDA KARDEŞİ OLMUŞ OLUYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

üsttekinden bende bi poh anlamamıştım

yaw kısa ve öz cevabı var şöle düşün

2 adam birbirlerinin annesiyle evleniolar birinin çocuğu oluo .....

kısa ve öz budur hemen vermesemiydim acaba cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Şubat 2006 14:55:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: okanakintr

KARDEŞ ŞİMDİ Bİ KADIN VAR BİR ÇOCUK VAR BİDE ADAM VAR.
    ŞİMDİ

KADININ TORUNU OLMASI İÇİN Bİ ÇOCUGUNUN OLMASI LAZIM.KIZ YADA ERKEK FARKETMİYOR.YANİ İLK KOCASINDAN OLDUĞUNU BİLELİM.YANİ İLK KOCASINDAN ÇOCUK OLUYOR.SONRA İLK KOCASI TRAFİK KAZASI GEÇİRİYOR ADAM ÖLÜYOR.SONRA TANIŞTIĞI Bİ ADAMLA EVLENİYOR.KADININ İLK KOCASINDAN OLAN KIZ VEYA ERKEK SOKAKTA TANIŞTIĞI ADAMIN ANNESİYLE VEYA BABASIYLA EVLENİYOR.EVLENDİKTEN SONRA Bİ ÇOCUGU OLUYOR.BÖYLECE SOKAKTA TANIŞTIGI ADAMIN Bİ KARDEŞİ OLUYOR.HAL BÖYLEYKEN KADININ TORUNU OLMUŞ OLUYOR ADAMINDA KARDEŞİ OLMUŞ OLUYOR.

senaryoda muhteşem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Şubat 2006 14:54:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: okanakintr

KARDEŞ ŞİMDİ Bİ KADIN VAR BİR ÇOCUK VAR BİDE ADAM VAR.
    ŞİMDİ

çok hoş okan manyak senaryo kurmuşsun ha helal senarist olamalıymışsın sen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.