Şimdi Ara

Kadinlarin erkeklerden daha çalışkan olmasi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne boş adamsın la bi de geçende konularda zayıfım iyi sıralama gelir mi fln diyodun (çok hatırlamıyorum)ama bu kafayla bı halt olmaz senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama gördüğüm kadarıyla kadınlar erkeklerden genel olarak daha çalışkan.

• Türkiye'de istisnalar hariç olmak üzere kadınlar maalesef erkeklerimize göre daha düzgün. Daha çalışkan, daha oturaklı ve borcuna çok daha sadık. Erkekler ise bu durumun tam tersi. Erkeklerle iş yapmak beni yoruyor ancak kadınlar şu gün parayı getireceğim dediğinde o gün getiriyor. Erkeğin ise hep tepesindesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 20 Aralık 2022; 14:34:20 >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt

Şaşırmadım feministler genelde hdp’li oluyor

• ben bu durumu orta okulda fark ettim.

ödevlerimi falan kız arkadaşlarıma yaptırırdım neredeyse hepsi çok iyi akademik kariyer yaptı hatta bir tanesi ingiltereye gitti genetik üzerine çalışma falan yapıyor.

kadınlarımızı kızlarımızı baş üstünde tutmalıyız saygı duymalıyız.

• https://www.youtube.com/watch?v=pXaSFN9VYbw

• Kadın gibi gözükmek için milyon tane yazım hatası mıçmışsın. Rezil birisin sürünmeye devam et.

• O turklere hakaret ettin diyen ne zaman ettim lan ? Ayrıca siz kadınlara neler neler diyorsunuz,

O girdiğim grupt sürekli turklere hakaret ediliyordu.

O kadar iki yüzlüsünuz ki erkekler Türk kizlari şöyle böyle diyince sorun yok biz Türk erkekleri şöyle böyle diyince suç.

Cidden var ya bazen eleştiri altında herkes kendi milletini gömüyor. Adam haklı yea diyorlar. İşte turkleri kastederek cahil diyorlar sorun yok.

Ama ben feministim ya beni makul gormemek için nasıl desem beni otekilestirmek suçlamak için böyle damga vur .

• Hahahaahhhaha ppsinde Patrick bateman var . Ne varmış kafamda .

Al işte bana şuna buna hakaret ediyor diyen arkadaş vardı. Bana iğrenç şeyler yazanlar vardı.

O zamanlar ARKADAŞLAR HELAL OLSUN SIZE IYI KI SADECE SIKAYET ETTINIZ SIZIN YASINJZDA OLSAM BEN DHAA BETERINI YAPARDIM DIYEN OLGUNLUK KASAN ADAM NERDE?

BURDA FIKIRLERIM YUZUNDEN SUREKLI HAKARETE UGRUYORUM

A,A HAKARET EDEN COGUNLUK TURK ERKEGI OLUNCA SORUN OLMUYOR DI MI?

Ben bu ülkenin solcularini da sevmiyorum. Bana sasirmadim zaten feministler hdpli oluyor diyen kisi ben sol guruhu da elestirdim ben sizin gibi kendimi Bi gruba şey eden biri değilim.

ZATEN Bi grupta sırf muhaliflere sizin de akplilerden farkınız yok dedim diye ifşa edildim . Ben asla birilerine yanlamam herkesin yanlışını söylerim

Ben sizin bildiğiniz solcu hdpli feministlerden değilim

Ben bu ülkenin insanlarinin cogundan ustunum.

Bende olan humanistlik kimsede yoktu ama su an herkesten nefret ediyorum.

Sol guruhlar belki akonin uydurmasidir da chpnin içinde de tacizler oluyor. Sırf bunu dediğim için Bi tane kız özele gelip sen Türk erkeklerini laf ediyorsun Atatürkü de sevmiyorsundur diyor.

Atatürk'le alakalı tek bir cümle kurmadım. Sadece kadınlar hakkında iğrenç şeyler yazan erkeklere tepki verdim.

Neyse dediğim gibi erkekler akpli sagci ülkücü olunca direkt kadın düşmanı diyen ama erkekler sırf kendi kesminden diye koruyor

• fairtune kullanıcısına yanıt

Oto düzeltme. Sen de nefret dolusun hakaretini sana iade ediyorum.

Ciddi manada trdeki imsnalar sorunlu nefret dolu.

