Kütüphaneye gidiyorum kadınlar daha çok tibba bakıyorum daha çok kadın var . Zaten inceller şey diyor böyle erkek hakları koruyculari kadınlar daha çok okuyor falan . Bi de zırlayan kitle var hugggggg erkekelr ağır işlerde calisiyo kadınlar rahat diye. Bi de şey kitle vsr calismayankaidna laf atar Twitterda Bi şey okudum erkekler ataekrillig8n kötü yönlerinden kendileri için kötü yonlerinden ariniyo bu yüzden onlar toksik maskulenlgii üstünden attı sanmayın. Misal erkek adam pembe giymez saç uzatmaz gibi şeyleri üstünden atiyo ya da işte erkke zengin başarılı olma şeyini ama her yıl taciz oranı artiyo. Sahiden öyle erkekler artık kadınlar zengin başarılı isteyince bile salliyor.eskiden bu erkekler kadınlar icin neler neler yapardı kendini kanıtlamak için ne zahmetle ne çabalara girerdi.simdi şımarık şımarık huggg tipe bakan kadınlara soyle böyle oluyo diyorlar. Hadi erkekelr böyle benim sinir olduğum erkekler en guzle8ni ister hiçbir erkek ayiplaamz hepsi hak ediyorsun kanka modunda.kadin istese diger kadınlar ayıplar... çok yazık yazık yazık yazık. Sırf kadınlar şöyle böyle diyen ağır hakaret edenlerin olduğu yerde o ahde erkekler cuzdsn dediğim için bana hemcinsim zengin koca peşinde demisti. Diyelim ki oyleyim ama erkekler? Kendileri güzel kzi isterken sorun yok kadınlar kriter sayicna ağlar.utanmadan kadınlar kriter sayiyo diye onların zarar görmesini ister ama kendieli sırf kilolu diye inş doktor olamazsjnd diye zorbalık yapar Bi tip ogrneciisne. Ve kavga ettiği kadinlrim görünüşüne sallar. Bunun için kisme ceza yemedi. Ben cezlasnriildim kız özele geldi ders vermeye orda da ona sövdüm kız profil fotomdan arkadaslarimi bulup onlara atmis yazidklarimi. Sinir olduğum şey şu ben bu kıza madem sen hakaret yiyiyorsna böyle yapıyorsun o erkekler daha beterini yaptı onlara niye yapmadın diyrom,bana ne sennbana sovdun diyo.tsmam o halde sadece özel mesajlwrimizi paylassaydin diyorum grup postlsrim senle alakasız,ama onları da atmış sırf beni utandirmak için. O erkeller kadınlara yapılan iğrenç kötülüklerin dahi mizahını kasarken ifsalanmadilar.ama işte bu kiz bana şikayet edilmeli anası babası görse utanır diyo.cunku bu toplumda erkeklerin zarar vercikgii normal goruluyo.utanc verici. Neyse işte bu kiz ben oe ekelere karsilik verdim diye bana şikayet edilmeli dedi be m hemcijslrimi korudum hakaret yiyince ben de karşılık verdim onların kadınları asagilayci postlarina karsilik verdim kız bana o kadar yaygara kopardı.ama bu kıza hakaret ettiklerinde kendi de hemcinsi yapınca ifşa ettiği fislediig şikayet edilmeli dediği şeyi yaptı kendi de grup şey dolu falan dedi.hemcinsi kendisine hakaret gelince kaeislik verdi diye o kadar yaygara çıkaran oe rkekelrin yanında olan kişi kendisine gelince hakaretler kendi de karşılık verdi. Hani bakın Bi video gördüm erkek yumruk atmış ilk kadın vurdu hak etti diyorlar.bi sunucuda erkeklere erk*k denildi diye ortalığı ayağa kaldirdilar, O grupta inanılmaz hakaretler sırf yaşam şekli cinselik yaşaması ya ds görünüşü nedeni ile kadınları xorbalayn ashailayanlar cinsiyetciligin alasını yapanlar sadece ben tepki goruyorum ordaki hcibri erkek yok hu kadına nasıl sövüyor şikayet edilmeli demez başka bi kız huyların hepsini kapattirdi kuduruyor burası anarşi grubu normal isine gelmezse çık falan deidl ee. Yani hibrit rkek o kızin hangi gibi utandırmaya calismaz. Ben onları öyle ifşa etsem abartiyorsun 15 16 yaşında çocuklar falan derlerdi ama o kız özele gelip kadınlar karislik verince başlatan biz olmasak bile 15 16 yaşında olup bu kadar cahil olman garip diyor Erkeklerin en iğrenç davranislarina bize zarar vermesine