Şimdi Ara

Kadınlara yapılan pozitif ayrımcılık, erkeklere yapılan negatif ayrımcılık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muktır et gitsin hocam. Sonuçta malum evlerde işini görürsün her şekilde. Onlarda kendilerini avutadursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Bana da bu konu çok ilginç gelmiştir. En basitinden kadına şiddet konusu bir kadın şiddet gördüğünde hemen döven erkek için linç kampanyası başlatılır ama bir erkek başka bir erkekten dayak yerse kimse sallamaz o adamı. Polise gitse polis bile ilgilenmez.
    Aynen hocam bildiğin rezillik bu, aynı şekilde bir erkek bir kadından dayak yerse onu da sallamıyorlar, erkek vurunca auuuuuuu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Abazanlar yüzünden bu hiçbir zaman olmayacak, ne kadar aşağılansalar, hakaret yeseler bile durmuyorlar adamlar, olan bize oluyor.

Alıntıları Göster
    Ben hadlerini bildiriyorum nasil anladiklarida zerre umrumda degil

Kayserili bir kizla evlilik icin ciddi anlamda gorusuyoduk. O benim yuzume hatalarimi soyleyince geri adim atip ozur dilememi falan bekledi bende suratina onun hatalarini soyledim kiz neye ugradigini sasirmisti. Whatsapp durumumuda sacini sariya boyayinca sen kendini bir sey mi sandin diyede bir yazi biraktiydim kiz bir daha kafasini sariya boyamadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 30 Kasım 2018; 13:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Ben hadlerini bildiriyorum nasil anladiklarida zerre umrumda degil

Kayserili bir kizla evlilik icin ciddi anlamda gorusuyoduk. O benim yuzume hatalarimi soyleyince geri adim atip ozur dilememi falan bekledi bende suratina onun hatalarini soyledim kiz neye ugradigini sasirmisti. Whatsapp durumumuda sacini sariya boyayinca sen kendini bir sey mi sandin diyede bir yazi biraktiydim kiz bir daha kafasini sariya boyamadi

Alıntıları Göster
    Senin gibi 100 kişi daha olsa bu durumda olmazdık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Senin gibi 100 kişi daha olsa bu durumda olmazdık hocam

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim eksik olma :)))

Kizlar terbiyesizlik yapmayi dobra olmakla karistiriyorlar onun icin agizlarina geleni soylemekten cekinmiyorlar zira nede olsa habire alttan alan birileri var !

Hic cekinmem lafimida hic esirgemem zerre-i muska kadar da umrumda degil !

Manken gibi hatunlar 100 dolara ne istiyorsan yapiyorlar birde iliskide bosaldiktan sonra erkeklerin cogu kadin icin ulan ben bunun icin mi bu kadar ugrastim diye kendine kizar

Yuzu guzel olana 40 gunde doyarsin gonlu guzel olana 40 yil doyamazsin

• Ben bu durumu işim gereği özellikle şantiyelerde çok yaşıyorum kadına pozitif ayrımcılığın dibidir inşaat sektörü. Bütün kadınları genellemiyorum ancak eşit şartlarda çalışıp aynı maaşları alacaksak ben neden daha fazla efor sarfediyorum bu durumu anlayamıyorum.
  • Sen bunların twitter facebook instagram sayfalarını takip ettikçe egoları kabaracak. Sen bunların o yazdığı 190 altı erkek değildir tarzındaki mesajlarına cevap verdikçe bunlar prim yaptıklarını ve kendi düşüncelerine birilerinin önem verdiğini düşünerek daha da kasım kasım kasılacak. Bunları insan yerine koymayın. Takip etmeyin yorum yapmayın konuşmayın bile. Bıraksanız o keko dedikleri tiplerin elinde sermaye olur anca çoğu...
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır yorum yazmıyorum ancak yazdığınız mesajın içeriğine kayıtsız kalamadım, insanları yanlış yönlendirmeyin, hangi kanunda kadının beyanı esastır şeklinde hüküm var, bir göstersenize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Sen bunların twitter facebook instagram sayfalarını takip ettikçe egoları kabaracak. Sen bunların o yazdığı 190 altı erkek değildir tarzındaki mesajlarına cevap verdikçe bunlar prim yaptıklarını ve kendi düşüncelerine birilerinin önem verdiğini düşünerek daha da kasım kasım kasılacak. Bunları insan yerine koymayın. Takip etmeyin yorum yapmayın konuşmayın bile. Bıraksanız o keko dedikleri tiplerin elinde sermaye olur anca çoğu...
    Hocam biz cevaplarını vermezsek zaten meriçler falan destekliyor iyice kabarıyorlar, en azından hak ettikleri lafları işitmeleri gerek.
  • Bunları yakıp sabun yapacaksın

