Şimdi Ara

Kadınlara yapılan pozitif ayrımcılık, erkeklere yapılan negatif ayrımcılık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyanın acil olarak yasaklanması lazım. Tek sorumlu bu sosyal medyadır, net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    hocam romanyadamıydın unuttum al benide
  • Hiç çirkin fake kız hesabı olan var mı? Çirkin bi kız iki yorum yapsın instagram paylaşımlarına (komedi sayfalarına falan) günce kaç abazan loser takip eder merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 29 Kasım 2018; 5:43:13 >
  • başlığı kadınlara yapılan prezervatif diye okudum ben uyuyim az daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

hocam romanyadamıydın unuttum al benide
    Gel bro. Gelirsen ciddiyim pm at gezdireyim edeyim Bukreste.
  • #EAEGS
  • Arkadaşın anlattığı kadınlar, anlattığı sıkıntıların sebebi değil sonucudur. Çevrenizde kadın arkadaşınız varsa ve biraz sosyal ağlarda vakit geçirmeyi seviyorsa sorun, günde ne kadar mesaj alıyormuş ve bir yere yorum yazdığında ne kadar etkileşim alıyormuş bir sorun güzel kardeşim...İnternet ortamında eli klavye tutan her kadına yüzlerce erkek iltifat edip, sarkarsa o kadından normal tavırlar tepkiler beklemeyin arkadaşlar, şimdi fazlaca takipçisi olan kadına yaptığı yanlışları söyleyin, ya küfrü basıp engeller ya direkt engeller :) Kaybı ne olabilir ? sen gidersin binlercesi onu el üstünde tutmaya devam eder.

Bu durumu oluşturan temel etken her halta atlayan erkeklerdir, yahu binlerce kişinin takip edip etkileşim kurmak için çaba harcadığı kadına ulaşsan ne olur ? Benim aklım almıyor bu saçmalığı, bir kadını sadece kadın olduğu için binlerce kişi tarafından fütursuzca takip ediyor.

Kadın erkek ayırmıyorum, bir fotoğraf atıyor diyelim. Altına binlerce ölüyorum bitiyorum mesajları :) Arkadaş biri bana bunun mantığı izah etsin ? Sonra bunlar niye böyle davranıyor rahat anlayacağız. Asıl mesele bunları göklere çıkartanlar niye böyle davranıyor onu çözün

• Bu sorunun temelinde erkeklerdeki abazanlık yatıyor kızlar ile doğru düzgün iletişimi olmayan erkekler çirkin dahi şişko dahi olsa kızların egolarını tavan yaptırtıyor haliyle kızda kendini güzel erkelerin onun peşinde olduğunu düşünüyor ve bunu sosyal medyanında verdiği öz güven dışa vuruyor. Bu sorunun çözümü erkeklerin daha seçici olması aksi taktirde bu böyle gitmeye devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arkadaşın anlattığı kadınlar, anlattığı sıkıntıların sebebi değil sonucudur. Çevrenizde kadın arkadaşınız varsa ve biraz sosyal ağlarda vakit geçirmeyi seviyorsa sorun, günde ne kadar mesaj alıyormuş ve bir yere yorum yazdığında ne kadar etkileşim alıyormuş bir sorun güzel kardeşim...İnternet ortamında eli klavye tutan her kadına yüzlerce erkek iltifat edip, sarkarsa o kadından normal tavırlar tepkiler beklemeyin arkadaşlar, şimdi fazlaca takipçisi olan kadına yaptığı yanlışları söyleyin, ya küfrü basıp engeller ya direkt engeller :) Kaybı ne olabilir ? sen gidersin binlercesi onu el üstünde tutmaya devam eder.

Bu durumu oluşturan temel etken her halta atlayan erkeklerdir, yahu binlerce kişinin takip edip etkileşim kurmak için çaba harcadığı kadına ulaşsan ne olur ? Benim aklım almıyor bu saçmalığı, bir kadını sadece kadın olduğu için binlerce kişi tarafından fütursuzca takip ediyor.

Kadın erkek ayırmıyorum, bir fotoğraf atıyor diyelim. Altına binlerce ölüyorum bitiyorum mesajları :) Arkadaş biri bana bunun mantığı izah etsin ? Sonra bunlar niye böyle davranıyor rahat anlayacağız. Asıl mesele bunları göklere çıkartanlar niye böyle davranıyor onu çözün
    Çok haklısınız hocam tamamen katılıyorum. Buna ben de daha önce çok değindim maalesef çok ciddi bir abazalık sorunu var, örneğin 10-20 milyon takipçisi olan mankenlere bile yürüyorlar inanılır gibi değil, biz böyle düşünüyoruz da bunu yapanların nasıl bir kafası var acaba, en ama en çirkin, en vasıfsız kadın bile kadın olduğu için el üstünde tutulur, hiçbir şey yapmasa, okumasa bile zengin bir abaza ile evlenip hayatını yaşayabilir. Bir de kadınlar eziliyor derler, yazık çok yazık, erkekler ne yaptı da bu kadar eziliyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Gel bro. Gelirsen ciddiyim pm at gezdireyim edeyim Bukreste.

Alıntıları Göster
    Bende roamnyadayım benide alsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arkadaşın anlattığı kadınlar, anlattığı sıkıntıların sebebi değil sonucudur. Çevrenizde kadın arkadaşınız varsa ve biraz sosyal ağlarda vakit geçirmeyi seviyorsa sorun, günde ne kadar mesaj alıyormuş ve bir yere yorum yazdığında ne kadar etkileşim alıyormuş bir sorun güzel kardeşim...İnternet ortamında eli klavye tutan her kadına yüzlerce erkek iltifat edip, sarkarsa o kadından normal tavırlar tepkiler beklemeyin arkadaşlar, şimdi fazlaca takipçisi olan kadına yaptığı yanlışları söyleyin, ya küfrü basıp engeller ya direkt engeller :) Kaybı ne olabilir ? sen gidersin binlercesi onu el üstünde tutmaya devam eder.

E tâbi çuvaldızı da biraz sert batırmak lazım haklısın kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Izmir kizlari kisa boylu erkekler bacimizdir diyorlar

• Kizlarda kendilerine her yazana trip atmasalar bir zahmet ! Onune gelene kizlar assagilamayi, hakaret etmeyi marifet gorev biliyorlar

Erkeklerin kizlara hadlerini ve rutbelerini bildirmeleri gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

Bende roamnyadayım benide alsana.

Alıntıları Göster
    Gel cay icek fifa oynayak erotik masaja gidek

• Bizim hiç ortamız yok. Ya kadinlari doveriz soveriz asagilariz tecavuz ederiz yada olmadik sekilde goklere cikartiriz. Kardes herkesin hakkini bi tamam ver herkes mutlu olsun. Ne erkegi ez ne kadini ex.

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Kizlarda kendilerine her yazana trip atmasalar bir zahmet ! Onune gelene kizlar assagilamayi, hakaret etmeyi marifet gorev biliyorlar

Erkeklerin kizlara hadlerini ve rutbelerini bildirmeleri gerekiyor
    Abazanlar yüzünden bu hiçbir zaman olmayacak, ne kadar aşağılansalar, hakaret yeseler bile durmuyorlar adamlar, olan bize oluyor.
  • Bana da bu konu çok ilginç gelmiştir. En basitinden kadına şiddet konusu bir kadın şiddet gördüğünde hemen döven erkek için linç kampanyası başlatılır ama bir erkek başka bir erkekten dayak yerse kimse sallamaz o adamı. Polise gitse polis bile ilgilenmez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.