tolerans var ama bizim kendimizi korumamız tolerans yok. Dediğim gibi bu kiz işte kendisi 3nhakaret girince ifşa ediyo ben onlar daha beter şeyler dedi diyorum bana ne sen bana sövdün diyo.o erkekler kadınları koruyan erkek olunca daha beter muamele çeker bilmiyo. Hukukta kufrun cezasi ifşa etmekten az kendisine hakaret gelince ifşa eden kişi benim bana hemcinslerime sovenlere karislik verdiğim için şikayet eidlmeli diyo oysa ben ceza almazdim ama o alırdı. Hemcinslerine ahakret eden erkekler varken sırf onlara karşılık verdi diye hemcisni eelstirirken o erkeklerin yanında olan (hani ben suçlu olsam hile benden beter şeyler diyen kişiler de suçlu ama onlara laf etmeyen kiz) kendisiennahakret gelince hemcinsinyapinca şikayet eidlmeli dediği ifşa ettiği o kadar yaygara çıkardığı şeyi kedni deyapiuo kendi de 8nalra karşılık eriyor tüm gruba hakaret ediyo. Neyse hemcinsine gelince böyleleri şikayet şikayet diyen erkeklerdne değil sizden çekiyoruz diyen kisi erkekleri yazdığı şeyleri atınca max yaptığı gidip erkeklerimiz e şunun bunun mizah olmadığını anlamali hu kziin böyle olmasında erkellerimziin de payı var kız taciz edilmekten kafsyi yemiş falan diyor( hayatımda böyle iğrenç biri görmedim hemvisnine bunu diyebilen biri benim attığım şeyler erkeklrinnhepimixe yaptığı şeylerdi ben herkes için tepki gösterip başkasına yapılana da kiziyorken insnalarin bu kadar iğrenç olduğunu görünce bıraktım zaten feminaziligi) neyse 8ste erkeklere gelince erkeklerimiz diyip benimseyici uslupla yaklasmasi tatlı tatlı uyarmasi hemcinsi sadece onalrinnddigni onlara çevirdi diye şikayet eidlmeli demesi ifşa etmesi fislemesi..iki yuzluluk. Ve bu kzi zaten kendisine hakaret gelince o da beni anladı tüm gruba hakaret etti en son nana sen akili birisin burda ne işin var falan dedi. Ama hayatımda gördüğü en kötü insandı kedni zarar gormeyince aslında onu da aşağılayan tüm kadınları aşağılayan kişilerin yanidna olması kendi de kadın kadinlarin ezikliği asgailandigi yerde tepki erdi diye hemcisnini sindirmesi Bi hemcini için taciz edikemkten kafayi yedi demesi. Hemcinsi kendisine n hakaret edenlere aynisiniyatpgi diye erkeklerin kadinlari asagikamlarini onlara cevirdi diye şikayet edilmeli falan demesi ama onun kendisinenhakaret gelince daha beter cezlansir8p ifşa 4tmesi. Dediğim gibi hukukta kişisel verilerin gizliliginin ihlal edilmesinin cezası büyük. Ben o grupta o erklere sovdugum için ceza almazdim çünkü 7 24 sovulen yer .onlar her türlü değeri asagiluyo ben sadece bizi aşağılayan erkekler ekarislik verdim Atatürke dine her türlü irka ve kadınlara hep hakaret eden kişiler var hichirje Bir şey olmadı ama ülkemizde erkeklik kutsal elestirilmez hcinirsiysi şey katmadan sadece erkeller ekarislik verdim. Zaten orskai icnellerin ideolojisi ne olursa olsun ortak özelliği kadın düşmanlığı paydasinda bulusmalaridyi. Neyse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kadinlarin erkeklerden daha çalışkan olmasi
-
-
Hemcinsi kendisine n hakaret edenlere aynisiniyatpgi diye erkeklerin kadinlari asagikamlarini onlara cevirdi diye şikayet edilmeli falan demesi ama onun kendisinenhakaret gelince daha beter cezlansir8p ifşa 4tmesi.
Dediğim gibi hukukta kişisel verilerin gizliliginin ihlal edilmesinin cezası büyük. Ben o grupta o erklere sovdugum için ceza almazdim çünkü 7 24 sovulen yer .onlar her türlü değeri asagiluyo ben sadece bizi aşağılayan erkekler ekarislik verdim Atatürke dine her türlü irka ve kadınlara hep hakaret eden kişiler var hichirje Bir şey olmadı ama ülkemizde erkeklik kutsal elestirilmez hcinirsiysi şey katmadan sadece erkeller ekarislik verdim.
