Şimdi Ara

Karadenizlilerin Aşırı Zengin Olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar parayi.Az once haberlerde izledim.Rizeli bir is adami degeri 900.000 tl olan ferrariyi 600.000 tl ye aldigi icin havalara ucuyordu.Tamam 300.000 az degil ama 600.000 hic az degil.Karadenizli arkadaslar.bilgilendirse bizi iyi olur.Nerden geliyor bu degirmenin suyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karadenizliyim fakirim konu kilit üye ban
  • Çalışiyruk.
  • Hepsinin müteahhit olması.
  • Karadeniz silah fabrikaları ?

• Müteahhitlikten ve fındık bahçelerinden zengin oluyorlar yada bana hep öyle denk geldi.
  • Karadenizliyim,orta gelirliyim sıradanım.Öl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gebelde cogu tucaretle ugrastigi icin. Mesela babam Ve amcaohullati 15 yasinda istanbula gidip calismislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Karadenizliyim fakirim konu kilit üye ban

+1 para doguda hıcmı haber olan dugunlerı gormedler altın mazot her sey var

• edit:trollük yapim dedim de öyle biri değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 27 Eylül 2013; 19:53:47 >
  • Kastamonuda cidelilerin koseyi donenler oldugunu biliyorum bunun disinda karadenizli on kisiden uc besi zengindir yada rahat geciniodur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

bu kadar parayi.Az once haberlerde izledim.Rizeli bir is adami degeri 900.000 tl olan ferrariyi 600.000 tl ye aldigi icin havalara ucuyordu.Tamam 300.000 az degil ama 600.000 hic az degil.Karadenizli arkadaslar.bilgilendirse bizi iyi olur.Nerden geliyor bu degirmenin suyu

Iste oyle olucak havalara uçmadı ki adam zaten otomotiv sektöründeymis plaka takma falan hikaye gider satar 670 bin e almış bu arada

860-900 e satsa kara bak

• müteahhitlerin memleketlerine bakarsan anlarsın

• Yav iyi guzel diyorsunuzda bence tarimla felan olacak is degil.Benim sahsi dusuncem rusyadan gurcistandan kacakcilikla zenginlesmis olduklari.Ne dersiniz

• quote:

Yav iyi guzel diyorsunuzda bence tarimla felan olacak is degil.Benim sahsi dusuncem rusyadan gurcistandan kacakcilikla zenginlesmis olduklari.Ne dersiniz

Ne kaçakçılığı?
    Mütehaitlikten olmasın?
  • quote:

Yav iyi guzel diyorsunuzda bence tarimla felan olacak is degil.Benim sahsi dusuncem rusyadan gurcistandan kacakcilikla zenginlesmis olduklari.Ne dersiniz

kardes bende tokatlyıım bir yerde karadenizliyik yani
  • Karadenizliyim, orta gelirliyim.
    Burada zengin olanların çok azı tarlalarla filan zengindir. Eskiden olabilirdi belki fındık - çay tarlalarıyla, ama zaman geçtikçe tarlalar sürekli bölündü. Herkes kendi çocukları arasında paylaştırdı tarlaları, kimseye adam gibi para gelmiyor.
    Benim gördüklerimin çoğu baba parası yiyorlar. Tahminimce Rusya'dan buralara göç olduğu zaman kırdılar parayı. Evi olan yüksek fiyatlara kiraladı, satıcılar mallarını yüksek fiyatlardan sattılar. Ondan sonra herkes yatırım yaptı, ticarete atıldı. Böyle bir şey duymuştum bir büyüğümden.
    Bir de müteahhit çok var. Büyük şehirler gibi değil burası, Trabzon için konuşuyorum. Zamanında sahile apartman yaptıran adamın 7 sülalesi zengindir şuan. Ayrıca boş alan çok var daha yüksek yerlerlde. Sürekli apartmanlar dikiliyor. Yüksekte olduğu için sahildeki evlerden daha ucuz oluyor fiyatları, dolayısıyla çok rahat alıcı buluyor. Sahildeki evler de hiçbir zaman boş kalmıyor. Sonuç olarak müteahhitler her türlü iş yapıyor burada.

• Nazar etme nolur çalış senin de olur daa...
  • Düzceliyim fındık sayesinde baya rahat geçiniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Ne kaçakçılığı?
    Mütehaitlikten olmasın?

daha oncesi peki ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.