Şimdi Ara

Kadınlar neden çirkin erkekleri sever? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Çok yakışıklıları gay olarak niteledikleri için belki kendilerini riske atmamak için çirkinlerle çıkıyorlar..

Şaka bir yana..Bence tamamen istediklerini yaptırabilmeyle alakalı..Hangi yakışıklı erkek kızların o şımarıklığını çeker ki

hocam istediğini yaptirabilme olayında bence erkeğin maddi durumuda önemli. bayan erkeği kaybetmekten korkmuyor ama erkek zenginse paranın verdiği nimetleri kaybetmekten korkabilir. ayrıca para çirkin erkeğe özgüven, toplum içinde bir nebze saygınlık vereceğinden, başka bir bayan bulma konusunda daha şanslıdır.

• yakışıklı olsun çirkin olsun farketmez, erkek kendisinin hakim olduğunu zannedebilir fakat ilişkiyi kadın yürütür. kadın istemezse ne bir ilişki biter ne de başlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Çok yakışıklıları gay olarak niteledikleri için belki kendilerini riske atmamak için çirkinlerle çıkıyorlar..

Şaka bir yana..Bence tamamen istediklerini yaptırabilmeyle alakalı..Hangi yakışıklı erkek kızların o şımarıklığını çeker ki

hocam istediğini yaptirabilme olayında bence erkeğin maddi durumuda önemli. bayan erkeği kaybetmekten korkmuyor ama erkek zenginse paranın verdiği nimetleri kaybetmekten korkabilir. ayrıca para çirkin erkeğe özgüven, toplum içinde bir nebze saygınlık vereceğinden, başka bir bayan bulma konusunda daha şanslıdır.

muhabbet; bir erkeğin; kızın her istediğini yapmasından daha önemli..

• quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

yok öyle bir şey. kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanır.hem de fazlasıyla hoşlanır. yakışıklılar çabuk kapılır mutlaka sahip çıkan bulunur. fakat ortada yoksa yakışıklı, eli mahkum kadının ne yapsın? yaratacak hali de yok.çirkinlere kalır... zorunluluktan yani bayıldığından falan değil.

ve bu durum zannımca mantık evliliği denen saçma tezin açıklaması..sorarlar aşk evliliği mi yoksa mantık mı diye haniya..işte o durumun değişik bir şekilde ifade edilmesi.."Ne mantığı birader adam kalmadı ki memlekette herkes kapılmış ne yapalım yani".. olay budur..acı ama gerçek...
  • quote:

yakışıklı olsun çirkin olsun farketmez, erkek kendisinin hakim olduğunu zannedebilir fakat ilişkiyi kadın yürütür. kadın istemezse ne bir ilişki biter ne de başlar ...

nesin sen feminist mi herşey kadın da biter öylemi ilişkilerini bu düşünceyle yaşıyorsan
  • üç tane manitam var, birini geçen terk ettim yalvarıyo ama olmaz diom şimdi iki tane ile idare ediyom. biri gecen bana comverse almış yeşil yanında kuru kafa var ötekinide arada bi gezmeye götürüyom o istiyoki hep yanında olayım ama ben hesap ödemiyorum benim açımdan bi zarar yok. iki gün öncede mesaj aldım bi kızdan çok tatlısn buluşalımmı demiş, valla hangi biri ile uraşacamı şaşırdım yani yakışıklı olmaz zor iş, siz siz olun yakışıklı olmayın ve çirkin olduğunuz için mutlu olun. keşke sizin gibi çirkin olsam

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

üç tane manitam var, birini geçen terk ettim yalvarıyo ama olmaz diom şimdi iki tane ile idare ediyom. biri gecen bana comverse almış yeşil yanında kuru kafa var ötekinide arada bi gezmeye götürüyom o istiyoki hep yanında olayım ama ben hesap ödemiyorum benim açımdan bi zarar yok. iki gün öncede mesaj aldım bi kızdan çok tatlısn buluşalımmı demiş, valla hangi biri ile uraşacamı şaşırdım yani yakışıklı olmaz zor iş, siz siz olun yakışıklı olmayın ve çirkin olduğunuz için mutlu olun. keşke sizin gibi çirkin olsam

sen önce wc den çıktıkdan sonra elini yıkamaya başla bence hikaye uydurmadan önce

• Bildiğim tek şey tipin pek bi önemi olmadığı. Tip kızların kriterlerinin başlarında yer almıyor ortalama olarak.
  • aşkı sevgiyi sadece güzelliğe yakışıklılığa çirkinliğe paraya pula indirgemek zaten çok saçma. aslında gönül kimi severse yakışıklı da güzel de odur. zaten böyle olmazsa işin içinde başka şeyler var demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

yakışıklı olsun çirkin olsun farketmez, erkek kendisinin hakim olduğunu zannedebilir fakat ilişkiyi kadın yürütür. kadın istemezse ne bir ilişki biter ne de başlar ...

nesin sen feminist mi herşey kadın da biter öylemi ilişkilerini bu düşünceyle yaşıyorsan

yuvayı dişi kuş yapar. kadın hayır derse erkeğe gitmek düşer . bilmiyorsan öğren

• quote:

aşkı sevgiyi sadece güzelliğe yakışıklılığa çirkinliğe paraya pula indirgemek zaten çok saçma. aslında gönül kimi severse yakışıklı da güzel de odur. zaten böyle olmazsa işin içinde başka şeyler var demektir.