Zaten orskai icnellerin ideolojisi ne olursa olsun ortak özelliği kadın düşmanlığı paydasinda bulusmalaridyi. Neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BURSA GECEN ATTIGIM GONDRILER YZUNDEN BANA SIKAYET EDILIRSE IFADESI ALINIR DIYENELR
ERKEKLER BIZE DHAA BETER SEYLER YAZDI BIZ ERKEGIX OLDURURZ DIYENLER TACIZ NROAMLLESTIRELENLER KADINLAR TIPE BAKIP OLDURILUYO DIYEN PSKOPATLAR.
VE AGIZLARINDAM HAKARET DUSMUYORDU BUNLARIN.HEN BUNLRA KARSILIK VERDIM DIYE HEMCINSIM BENI IFSA ETTI.
BEN BUNLARA KARSILIK VERDIM DIYE O KADAR YAYAGRA KOPARAN BANA AHLAK NEKCILIGI KASAN ABSKA HEMCIJSLERINI KORUMAYAN BENCIL KIZ KENDISJNE HAKARET GELINCE HEMCINSI YAPICNA O KZDA RYAGRILAIGI SIKAYRT EDILMELI DEDIGI SEHI KENDI DE YAPTI KENDISI DE O ERKELLERE SOVDU TTUM GRUOTA SOGDU AMA OMKADSR BENCIK KI KENSISJNE GELENE KADSR ERKEKLERI KORUDU
OG RUPTA HICBIR ERKEK yok bu Kıza nasil sövüyor şikayet edilmeli dmeezken bu kızın o erkekleri kroumsi hele özele gelip bana ders vermesi sinirimi bozdu ona sövdüm diye kendisine küfür gelince hemen ifşa eden ( profilimi beğenen kişileri bulup atmış sinsi ilkokul arkadaşlarım vardi) Bu kadar bencil olan sahis
Erkekler hakaret edince tek yaptığı ben erkeklein pislgiini ona atınca (erkeklerin sosyal medya yorumlarında kadınlara hakareti kadınlara sen oyunlardan jste bazen futboldan bazen işte kariyerle alakalı sen anlamazsin demeleri. Ben hemcisnlerimi de korurken onlara yapılanları da gösterirken bu gidip erkeklerimiz de şunun bunun mizah olmadığını anlamali bu kzijn böyle olmasında erkkelrimzijnd e payı var tacı edilmekten kafayi yemiş demesi.
Öyle rezil ki işte hemcisni hakaret edince hemen şikayet eidlmeli de hunharca erkek koru ama erkeklere gelince erkelelrimzi diye güzel güzel koru benimseyici uslupla anlat erkek sevici seni..
Dediğim gibi bu kendine küfür gelince kendi de onlara sövdü ama ben onlara sövdüm diye beni ifşa etti,
Hukukta ifşa etmenin cezası daha büyük.
O böyle olgun ayağı yapan kişi bunları da görsün. Hani o doger erkekelre ben olsam bu kadar olgun dagranmazdim diyen.erkellwrin bize yaptıklarını ds görsün. Ama o erkekleri korur kadın düşmanı cunku
-
Okumadım, lütfen artık bir şey yazma lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kadınlar artık daha erkek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tatava yapma çay koy
Bir kısmını okumaya çalıştım ve konudan tamamen alakasız lütfen önce yazmayı geliştir
-
yine mi geldin la
Forum yemin ediyorum inci sözlükteki ortaokul veletlerinin ağlama yerine döndü. Bunun yukarı çıkması da ayrı saçmalık
Bu Türklere hakaret etmişti. Hâla ne işi var forumda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 19 Aralık 2022; 16:36:14 >
senin erkeklere ne kastın var?
-
kadınlara akademide daha çok tolerans tanıyorlar erkeklere göre.Bu sanki başarılıymış gibi gösteriyor.
-
Konu sahibi sizden daha akıllı var ya şunun konusuna mesaj yazmamayı ne zamandan beri bir gıdım anlamadı millet , çak engeli geç yada yazma konusuna bu kadar basit ne zaman görsem hep ciddi cevaplar atıyorlar az kafa
şunu foruma almayın ak
İlk 3 satırdan sonra okumadım
Hoşgeldin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Okumadım, lütfen artık bir şey yazma lütfen
|
Tatava yapma çay koy
|
Forum yemin ediyorum inci sözlükteki ortaokul veletlerinin ağlama yerine döndü. Bunun yukarı çıkması da ayrı saçmalık
|
Sen ne boş adamsın la bi de geçende konularda zayıfım iyi sıralama gelir mi fln diyodun (çok hatırlamıyorum)ama bu kafayla bı halt olmaz senden |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X