Sayısız gözlemin sonucu olarak konuşuyorum, sadece bu örnek özelinde bir durum sanılmasın. İşyerinde oldukça alımlı ve bakımlı bir kadın var, Muhtemelen evden çıkmadan önce her gün 1 saat hazırlanıyordur. Temiz, şık ve tertipli bir imajı var. Oldukça da güzel bir kadın. Dışarıdan bakıldığında elde edilmesi zor birisi izlenimi veriyor. "Böyle bir kadın için benim de bazı ön koşulları sağlıyor olmam gerekir" diye düşünürüm normalde. Gel gör ki öyle bir adamla takılıyor ki adam işe eşofman ile geliyor. Üzerinde ütüsüz düz tişört var. Saç baş dağınık, parfüm kullanmıyor. Diyeceksiniz ki materyalist misin, hayır değilim. Ama ben bu saydığım şeylere böylesine dikkat ederken bunların hiçbirini yapmayan bir erkeğin bu kadar kolay bir biçimde en güzel kız ile sevgili olmasını kabul edemiyorum. |
Kadınlar Neden Vasat Erkekleri Tercih Ediyor?
-
-
Bende sizinke aynı kafadayım sanırım eğer güzel bir kızla iletişime geçmek ve ilerlemek istiyosam kendime dikkat etmeliyim saçıma cildime kıyafetime falan bu mükemmeliyetçi tavir sanırım benim özgüvenimi de kısıtlıyo ek olarak benden kat ve kat üstteki bir kızı asla bana bakmaz diyerek gözümde ulaşılmaz bir konuma getiriyor. Hocam belkide biz yanlış düşünüyoruzdur her şey dışarıdan bakıldığında uyumlu gözükmek zorunda değildir belki insanlar birbirine yakıştırdığı kişilerle beraber olmak zorunda değildir . -
Adam yakışıklı mı? -
Bakımlı olmaktan bağımsız, default olarak tipi iyidir veya boyu uzundur.
-
Sen kendine baksan bile özgüvenin düşük pasif birisindir belki adamın muhabbeti çok iyidir. Mutlaka iyi bir şeyi vardır. Giyim, bakım her şey değil. Tip, para, karakter. Bu üçü birlikte önemli.
-
Kadınlar genelde babalarına benzeyen erkekleri bulurlar. Hiç şaşmaz..
-
Her durumun istisnaları mevcuttur ve bu da onlardan biri gibi görünüyor...Aslında belki garının kendisi çirkindir ve bunu kapatmak için 1 saat ağır makyaj yapıyor ve herkeşe gözel görünmek istiyor da olabülü...
-
adam kadınla nasıl konuşuyor?
-
Parası vardır ağzı laf yapıyordur görünüş kadınlar için çok da önemli değil -
valla kadınların tercihini anlamak bir erkek için çok kolay bi şey değil:)
-
Daha rahat hükmetmek, avucunda tutmak için.
-
Daha iyi davrandığı ve daha değerli hissettirdiği için
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bakımlı olmaktan bağımsız, default olarak tipi iyidir veya boyu uzundur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X