Ne zamandan beri gerçekler saçma olmuş.. Kadın hesapla aşık olur. Erkek hesapsız aşık olma potansiyeline sahip...

Kız zengin veya fakir olsa daima zengin koca ister... Ama erkek atıyorum burger king'de gördügü kasiyer kıza aşık olabilir...

Aşk diye birşey yok... 2 üniversite bitirmiş kızı boyacıya aşık olurken gördün mü ? Ya da tezgahtara.. Gönül daima zengin erkegi sevmeye çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 24 Mayıs 2008; 19:27:07 >

• quote:

quote:

quote:

yuvayı dişi kuş yapar. kadın hayır derse erkeğe gitmek düşer . bilmiyorsan öğren

erkekde bütün yükü çeker sahiplenir erkek hayır derse olay biter bunuda sen öğren bilmiyorsan dişikuş

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

aşkı sevgiyi sadece güzelliğe yakışıklılığa çirkinliğe paraya pula indirgemek zaten çok saçma. aslında gönül kimi severse yakışıklı da güzel de odur. zaten böyle olmazsa işin içinde başka şeyler var demektir.

Ne zamandan beri gerçekler saçma olmuş.. Kadın hesapla aşık olur. Erkek hesapsız aşık olma potansiyeline sahip...

Kız zengin veya fakir olsa daima zengin koca ister... Ama erkek atıyorum burger king'de gördügü kasiyer kıza aşık olabilir...

Aşk diye birşey yok... 2 üniversite bitirmiş kızı boyacıya aşık olurken gördün mü ? Ya da tezgahtara.. Gönül daima zengin erkegi sevmeye çalışıyo

İşte olayın özeti. Mesela ben bir kızın maddi durumuna hiç bakmam hatta zengin olması hoşuma gitmez. Aynı şekilde okuması da şart değil ama akıllı olması şart.

• quote:

quote:

quote:

Aslında seçen erkektir kadın sadece talipler arasından en beğendiğini tercih eder

• Çirkin erkek yakışıklı erkek tanımları görecelidir, biz erkekler kendi hemcinslerimizin çirkin veya yakışıklı olduğunu anlayamayız, bunu en iyi anlayacak olanlar kızlardır.

Örneğin alış veriş merkezlerinde güzel seksi kızların yanındaki tiplerin çirkin kılıksız olduğunu söylüyorsunuz, bir de gidin onu kıza sorun bakalım. Bizim değer yargılarımız ile onlarınki çok farklı...

Bir de ben işin maddiyata dayandığını düşünmüyorum, çoğu kız üniversiteyi bitirmeden çıktığı çocukla sözleniyor, her ikisi de iş garantisi almadan herhangi bir çıkar ilişkisi olmadan hem de, aksi olsaydı işini mesleğini almış biriyle evlenirlerdi.

Bence şunu sorun, kızlar yırtık fırlama erkekleri mi kibar beyefendi erkekleri mi tercih ediyorlar, bence yırtık fırlama erkekleri tercih ederler, güzel seksi kızların yanındakiler bu formata daha uygun. Çünkü kibar beyefendi bir erkek kızı eğlendiremez, farklı tatlar veremez, kıza serüven yaşatamaz. Belki bazılarınıza ters gelebilir ama kibar mı yoksa fırlama bir erkeğin mi yatak performansı daha iyidir?

• quote:

Orjinalden alıntı: acsev2003

Çirkin erkek yakışıklı erkek tanımları görecelidir, biz erkekler kendi hemcinslerimizin çirkin veya yakışıklı olduğunu anlayamayız, bunu en iyi anlayacak olanlar kızlardır.

Örneğin alış veriş merkezlerinde güzel seksi kızların yanındaki tiplerin çirkin kılıksız olduğunu söylüyorsunuz, bir de gidin onu kıza sorun bakalım. Bizim değer yargılarımız ile onlarınki çok farklı...

Bir de ben işin maddiyata dayandığını düşünmüyorum, çoğu kız üniversiteyi bitirmeden çıktığı çocukla sözleniyor, her ikisi de iş garantisi almadan herhangi bir çıkar ilişkisi olmadan hem de, aksi olsaydı işini mesleğini almış biriyle evlenirlerdi.

