Şimdi Ara

Kadınlar neden çirkin erkekleri sever? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
11.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence önemli olan burada kadın yada erkeğin çirkin olması değil karşısındaki insana güven vermesi onu özel biri olarak hissettirmesi
    Burada para için çıkanlar hariç genel anlamda aşkdan söz ederseniz dış görünüşün bir anlamı kalmıyor ki genelde boyle guzel kadınlarla çirkin erkeklerin çirkin kadınlarla yakışıklı erkeklerin çıkma durumunda ilişkileri uzun soluklu oluyor
  • Para...
  • ya boşuna uğraşmayın .kadınların hisleri düşünceleri milyonlarca yıldır çözülememiştir.

arkadaşım anlatmıştı.akşam hiç gelmeyen komşusu çay içmeye gelmiş.adam çok çirkin karısıda bayaa güzelmiş.oradan buradan aileden filan sohbet ediyoz diyor.

evlilikte yaş farkını filan konuşurken bizim ki armudun iyisini ayılar yer demiş.adamda estağfurullah ne demek şimdi bu demiş.bizimkinin aklında bişey yok ama

baya bi kötü oldu diyor.adamın eşide başlamış gülmeye.çayı zor içip kalkmış hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

ya boşuna uğraşmayın .kadınların hisleri düşünceleri milyonlarca yıldır çözülememiştir.

arkadaşım anlatmıştı.akşam hiç gelmeyen komşusu çay içmeye gelmiş.adam çok çirkin karısıda bayaa güzelmiş.oradan buradan aileden filan sohbet ediyoz diyor.

evlilikte yaş farkını filan konuşurken bizim ki armudun iyisini ayılar yer demiş.adamda estağfurullah ne demek şimdi bu demiş.bizimkinin aklında bişey yok ama

baya bi kötü oldu diyor.adamın eşide başlamış gülmeye.çayı zor içip kalkmış hemen.

• Money money money
  • ss koyun bari de gorsun kizlar cirkin misiniz degil misiniz?iyice sevgili bulma yerine donussun DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bunun iki nedeni vardır bence...

Ya adamın parası, arabası vardır yani sırf maddiyat amaçlı beraberdir o erkekle... (bunu geçiyorum)

Ya da kadın kendisini başkasının beğenmeyeceğini ,çekemeyeceğini yada sevmeyeceğini düşünerek o erkeğe sırtını yaslar... Kendisini farklı yönlerden taşıtacak birini arar ki bunlar genelde çirkin erkekler olur... Kendilerini çirkin erkeklerin yanında her anlamda daha rahat hissettikleri de bi gerçektir.. Şimdi yakışıklı yada orta tipli bi erkeği ele alalım... genellikle bayanların her dediğini şıp diye yapmaz kolay kolay para yedirmez kapris çekmek istemezler bu zor erkekler... erkek zor olunca dolayısıyla zamanla bi iktidar meselesi haline gelir herşey ve bayan her istediğini yaptıramayınca yada sözünü geçiremeyince daha açık söylemek gerekirse erkeği istediği gibi değiştiremeyince/şekillendiremeyince yavaş yavaş tipsiz erkeklere doğru kayar.... Kadınlar da aslında bunu çok iyi bilir yani zor erkeği değiştirmenin zor old.nu .. çünkü tipsiz erkeklerin bayan bulma,tavlama ihtimali daha az olduğu için bu yüzden bu bahsi geçen bayanların isteklerini yeteri kadar karşılamaya hazırdırlar hem maddi olarak hem de manevi olarak.... Para yedirirler çiçek alırlar aşk yaparlar vs... bayan da rahattır mutludur aslında görünüşte... çünkü hemen hemen her dediğini yapan ,karşısında istediği gibi şekillenen bi erkek vardır.... hadi bu akşam çıkalım diyince çıkan bu akşam çıkmayalım diyince çıkmayan erkek türüdür genelde... çirkin bi erkeğin yapabilecekleri sınırsız olabilir yeri gelince... kadınlar da bunu bildiği için çirkin erkeklerin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmak ister... bir de bu çirkin erkek ilgileniyosa ,seviyosa, romantikse biraz da parası varsa idare edicek kadar... bayanın da geçici olarak istediği çoğu zaman budur.... kendisini o çirkin erkeğe yaslamıştır bi kere ve sıkılana kadar aynı adamla devam eder... yada evlenir düz bi hayat sürer... ama aslında kadının istediği bu değildir... hayalinde hep başka bi erkek vardır genellikle... (ben böyle düşünüyorum)

cok guzek yazmışın dark.... ozellikle 2ci kısım kesinlikle dogru

• 30 yaşına kadar evlendim evlendim, evlenemedim tek başıma yaşarım... Ki %99 evlenmeyeceğim, karı kızla işimiz olmaz bizim hayat biter ama bizim ortamımız bitmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: euro2008

