Şimdi Ara

'Kadınlar kendinden GÜÇlü bir erkek ister' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bunu söylerken bile, 'doğru, böylesi mantıklı zaten' diyordur bir çoğumuz.

Gerçektende bu böyle;
    - Maddi açıdan daha çok kazanan bir erkekle evlenmek istemek
    - Yaşça büyük bir erkek ile evlenmek istemek
    - Olgun bir erkek ile evlenmek istemek

Yani şunlara bakarmısınız, ne kadar da kendini alt gören birisinin istekleri. Yani bugün 'ezilmek hoşuma gider' demek değilmidir bu?

Bugün yolu şiddete varan durumlar, bazı isteklerin en üst safhada olması durumu mu yoksa?

Kadınlar ezilmek mi istiyo? Bu onların seçimimi?

• Doganin kanunu boyle.Ezilmek istemek ile veya kendini ezik gormek ile alakasi yok diye dusunuyorum.Kadin niye cesitli yonlerden guclu erkeklerle evlenmek ister.Cocuklarinin maddi,manevi sikinti cekmemesi icin.Onlara en iyi imkanlari sunabilmek icin.Ve tabiki kendi icin.Evlilik demek sevgi,saygi demek.Siz evlenirken bakmiyor musunuz.Kadinin kulturune,zekasina,guzelligine vs.Onlarda ayni sekilde bazi ozelliklere bakiyorlar.

Yuzde olarak biz guzellige en fazla orani veriyoruz onlarda paraya.Durum budur.

Zaten artik sadece guclu erkekler yok,guclu kadinlar da cogaliyor.Sahsen calismayan kadin ile evlenmek istemem.Gunlerini evde geciren,komsuya,arkadasa muhabbete,dedikoduya giden,saatlerini televizyon basinda geciren kadin ile evlenmek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

Doganin kanunu boyle.Ezilmek istemek ile veya kendini ezik gormek ile alakasi yok diye dusunuyorum.Kadin niye cesitli yonlerden guclu erkeklerle evlenmek ister.Cocuklarinin maddi,manevi sikinti cekmemesi icin.Onlara en iyi imkanlari sunabilmek icin.Ve tabiki kendi icin.Evlilik demek sevgi,saygi demek.Siz evlenirken bakmiyor musunuz.Kadinin kulturune,zekasina,guzelligine vs.Onlarda ayni sekilde bazi ozelliklere bakiyorlar.

Yuzde olarak biz guzellige en fazla orani veriyoruz onlarda paraya.Durum budur.

Zaten artik sadece guclu erkekler yok,guclu kadinlar da cogaliyor.Sahsen calismayan kadin ile evlenmek istemem.Gunlerini evde geciren,komsuya,arkadasa muhabbete,dedikoduya giden,saatlerini televizyon basinda geciren kadin ile evlenmek istemem.

Doğamıza göre hareket etmek, bunun insanlıktan uzak olduğunu düşünüyorum.
    Belkide bu yüzden bugüne kadar kadınlar ezildi.

Ayrıca maddi yönden sıkıntı çektirmeyecek bir erkekle evlenmek nedir? Bu yenilgiye imza veya onun üstünlüğünü kabul etmekten öte ne olabilir.

Güçlü bi kadın içinde değişen bişi yok, oda gene güçlü bir erkek arayışında. Tabi çalışan bi kadın istemek ayrı bi durum bu. Sonuçta kendinden cok kazanan bi kadını da isteyen az olur.

Mesela kadın parası yiyen bir erkek kabul edilemez bir durumken toplumda, Aynı durum kadınlar için geçerli değildir.

• Bunun sebebi, fıtrattır. Kadın ve erkeğin herşeyiyle aynı olduğuna inanmıyorum. Birbirlerine artıları ve eksileri vardır.
    Dolayısıyla seçimlerde buna göre yapılıyor bence. Yenen veya yenilen yok. Birbirini tamamlama var .
  • Şöyle bi HABERe denk geldim bu arada. Düşünüp, eşitliğin insanların evliliklerini devam ettiremeyeceğine karar vermiş.
  • Bir yandan kadın-erkek eşitliğini savunan bir insanım yalnız bir erkekle bir kadının ilişkisinde bu iş geçerli olmamalı .. Tabiki adam 2 kadınla evlensin demiyorum ama bir ilişkide kadınlara ültimatom verdiğin zaman ipin ucunu kaçırıyorlar .. Kadın erkeğin avcunun içinde olmalı .. Son kararı her zaman erkek vermeli ..
  • Şu güç olayı var ya kadının doğasında var.

Geçenlerde izlediğim bir belgeselde dişi kertenkele,taşı yuvası daha sıcak olan güçlü erkeği seçiyordu. Ve o erkek 4-5 tane dişi ile ilişkiye giriyordu. İnsan doğasında da var bu. Genelleme yapmayı pek sevmem ama bir çok çoğunluk da var bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur*

Şu güç olayı var ya kadının doğasında var.

Geçenlerde izlediğim bir belgeselde dişi kertenkele,taşı yuvası daha sıcak olan güçlü erkeği seçiyordu. Ve o erkek 4-5 tane dişi ile ilişkiye giriyordu. İnsan doğasında da var bu. Genelleme yapmayı pek sevmem ama bir çok çoğunluk da var bu.

evet senin dediğin bugünlerde tv' de oynayan dizilerde de bol bol var. canı sıkılan birinin koynuna giriyor. hatta biri türbişon almaya üst kata çıktı yılbaşı akşamı. ertesi sabah türbişonun neyse.. yani canım, aşkım diyor kadına, arkasını dönüyor eve geliyor başka bir kadınla sarmaş dolaş oluyor.. insanın doğasında tamamen olsa evliliğe de gerek yok yani.. canı sıkılan haftada bir veya ayda bir komşu ben geldim veya arkadaşına hadi gidiyoruz şehirlerarası bir gezip gelelim.. kulağa da çok hoş geliyor doğasal yani di mi onur.