Bu ülkeyi bu yüzden sevmiyorum . Burda Bi tane buyuklenen bana laf atan abi vardı. Benim şikayet edilmem gerektiğini ifademin alınması gerektiğini soyluyordu.

Ama burda bu kadar erkek bana hakaret ediyor onlara kimse bir şey demiyor. Yazık size canavarsiniz hepiniz.

Ve biz bu erkeklere tepki verdiğimizde duyar kasmis mağdur edebiyatı yapmış oluyoruz.

erkeklerin bize etmediği hakaret yok tepki versek duyar kasma mağdur edebiyatı kasma derler.

fakat biz erkeklerin yaptığını yapsak kendileri hemen sikayet edilmeli ifadesi alınmalı der.

Cidden aslında feminizmin gelmesi kötü oldu .şöyle bi yazı okumuştum toksik maskulenite azalmadı sırf pembe giyenlere laf edilmiyor diye toksik maskulanite bitmedi tacizler arttı aksine diyorlar.

Yani şimdi erkekler hala kadınlar Bi şey basarsa bile disiligini kullandı diyo erkekler hala misal internette oyun oynuyoruz kadınlara zorbalık yapıyorlar. Ama biz erkeklere kari gibisin desek sizin gibi fesatlara bunu desek feministler sallar bize

Erkeğe cinsieytcilik yapiyorsun cinsiyet rollerini kullaniyorsun diye .

Ee o erkeller kaidnlar zayıf güçsüz zeki değil diyince kendilerine yük biniyor kendileri güçlü olma zorunlulugu bindiriyorlar onlar bunu fark etmeden konusuyo. Onlar asagilarken sorun yok.

Ama erkekleri asagiladigimiz zaman hemen sen kendi cinsiyetini de asgailiyorsun denir.

İşte erkekler makul akıl mantık kullanmadan asagilarken kimse laf etmez biz asgailayicja neyse

• Ya bi bu adama bakın Bi de diğer hakaret edenlere

• Özelden yürürken öyle demiyordun?

• Prensesela P kullanıcısına yanıt
    yazık kızın sorunları var yazayım da şu konuyu mesajları kaldırsın 18 yaşında başı belaya girmesin-biri şikayet etsr girerdi diye düşünüyorum-diye yazıp attıklarını yarısını okumayıp,30 mesajdan sonra kendi kendime bu hakediyor her şeyi deyip görüldü attım,bu mu yürümek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    bir k*zın max zekası böyle oluyor işte

• Utanmaz herifin tekisin . Fazla adaletsizsinjs cidden burda bana edilen hakaretlerine görmüyorsun. Ben ne yazdım da basim belaya girecek.

Bana özelden yururken böyle demiyordun.

Yazık zavallisiniz hepiniz böyle kaç erkek Bi tane kadının üstüne geliyorsunuz.ve kendinize erkek diyorsunuz.

Benim anlamadığım Türk kadınları da sizin yaptığınızı normal görüyor.

Bi grupta sadece bana değil ki zaten başta basklainq hakaret eden kadınlara heo hakaret eden kadın görünce zorbalayan tiplere sovdugum için hı kız gelip bana şikayet edilmeli diyip beni ifşa edip fişledi.

O grupta hiçbir erkek bu kıza nasıl sövüyor şikayet edilmeli demezdi.

Hatta biri kendisine sovenleri ifşa etti diye kıza burası böyle işine gelmiyorsan çık küfür normal dediler.

Yani kimse sırf erkekleri elestiridm diye gelip bana şikayet edilmeli diyen kız gibi hemcinslerine bu kıza nasıl hakaret ediyor demedi kims kızı korumadi aksine kıza küfür yedin diye yaygara çıkarma dediler.

Ahlakınız yok hicbirinizin. Ve bunu normal görüyorsunuz.tepki görünce Bi kadın size aynisni yapınca hemen mahkeme yok şikayet edilmeli,

ULAN SIZIN KADIN DUSMANLGIINIZIN KADINLARA ETTIGINIZ HAKARETLERIN ARDI ARKASI YOK NASIL UTANMAZ BIR MILLETSINJZ SIZ

insanların ortasına girip bombayla patlıcam dedin awk,kalan yazdıkların umrumda değil

bizim forumca düşmanlığımız kadınlara değil,g*rizekalı insanlara.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.