Şimdi Ara

Kadınlar Neden Keko Sever?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kadınlar niye direksiyon storysi atan erkekleri seviyor. ? Veya instagramda sürekli mafya gibi gezen tipleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güç her şeydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar içgüdüleriyle hareket ederler.

• Atiyozda ne oluyor istek atıyorum bakmıyorlar bile

• en ucuz 0 araba olmuş 200 bin tl direksiyon storysi atanları tabi severler, kadınlar özgüvene paraya bakar, tip de önemli ama paran yoksa bir yere kadar

• Keko seven kızlar kezbandir. Tencere yuvarlanır kapağını bulur. Kezban istiyorsanız keko olun ama tüm kadınlara genellemeyin

• Eskiden forumda 1.90 kaslı, sarışık erkek geyiği vardı. Şimdi kızlar esmer, keko, barzo tipleri seviyorlar. Kadın cinayetleri de bu yüzden sürekli artıyor. Ülkemizde imkanı olan yurt dışına kaçtı kurtardı kendini, geride düzgün insan kalmadı.

sabah
    Bıçakla ağır yaraladığı eşinin hesabından canlı yayın yapan koca tutuklandı | Video
    https://www.sabah.com.tr/video/yasam/bicakla-agir-yaraladigi-esinin-hesabindan-canli-yayin-yapan-koca-tutuklandi-video
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam efendi olmaya gerek yok p c ol yeter.. Zaten paran varsa bmw filan geliyorlar.. Bende sap gibiydim.. Bunu uyguladım suan saplıktan kurtuldum 5 senelik manit var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.