• Up
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    İşte o senin ona söylediğini önemsemiyor sadece kendi söylediğinin senin yorum yapmanı sağlayacak kadar değerli olduğunu düşünüyor egosunu daha da şişiriyor.
  • şöyle diyeyim, değil selamlaşma cevap bile vermeyebileceğim seviyedeki bir erkeğin daha düşük seviyesinde olan kızlarla takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Kanunumuzda,kadına pozitif ayrım var.
    Misal
    sen tolda yürürken karşında gelen kadın seni göstererek "bu adam bana cinsel tacizde bulundu" dese,seni kimse dinlemez,çünkü kanundaki "kadının beyanı esastır" hükmü gereğincd kadın ne diyorsa o doğru kabul edilir,sen hemen içeri alınırsın,kendini temize çıkarmak için 5-6 ayın içerde geçer
    Bu durumun kurbanı birçok erkek var,interneti araştır
    Forumu bırak, ülkenin geldiği hâl şu mesajdan ve aldığı oydan belli.
  • Güzel konu takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir doktor bile insta'dan, face'den kızlara yazıyorsa gerisini siz düşünün. Kalkan o kızın egosunu normale indirmeniz imkansız.

Erkekler düzelmediği sürece, kızlar da düzelmez. Yurtdışında erkekler kadına ancak misli ile karşılık veriyorlar. Ama burada bir kız ile konuşabilmek için milyon takla atıyorlar. Kişiliklerinden vazgeçen adamlar gördüm.

• Partilerde kadın kotası var ya..sırf kadın oldukları için yer ayrılıyor..

Bütün "özel" günler erkeklerin sorumluluğunda..sevgililer günü..doğum günleri..yıldönümleri..

Tamamı erkeğin kadına sürpriz yapmakla, hediye almakla yükümlü oldupu günler..

Hesap ödeme..erkeğin görevi..

Ye iç tıkın..Hesap geldiğinde hiç tepki vermeden , öööyle bekle..

Adamla evlen..boşan..adamdan ömür boyu nafaka al..

Kapısı açılsın..sandelyesi tutulsun..hep ilgi gösterilsin..hep sürprizler yapılsın..evlendiği adam, tüm bekarlık hayatı boyunca edindiği arkadaş, hobi, zevk, tutku, alışkanlıklarından vazgeçsin, tüm hayatı kadın olsun..asla kendine özel vakti olmasın..

Niye evliliklerde önce erkek ölüyor..

Bundan..

Kadınlar erkekleri boğuyor..tüketiyor..

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam noktasına virgülüme kadar aynı fikirdeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Uzun zamandır yorum yazmıyorum ancak yazdığınız mesajın içeriğine kayıtsız kalamadım, insanları yanlış yönlendirmeyin, hangi kanunda kadının beyanı esastır şeklinde hüküm var, bir göstersenize.
    Google'a 'kadının beyanı esastır kanunu' diye arat,oku ve bilgilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    (Asıl mesele bunları göklere çıkartanlar niye böyle davranıyor onu çözün)

Bence bunun sebebi şu; örneğin 10 sıra halinde karşılıklı oturan 20 kişi var diyelim kızlar ve erkekler halinde. İkisi eşini hemen seçiyor (malum uygulamayı kesin kullanmıyodur) :) sonra iki taraftanda kaldı 8 kişi (Bunlarda uygulama kullanan karşı cins) bi telefona baktılar bi karşılarındakine baktılar burdan seçmek zorundamıyım dediler. Dışarı açıldılar fuar alanı gibi.. Neoluyor yaa diyemeden kalabalıktan bunalıp çekildiler mi kabuklarına.. Ama dışarda kalmıştı hatırlayın 8 kişi.. kendilerine burun kıvıran o karşı cinsten birine dışarda tekrar denk gelirse kendilerini beğendirmek için rekabete girmezler mi ? ellerinden geleni yapmazlar mı meydan dan çekilirler mi ? Yani bizlerde sorun yok. Sorun bizi beğenmeyenlerde.. O yüzden en olmaz imkansız dişiyi seçebilmek için bile her zamankinden daha olgun, anlayışlı, ağırbaşlı babacan ve kıyafeti konuşması düzgün olmalıyız. Elden başkada birşey gelmiyor malesef. Hepimiz bir diğerinin mutluluğu için hızlıca eş seçip pistte ki sayıyı azaltmalıyız yani. Ayrıca Sayı azaldıkça seçenek düştüğü için sonrakiler için eşleşme daha kolay olucaktır. O yüzden sevgilisi olanlarıda kıskanmayalım onları daha çok sevelim. Bizi bu uygulamalardan sevgi kurtarıcak. kısacası işimiz zor bizi beğenmiyolarda hep yurtdışındaki kişileri takip ediyolar. Ona göre işte, o yüzden 8 kişi hep yanlız kalabilirde. Söylenip vazgeçmek yerine ileriyi düşünelim. Hepsinde yurtdışı sevdası var gelen yok hep giden var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 1 Aralık 2018; 10:24:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.