• Evet, kendinden güçlü erkeklerle evlenmek ister kadınlar.
    Bunun nedeni olarak belki yetiştirilme tarzlarını, toplumun anlayışını ve ona çevreden kanıksatılan şeyleri gösterebiliriz.
    Kadınlar, erkekleri koruyucuları ve sahipleri olarak görürler. Açıktan bütün kadınlar için böyle görünmese bile bilinçaltlarında bu vardır genelin; bu yüzden muhtaç olan kişi ''güçlü'' bir muhtaçlığını giderici ister. Bütün erkeklerde bir muhraçlığı giderici potansiyel vardır kadınlara göre, gerçekte o erkekte böyle bir potansiyel olmasa bile kadın kendini erkekten güçsüz görme potansiyeli ve alışkanlığında olduğu için erkeği de böyle görür.

Serseri erkekleri neden beğeniyorlar sanıyorsunuz :)
    Onlar bağlanabilecek olan bir erkekten daha güçlü görünüyorlar, bir kadına kendilerini muhtaç etmeyerek.
    Muhtaç olmayacaklarını belli ediyorlar, güçlü görünüyorlar muhtaç olmayarak; kadınlarda bunu beğeniyorlar. Serseri erkeği elde edememekte onları çıldırtarak hoşlarına gidiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Evet, kendinden güçlü erkeklerle evlenmek ister kadınlar.
    Bunun nedeni olarak belki yetiştirilme tarzlarını, toplumun anlayışını ve ona çevreden kanıksatılan şeyleri gösterebiliriz.
    Kadınlar, erkekleri koruyucuları ve sahipleri olarak görürler. Açıktan bütün kadınlar için böyle görünmese bile bilinçaltlarında bu vardır genelin; bu yüzden muhtaç olan kişi ''güçlü'' bir muhtaçlığını giderici ister. Bütün erkeklerde bir muhraçlığı giderici potansiyel vardır kadınlara göre, gerçekte o erkekte böyle bir potansiyel olmasa bile kadın kendini erkekten güçsüz görme potansiyeli ve alışkanlığında olduğu için erkeği de böyle görür.

Onlar bağlanabilecek olan bir erkekten daha güçlü görünüyorlar, bir kadına kendilerini muhtaç etmeyerek.
    Muhtaç olmayacaklarını belli ediyorlar, güçlü görünüyorlar muhtaç olmayarak; kadınlarda bunu beğeniyorlar. Serseri erkeği elde edememekte onları çıldırtarak hoşlarına gidiyor :)

Bende ne zaman yazacaksın diye bekliyordum

• Bu konu yazdırdı :)
    Kötü giriş mi yaptım yoksa
  • Son paragraf biraz içindekileri dökmek gibi mi olmuş sanki galiba biraz

• Ben küçükken bu yüzden giden kadın oldu ama, onlar dokunmadı zaten :)
    Kendimi anlatmadım :)
  • Kadının güçlüsü nasıl oluyor?

'Kadınlar kendinden GÜÇlü bir erkek ister' mi?
  • doğal birşey bu istekler. kadınlar kendilerini koruyan erkek isterler, bir ortama girdiklerinde yanında ezilip büzülmeyen erkek isterler. bu eziklik duygusu değildir, belki gösteriş olarak düşünülebilir ama eziklik olduğu düşüncesinde değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Bir yandan kadın-erkek eşitliğini savunan bir insanım yalnız bir erkekle bir kadının ilişkisinde bu iş geçerli olmamalı .. Tabiki adam 2 kadınla evlensin demiyorum ama bir ilişkide kadınlara ültimatom verdiğin zaman ipin ucunu kaçırıyorlar .. Kadın erkeğin avcunun içinde olmalı .. Son kararı her zaman erkek vermeli ..

Evet son sözü hep erkek söyler

Tamam karıcım
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Evet, kendinden güçlü erkeklerle evlenmek ister kadınlar.

OOooo tabi yazarsın bu konuya. Nerelerdesin arkadaş telin kapalı ulaşamıyorum. Hattımı değiştirdin.

Bu arada bu yukarıda alıntı yaptığım yeri yazan arkadaş yazdıkları ile profösör izlenimi versede emin olun ortalığın tozunu attırır. Karizma on numara. Tarz var adamda.

Bir ara buluşalım durumun kritiğini yapalım

• her kadın için söylemiyorum.
    bazı kadınlar çakal erkeklerle evleniyorlar, 2 gün sonra ağlıyorlar, bunlara hiç acımıyorum, çünkü başına gelenleri hak ediyorlar.
    kimisi para için evlenir, parayla evlenilir mi, hastalıkta, kötü günde artık para bakar sana,
    hayatta ne ekersen onu biçersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

her kadın için söylemiyorum.
    bazı kadınlar çakal erkeklerle evleniyorlar, 2 gün sonra ağlıyorlar, bunlara hiç acımıyorum, çünkü başına gelenleri hak ediyorlar.
    kimisi para için evlenir, parayla evlenilir mi, hastalıkta, kötü günde artık para bakar sana,

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

her kadın için söylemiyorum.

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.