Şimdiki kızlar nerde it kopuk var onla beraber!

haklısın
  • nedir bu çirkin erkeklere karşı olan gareziniz. sizin için önemli olan dış görünüşmü ? çirkin erkeklerin sevilmeye hakkı yok mu ? çirkin diye küçük gördüğünüz adamda öyle bi kalp vardırki onun yanına bile yaklaşamazsınız belki.
  • Şans işi biraz da...mesela ortam vb...tanışma, kaynaşma gibi unsurlar da önem arz ediyor,istersen yakışıklı ol,iyi paran olsun,bir yere kadar...

Öbür taraftan kaale bile almayacağın tipte ve fizikte bir erkek senin imrendiğin bayanı götürebiliyor:(

Ha bu durumda yine kendi kendini tatmin ediyorsun: " Lan benim gibi biri varken,şu hıyarla çıkılır mı gibisinden?Olsun o kaybetti felan fikan... ama öbür taraftan o hıyar da kızı tatmin ediyor:)

Kendimden biliyorum:)İmrendiğim hatun,gerek maddi manevi kalibre olarak,gerek de kültür, vb... açısından kaale bile almayacağım birisi ile çıkıyordu,hatta nişanlı idi,bunları görünce resmen gülme krizine tutulurdum,kıza bak,hıyara bak gibisinden:)

Böyle böyle atlattık,bu sancılı dönemi. Sonra öğrendim ki,oğlan kızla 2 sene takılmış ve ayrılmış:)

Bazı kızlarda kafa hakkaten BOSH!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 24 Mayıs 2008; 16:09:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

bende çirkinim hani kadın nerde

• Ben inanıyorum ki Allah(c.c) bazı özelliklerimizi alır ama bazı özelliklerimizi de arttırır. Tıpkı burda olduğu gibi. Yakışıklı olanlara ayrı bir göze hitap, ayrı bir karizma vermiştir ve bazı yerlerden kısmıştır. Bunları vermeyenlerin de iyi düşünüp yargılama kabiliyeti, mantıklı olma(zeki)(beyin), yerinde ve hoş davranma, temiz kalpli olma gibi yönleri çok daha baskındır. Bu gayet açık örn : Okan Bayülgen. Ve daha birsürü örnek...Eminim etrafınızdaki çirkinlerinde bu gibi "+" ları vardır yakışıklılarda olmayan.

İşte bu yüzdendir ki kızların çirkinleri tercih etmeleri. Bulamaynlarda hiç üzülmesin bence. Dünyalık zevklerinizi para vererek de karşılayabilirsiniz ;ama kafanızın içindekini parayla karşılaymazsınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 24 Mayıs 2008; 16:18:19 >
  • çünki bayanlar aldatılmaktan nefret ederler ve yakışıklı erkekler daima aldatır...bu sebepten de hiç bir kızın suratına bakmayacağı bi erkek modelini tercih ederler. yanlış mantıktır.bu çirkin yaratıkların bi süre sonra bi tarafları kalkar..bayanlar vazgeçin....
  • para
  • çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..

Tom Cruise konuştu
  • demekki ben çok yakışıklıyım
  • Yakışıklı erkeğin bi tarafı aşırı kalkık olur ve genelde çok çapkın olur. Çirkin erkek ise daha bağlıdır, daha romantikdir vs vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

çirkini tercih ettikleri falan yok..Gayet yakışıklı insanlarla birlikte oluyorlar..Hem çirkinlik ve yakışıklılık göreceli oldugu için fazla sündürmek istemiyorum bahsi ama herkes tarafından genel kabul gören güzel kızlar ve yakışıklı erkekler elbette bu özelliklerinin farkında oldukları için kendileri gibi birini isterler..Her kuş dengiyle uçar, davul dengi dengine çalar vesselâm..

Tom Cruise konuştu

demek istediğim çirkinler için bir züğürt tesellisi gibi geliyor bana bu..
    bu arada soğuyacaksa bi tarafın bende çirkinim merak etme..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.