Şimdi Ara

Kadınlara yapılan pozitif ayrımcılık, erkeklere yapılan negatif ayrımcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada burada, sosyal medyada gezerken hep denk geliyorum, her gördüğümde sinirim bozuluyor, fenomen saçma sapan sayfalar, bunları takip edenler ''uzun boylu olmayan erkek erkek değildir'' ''sakalı olmayan erkek ne yhaaa'' ''zayıf erkek ıyyy'' ''fakir erkek ne yhaa'' tarzı iğrenç yazılar yazıyorlar, erkeğe her konuda baskı var, 1.60 boylarında gayet de kısa olan kızlar 1.70-1.75 civarı erkeklere kısa diyor dalga geçiyor, nereden geliyor bu cesaret? kendileri hem bakımsız hem çirkin, çoğu makyaj dışında bakım bile yapmıyordur ki bunların çoğu hem kısa hem de kilolu, senin o bodur halinle atıyorum orta boylu ve fit bir adamı eleştirmeye ne hakkın var? kendin nesin ki ne istiyorsun?

Kadınlar hep göğe çıkartılıyor, hep erkeklere kriter getiriliyor, uzun boylu olacak, sakalı olacak, erkeksi olacak, malum organı büyük olacak, şunu yapacak şarkı söyleyecek, bunu yapacak kitap okuyacak, yok şair olacak, yok kası olacak yok spor arabası olacak, kadınlara böyle kriter getirildiğini gördünüz mü hiç? ben çıkıp kumral kız ne yhaa diye tweet atsam meriçler ve feministler hemen linç eder, çoğu yağ torbası olmuş ama yüzüne vursan kadın düşmanı olursun. Şimdi çok açık bir örnek vereceğim kimse kusura bakmasın, o kadar zırlarlar erkeğin şeyi şöyle olsun böyle olsun, hiç diyen var mı kadının şeyi de güzel bakımlı olsun diye? yok çünkü onlar için olsun yeter, erkekler her an baskı altında ama, bir yönün tam olsa diğer yönüne takarlar.

Eminim çoğu kişi artık erkeklere yapılan bu ayrımcılıktan rahatsızdır, sırf abazanlar yüzünden, sırf bunlara yürüyorlar diye boş yere erkekleri aşağılıyorlar, artık erkeklerin sorun yaşaması bile mantıklı değil onlara göre, bir kadın ay tokat attılar diye linç kampanyası başlatsa ülke ayağa kalkar BENİM BACIMA TOKAT ATMIŞLAR diye, ama bir erkek dayak yese yerlerde sürüklense internette yaymaya çalışsa hahaha adama bak ya dayak yemiş eheheheh derler.

Sadece egolarına güvendikleri için bu tiplerin çoğu bakımsız zaten, küçücük kız tweet atıyor 1.90 altı erkek değildir yazmasın diye, bunlar kafalarına göre erkeklik belirliyorlar ama biz bir şeyi eleştirsek hemen üstümüze saldırıyorlar, daha ne kadar böyle devam edecek?

Sizden bir ricam var, böyle bir şeye denk gelirseniz ve rahatsız olursanız cevabını verin, örneğin şu erkek değildir diyen kıza sen kız sayılıyor musun ki, önce kilo ver vb. demekten çekinmeyin, yoksa daha da tepemize çıkacaklar.

• Bu olayların sebebi kim sanıyosunuz olum ? Cinsellik peşinde koşarken töbe töbe herşey kutsaldır diyen hemcinslerimiz böyle bi durumun baş sorumlusudur..
    Örneklemek gerekirse bu nesilden farklı olarak annelerinize bakın. Hangisi böyle davranırdı. Adam olsun eli ayağı düzgün olsun evine baksın tamam derlerdi hepsi. Babalarımızdan sonra ki nesil yani bizler de olmadık şeylere haddinden fazla değer verip üstüne pohpohlarsak bu sonuç olur tabi.
    Şükür ki hiç bi zaman böyle bi huyum davranışım olmadı... Olanlardan davacıyım.
  • Birazdan meriçler gelir konuya
  • İkiyüzlü köpekler onlar. Her fırsatta erkekleri eleştirir ama bulduğu ilk fırsatta zengin bir erkekle evlenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu aslında benim açmam gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Bu konuyu aslında benim açmam gerekiyordu
    Neden hocam
  • Hayatta boş erkekler ve boş kadınlar vardır.Boş erkeklere örnel üstteki iki yorumdakiler örnek teşkil eder.Boş kadına da örnek verecek olursak.Bahçe hortumuyla yıkandıktan sonra içinden başka biri çıkandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm kadınları ortadan kaldırıp birbirimizle sevişmeliyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkeğe şiddete hayır
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

