erkekler gücü elinde tutmak isterler.. kontrolu kaybetmeye dayanamazlar..
peki daha az para kazanılınca güç elden gidiyomu?yani illaki belli zorluklar vardır ama gücü elde tutmak zor olmasa gerek.
işte erkeklerin tahammül edemedikleri şey bu kendilerini üstün gördüklerinden dolayı!!!! kendilerinden başarılıda olsa bayanları çekemezler.. bunu öğrenmeleri gerektiğini de asla kabul etmezler!!
bak bu dediğin her zman doğrudur dicem ama o kişi artık senin eşin yaw...çocuklarının annesi..yani onun başarısı,adamı geçtim,en çok çocuklarına yarıyacak..ç.kazansın işte... tabi bunu kadınında silah olarak kullanmaması gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: dReamLy
işte erkeklerin tahammül edemedikleri şey bu kendilerini üstün gördüklerinden dolayı!!!! kendilerinden başarılıda olsa bayanları çekemezler.. bunu öğrenmeleri gerektiğini de asla kabul etmezler!!
eve erkek bakar inancıyla yola çıkınca erkek az para kazanınca galiba evi kadının geçindirdiğini düşünüyor olabilir. benim için sorun olmaz karım fazla kazanmış ya da ben. fark etmez.
eşimle aynı oranda para kazanmak isterim ne benden düşük ne yüksek alsın
bence çok saçma fazla para gelicek daha iyi işte
Bunu sorun yapan erkekler zaten kadının çalışmasını istemiyordur ama bunu bir şekilde engelliyememiştir o yüzden böyle konularda her zaman problem çıkartıcak şeyler bulabiir. Maksat bir şekilde kadının çalışmasını engellemek onların mantığına göre.
bana kalırsa para ev için kazanılır ev için harcanır ama bazı kadınlar da bunu silah olarak kullanıyorlarsa işler karışıyor tabi...
kadınlar güce taparda ondan
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
para erkek için güçtür de ondan
en saçma düşüncedir.kimin kimden fazla kazandığının ne önemi varki bende kazansam oda kazansa ortak bir eve girmiycek mi ortak harcanmıycak mı o benden fazla kazansa benim harcamalarımmı kısıtlanacak ohoooo bu ilişkiler baştan kopmuş
quote:
Orjinalden alıntı: kpngl
bana kalırsa para ev için kazanılır ev için harcanır ama bazı kadınlar da bunu silah olarak kullanıyorlarsa işler karışıyor tabi...
evt parayı ben kazanıyorum , istediğim şeyi alırım diyerek , gidip bir mini etek alırsa , şahsen bizim evde kan çıkar
buarada ; yaşasın erkek hegomanyası
Kavgada, tartışmada hiçbir erkek parayı koz olarak kullanmaz ama kadınlar daha fazla kazanırsa yapabilir.
Çünkü biz Türküz.Erkeklerin kadınlardan her konuda üstün olması gerektiğini düşünürüz.
Ya bu konulardan sıkıldım artık Bu gece ellerimizi açıp günahlarımıza tövbe edelim
KANDİLİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: hayalprenses*
Ya bu konulardan sıkıldım artık Bu gece ellerimizi açıp günahlarımıza tövbe edelim