Güçlü bir kadın? Bu noktada, erkek maaşının fazla olması, yada kadının başarısı erkeğe göre küçümsenmesi yada bazı noktalarda maddi açıdan kadının alt olma durumunda bile, karşı tarafı sırf bu özelliklerinden dolayı sevmemesi durumudur diyorum ben. Ve zaten konuda vermek istediğim asıl mesajda bu; Kadın bu özelliklere vurulursa; erkekte bu özellikleriyle önplana cıkmaya calısır.
Zamanın getiriside
quote:
Kadınlar güce tapar, yönetilmeyi ve yönetebilen erkekleri sever. Ve inanın en feminist takılanı bile güçlü bir erkek tarafından en az bir kere dayak yemeyi, yatağa savrulmayı ister.
bu olur.
En başta bu düşünülerek ne kadar hareket edilmesede, ilerde bu olacaktır. Ve oluyor.
ABD de yasiyorum
Burada kadinlar bir evrim gecirmisler artik egitim cok kolay aldiklarindanmi yoksa para kazanabildikleri icinmi bilemiyorum ama guclu erkek degil yonetebilecekleri ve kontrol edebilecekleri erkek ariyorlar
Artik erkegin evlenme teklif etmesi degil daha cok kadinin evlenme teklif ettigini ve kadinlarin kendinden genc erkek aradigini tercih ettigini goruyorum. Belkide feminizm cok ileri gitmis burada ondandir.
Ama sonuc olarak cok igrenc bir trend. Mide bulandirici
TR de de marjinal de olsa bu tur egilimler gordum genelde entellektuel kesimde var. Kadinlar para kazandikca erkeklesiyorlar. Dunyanin duzeni bozuldu ya.
quote:
Orijinalden alıntı: ReLaKs
- Maddi açıdan daha çok kazanan bir erkekle evlenmek istemek - Yaşça büyük bir erkek ile evlenmek istemek - Olgun bir erkek ile evlenmek istemek
bunları istemek kendini küçük görmek ezilmek demek değildir insanın doğası budur kadın kendinn çocuklarının geleceklerini güvence altına alabilmek için güven veren bir eş ister güvende yukarda dediklerinle oluyor
ayrıca ingilterede bir üniversitenin onbinlerce çift üzerinde yaptığı uzun yılları kapsayan bir araştırmasına göre en mutlu çiftler erkeklerin 5 yaş büyük olduğu kadınında erkekten %10 küsür yüksek IQ ya sahip olduğu çiftlermiş
kadınlar ne ister belli değil ki
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar
Kültür bilim diye geldim, konu disi cikti...
Erkek olmama rağmen tanıdığım kızları çoğu kendinden daha popüler, daha yapılı erkeklerden hoşlanırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: şefim bakar mısın
Erkek olmama rağmen tanıdığım kızları çoğu kendinden daha popüler, daha yapılı erkeklerden hoşlanırlar.
Erkek bir direksiyondur geri kalanıda kadın.
acayip entel kitap okuyan fransız avratları gibi giyinen bir kız arkadaşım vardı kendisi prof fotoğrafçıydı.nazik bir insandı yanında küfür etmemden ona sert çıkmamdan acayip hoşlanıyordu.
Kadınlar; ne istediğini bilmeyen, düşüncelerinden gel-gitler yaşayan, tutarsız canlılardır. Bu bağlamda bu soruyu eşinize ya da flörtünüze sorarsanız aşağıdaki gibi bir diyalog oluşur:
Siz : " Sen kendinden güçlü bir erkek ister misin?"
Kadın : " Vallahi kendimden güçlü olmayan bir erkek isterim dersem yalan söylememiş olmam. Ama geçen gün bu konuyu Necla ile konuştuk O da tam olarak isteyemedi. Ya ne bileyim erkek nazik olsun, romantik olsun, beni şımartsın, beni ezmesin, beni sahiplensin, ince düşünsün, benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi önceden anlasın, içki içmesin, sigara içmesin, maç izlemesin, kahveye gitmesin, kumar oynamasın,ana kuzusu olmasın,arabalardan bahsetmesin ama güçlü olsun yani. Tam karar veremedim ya! Sen nasıl istersin? Güçlü mi isteyeyim mi güçsüz mü sence? Hiç yardımcı olmuyorsun bana. Ya tamam hiç bir şey istemiyorum. "
Şahsi kanaatim: Kadınlar kendi güdümlerinde yaşayacak bir erkek isterler. Sizin gücünüz onların umrunda değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme