Şimdi Ara

Kadınlar neden çirkin erkekleri sever? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
11.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Yakışıklı erkeğin bi tarafı aşırı kalkık olur ve genelde çok çapkın olur. Çirkin erkek ise daha bağlıdır, daha romantikdir vs vs.

çirkinler sağ gösterip sol vurursa altından kalkamazlar.
  • Erkek kadını tavlayamaz kadın istemezse... bunu hepimiz biliyoruz.. dolayısıyla bu çirkin erkeklerde bu kadınları az da olsa yada geçici de olsa yada ömür boyu da olsa mutlu edicek bişeyler var demekki.... ki bu yüzden bayanlar çirkinlerde birşey buluyo (yada birşeyler bulmak zorunda kalıyo diyelim ) .. dediğim gibi aslında yakışıklı erkekleri öyle oynatması kolay olmuyo bi de aldatılma, yakışıklı elemanın gözünün dışarda olmasından korkuluyo bi taraftan.... ve kadın kendisini her anlamda güvende hissetmek için çirkin erkeğin limanında demirliyo ....

Yakışıklı sevgilisi olan bi bayan bence kolay kolay rahat olamaz... bi de sürekli kavga çıkar iktidar meselesi haline dönüşür herşey... karşılık istekler, içten hesaplar vs.. kadın hesap kitap yapar içinden... bak aramicam sormicam nasıl aricak beni vs. zart zurt diye.. yakışıklı erkeğimiz de daha önceki deneyimlerine dayanarak bu gibi kaprislerin boş old.nu gereksiz old.nu bilir ve bu abes şeyleri çekmek istemez... ve erkek de aramayınca ilişki zora girer... ama çirkin erkek için bunlar pek sorun olmaz.... adı üstünde çirkindir çünkü her zaman böyle bi hatun bulamayacağını bilerek aramaya sormaya hatunu avutmaya bi anlamda mecburdur.... hesapsız kitapsız mutlu bi ilişki için çirkin erkek güzel kadın olması lazım .. yada ikisinin de çirkin olması lazım ..

• valla 15 ile 20 yaş arasındaki kızların cirkinlige baktıklarını hic sanmıyorum 25 den sonra belki görüşleri degişiyodur
  • Çok yakışıklıları gay olarak niteledikleri için belki kendilerini riske atmamak için çirkinlerle çıkıyorlar..

Şaka bir yana..Bence tamamen istediklerini yaptırabilmeyle alakalı..Hangi yakışıklı erkek kızların o şımarıklığını çeker ki
  • aslında olay şundan ibaret (kendi teorimdir )
    1 tane çekici kadın sürüyle erkek olsun.
    kadın bu erkeklerden yakışıklı olanlarından hoşlanır aslında ama söyleyemez yakışıklı erkekler de kadından hoşlanır ama daha iyisini buluruz ne de olsa yakışıklıyız derler. daha sonra çirkin erkeklerden biri kadına yaklaştığı zaman kadın bi köşede bulunsun diye onunla ilgilenir daha sonrası çirkin erkeğin marifetine kalmıştır ve kadını elde eder. dier yakışıklı erkekler de sap gibi kalır
  • bu işlerin tiple falan alakası yok. dil olsun yeter

çünkü ben sesizim suskunum ama yakışıklıyım
  • kendinden hoşlanan kızı gören yakışıklı erkek, kızı şöyle bir süzer.... sonra humm boyu kısaymış ben daha uzununu bulurum nasıl olsa der yada herhangi bir kucuk nedenden kızı umursamaya bilir daha guzellerini bulmak için... çirkin ise tam tersi kızdan bi ilgi aldımı o bin ilgi gösterir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

quote:

çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..

Tom Cruise konuştu

demek istediğim çirkinler için bir züğürt tesellisi gibi geliyor bana bu..
    bu arada soğuyacaksa bi tarafın bende çirkinim merak etme..

Sen herşeyi boyle ciddiye alır mısın? Tartışma programında değiliz ve bende tartısmıyorum. Kasma kendini

• quote:

quote:

quote:

quote:

çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..

Tom Cruise konuştu

demek istediğim çirkinler için bir züğürt tesellisi gibi geliyor bana bu..
    bu arada soğuyacaksa bi tarafın bende çirkinim merak etme..

Sen herşeyi boyle ciddiye alır mısın? Tartışma programında değiliz ve bende tartısmıyorum. Kasma kendini

yola gel böyle..

• Gülüorum sana çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 24 Mayıs 2008; 17:56:09 >
  • quote:

Gülüorum sana çocuk

bende sana gülüyorum bebe emin ol..
    tartışma istemeyen adama bak..senin yüzünden topic silinecekde ona acıyorum ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Şaka bir yana..Bence tamamen istediklerini yaptırabilmeyle alakalı..Hangi yakışıklı erkek kızların o şımarıklığını çeker ki

Helal ya yukarıda satırlarca yazdığım şeyi özetlemişsin tek cümle ile.... sebep bu bence de
  • quote:

quote:

Gülüorum sana çocuk

tartışma istemeyen adama bak..senin yüzünden topic silinecekde ona acıyorum ben..

Tartışma anlayışın "gülüyorum sana" demekse gerçekten çocuksun. Neyse kralsın tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

çirkin olmak bi ayrıcalıktır

tecrübe konuşuyo

şaka şaka
  • quote:

quote:

quote:

Gülüorum sana çocuk

Tartışma anlayışın "gülüyorum sana" demekse gerçekten çocuksun. Neyse kralsın tamam

bu tip tartışmaları beceremediğin anlayışının kıtlığından belli..Dengim olmadığını da böylece ispat ettin..daha fazla uzatmak bana yakışmıyor..
    bu arada @darkchild pm attım bi bakıver?

• Bu dalda türünün en iyi örneği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bu dalda türünün en iyi örneği.

kıroyum ama para bende.
  • Bunla beraber ana sayfada 4. karı kız konusu açılmış oldu Şunun bölümünü açsalar da rahatlasak yeter artık daral geldi

Konuya gelince çirkinler bunun doğru olduğunu yakışıklılar ise bunun yalan olduğunu savunur. (büyük oranda)
  • yakışıklı erkeklerin peşinde koşan çok olur mantığıyla hareket eden kadınlar çirkin erkeklerle evlenir. bi de benim gibi herkesin çirkin dediğine yakışıklı diyecek kadar garip bi zevk anlayışı olanlar
  • yok öyle bir şey. kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanır.hem de fazlasıyla hoşlanır. yakışıklılar çabuk kapılır mutlaka sahip çıkan bulunur. fakat ortada yoksa yakışıklı, eli mahkum kadının ne yapsın? yaratacak hali de yok.çirkinlere kalır... zorunluluktan yani bayıldığından falan değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.