Bence şunu sorun, kızlar yırtık fırlama erkekleri mi kibar beyefendi erkekleri mi tercih ediyorlar, bence yırtık fırlama erkekleri tercih ederler, güzel seksi kızların yanındakiler bu formata daha uygun. Çünkü kibar beyefendi bir erkek kızı eğlendiremez, farklı tatlar veremez, kıza serüven yaşatamaz. Belki bazılarınıza ters gelebilir ama kibar mı yoksa fırlama bir erkeğin mi yatak performansı daha iyidir?

orası hiç belli olmaz ummadığın kütük araba devirir. fırlama erkekler yatakta daha iyi lafı abartı olmuş. ben hatta tam tersini düşünüyorum neyse çıkamayız bu konunun içinden.

bence kadınlar seyise razı olmuyor beyaz atlı prensini bekliyor sonra ata razı oluyorlar

• Valla külliyen yanlış yazdıkların hiçbirine katılamıyacam.
    Birincisi eğer cinsiyetlerin sırrı (secrets of sexes) belgeselini izleseydin, kadınların gayette bakımlı, şık paralı ve en önemliside bunların bir bütünü olan ve yakışıklılıkla tamamlanan karizmasına bakıyor.
    İkinicisi, 30 gelmiş bir kadın zaten bizim türkiye şartlarında ev kalmış mualmelesi görüyor, bu yaşta bir kadının artık yakışıklılık falan arayacak durumu kalmaz. Onu alakcak kişi ya evlenmiş boşanmış bir erkektir yada 30-35'ini aşmış ama hala birini bulamamış mutemelen çirkin-başarısız bir erkektir. Bu durumda o yaşlarda kadının pek bir alternatifi kalmıyor. Yani yakışıklı olsun iyi olsun falan deme şansın yok, çok çok iyi bir işi olsun falan diyebilir o da kadının kendi çalıştıgı işiyle dogrudan ilgililidir. Eğer varsa kibarlığa bakıp tipe bakmayan gönder bana.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

üç tane manitam var, birini geçen terk ettim yalvarıyo ama olmaz diom şimdi iki tane ile idare ediyom. biri gecen bana comverse almış yeşil yanında kuru kafa var ötekinide arada bi gezmeye götürüyom o istiyoki hep yanında olayım ama ben hesap ödemiyorum benim açımdan bi zarar yok. iki gün öncede mesaj aldım bi kızdan çok tatlısn buluşalımmı demiş, valla hangi biri ile uraşacamı şaşırdım yani yakışıklı olmaz zor iş, siz siz olun yakışıklı olmayın ve çirkin olduğunuz için mutlu olun. keşke sizin gibi çirkin olsam

hangi filmden alıntı yaptın arog mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: U u R

quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..

Tom Cruise konuştu

Tom Cruise , Kerem Cem, Kıvanç Tatlıtuğ, Bred Pit :D vs. vs. vs. HİKAYE...

Bu alemin kralı Mandingodur...

• quote:

Orijinalden alıntı: U u R

Ben inanıyorum ki Allah(c.c) bazı özelliklerimizi alır ama bazı özelliklerimizi de arttırır. Tıpkı burda olduğu gibi. Yakışıklı olanlara ayrı bir göze hitap, ayrı bir karizma vermiştir ve bazı yerlerden kısmıştır. Bunları vermeyenlerin de iyi düşünüp yargılama kabiliyeti, mantıklı olma(zeki)(beyin), yerinde ve hoş davranma, temiz kalpli olma gibi yönleri çok daha baskındır. Bu gayet açık örn : Okan Bayülgen. Ve daha birsürü örnek...Eminim etrafınızdaki çirkinlerinde bu gibi "+" ları vardır yakışıklılarda olmayan.

İşte bu yüzdendir ki kızların çirkinleri tercih etmeleri. Bulamaynlarda hiç üzülmesin bence. Dünyalık zevklerinizi para vererek de karşılayabilirsiniz ;ama kafanızın içindekini parayla karşılaymazsınız!

yok ya ;senin dediğine göre yakışıklılar salak,belki bulunduğum ortamın en yakışıklısı değilim ama yine de iyiyimdir diye düşünüyorum(tabi bi kız daha iyi anlar ama) ve notlarım çoğu çirkinden çok daha iyi ve vücudum da öyle.

belki de pratik zeka olarak aşağıladın ama unutma çirkin ya da yakışıklı(güzel),seksi fark etmez insan zekiyse zekidir değilse değil

git sokakta tiner çeken hıyarlara bak bi onlar yakışıklı mı yoksa zeki mi sence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.