tüm kadınları ortadan kaldırıp birbirimizle sevişmeliyiz
    Meriçimiz de geldi
  • Hepsi popüler kültürün bomboş elemanları.
    Bugün popüler kültür feminizmi ve dolaylı yoldan kadınları yüceltiyor.
    Toplumun büyük kısmı da her akıma kapılan insanlardan oluşunca bu durumun oluşması normal.

Gram taviz vermeyin, dinlemeyin.
  • Ne yaparlarsa yapsınlar asla erkekler kadar özgünlüğe kavuşamayacaklar. Herşeyleri taklit üzerine kurulu.
  • Up
  • Katiliyorum ulkemizde boyle kadinlar cok extreme beklentilere giriyor abazalar yuzunden.

TR yi terkedin rahat edin.
  • Bu olayların sebebi kim sanıyosunuz olum ? Cinsellik peşinde koşarken töbe töbe herşey kutsaldır diyen hemcinslerimiz böyle bi durumun baş sorumlusudur..
    Örneklemek gerekirse bu nesilden farklı olarak annelerinize bakın. Hangisi böyle davranırdı. Adam olsun eli ayağı düzgün olsun evine baksın tamam derlerdi hepsi. Babalarımızdan sonra ki nesil yani bizler de olmadık şeylere haddinden fazla değer verip üstüne pohpohlarsak bu sonuç olur tabi.
    Şükür ki hiç bi zaman böyle bi huyum davranışım olmadı... Olanlardan davacıyım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yiyorsa o lafları gelip dh de etsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Yiyorsa o lafları gelip dh de etsinler.
    Feministlerin minionları meriçler DH'de kol geziyor zaten hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Feministlerin minionları meriçler DH'de kol geziyor zaten hocam.

Friendzone meriçler akıllanmazlar. Kızlar için başı okşanan kediden farkları yoktur.

Bence diğer isimleri pet olmalı.

• kadın dayak yiyince dayakçı hapse, ben dayak yersem dayakçıya alkış.

• Bazı noktalarda haklısın fakat her hafta forumda bir kadın aşağılama, yerme konusu açılıyor. Aynı öğretmenlerinden sınıfta azar yiyen liselilier foruma gelip nasıl öğretmenler şöyle böyle diyorsa bu konuda ona benziyor. Kadını alımlı bulup arkadaşlık teklif ediyorlar kadın hayır diyince zaten ors. du diyorlar.

• Kanunumuzda,kadına pozitif ayrım var.
    Misal
    sen tolda yürürken karşında gelen kadın seni göstererek "bu adam bana cinsel tacizde bulundu" dese,seni kimse dinlemez,çünkü kanundaki "kadının beyanı esastır" hükmü gereğincd kadın ne diyorsa o doğru kabul edilir,sen hemen içeri alınırsın,kendini temize çıkarmak için 5-6 ayın içerde geçer
    Bu durumun kurbanı birçok erkek var,interneti araştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Kanunumuzda,kadına pozitif ayrım var.
    Misal
    sen tolda yürürken karşında gelen kadın seni göstererek "bu adam bana cinsel tacizde bulundu" dese,seni kimse dinlemez,çünkü kanundaki "kadının beyanı esastır" hükmü gereğincd kadın ne diyorsa o doğru kabul edilir,sen hemen içeri alınırsın,kendini temize çıkarmak için 5-6 ayın içerde geçer
    Bu durumun kurbanı birçok erkek var,interneti araştır
    Evet hocam bu durumu çok rahatsız edici buluyorum, geçen bir adamı eski eşi kanun benden yana diye tehdit ediyordu, kadın beyanı esastır kadar saçma sapan bir kanun yok, bir tek kadınlar mı tacize uğruyor? aynısı bir erkeğin başına gelse beyanı esas olmuyor yani? rezillik.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.