Şimdi Ara

Karadenizlilerin Aşırı Zengin Olmasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

ben de karadeniz'liyim ve fakirim

üye çöp konu ban

fakir olmayi nasil becerdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu inşaat,ticaret gibi işlerle uğraşıyor ve girişimci insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

hahahaha Seni bulacaam olum

şaka maka tokatlı dh liler olarak buluşma yada halı saha ayarlıyaydık eyiydi ama böbreklere dokunmak yok

Ben aslında balikesirliyim ama istanbulda yaşıyorum . Babamın dedesi karadenizli ama dedem ve babam balikesirli , annenler komple balikesirli buna göre x i buldunuz

• trabzobluyum ama fakirin tezin çürüdü

• laz müthait diye bi kavram duydun mu hiç
  • rizeliyim fakirim .

konu kilit + üye ban
  • orduluyuz normal aile gelirinini çok az üstünde kazanıyoruz zengin değiliz. konu kilit+üye ban
  • Fındık bahçeleri sayesinde zengin olanı çok mesela halamın yıllık hiç uğraşmasa 5-6 ton fındık çıkabilecek tarlası var sen fındığın kilosunun 6 lira olduğunu düşün bir tonu 6 bin tl eder 5 tonu 30 bin tl sen düşün gerisini ayrıca müteahhitlikte doğru mesela zonguldakta müteahhitlik bölümleri tamamen dolu yani sen düşün ayrıca hayat orda çok ucuz istanbulda 1500-2000 tl ye 4-5 kişilik bi aile anca geçinir orda 500 tl ile 5 kişi rahatça geçinebiliyo ve de çoğu karadenizli rusya ya çalışmaya gidiyo sen düşün orda çalışıp her ay 2 bin dolar maaş alıyor bir yılda 24 bin dolar eder yani 48 bin tl ediyo zengin olmaları için bir çok neden var

Edit:Zengin sayılmayız babam dekorasyoncu her ay eline rahat 3-4 bin tl para geçiyo

• o şimdi lpg de taktirir oh mis

• mesela büyük tekstil firmalarından bir kaçı malatyalıdır lcw sahibi batik firmasının sahibi centro mağazalarının sahibi bayburtlu olupta inşaat sektörüyle uğraşanlarda var bana göre doğu anadolu değilde güney anadolu daha zengin gibime geliyor arap kökenli oldukları için
  • karadenizliler paralarını yemezler.bim burda migros gibidir.örnek olarak dedemin baya parası vardır ama le porta içer
  • Adamlar ıstanbulun otobus hattını ele gecırmıs kıme sorsam Karadenizli

• adamınız bu sorun cevaplasın size :) @turboscan

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

adamınız bu sorun cevaplasın size :) @turboscan

banlanmadı mı bu adam

• Trabzonluyum para fırsatçı olmaktan geliyor ileride benide görürsünüz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

Fındık bahçeleri sayesinde zengin olanı çok mesela halamın yıllık hiç uğraşmasa 5-6 ton fındık çıkabilecek tarlası var sen fındığın kilosunun 6 lira olduğunu düşün bir tonu 6 bin tl eder 5 tonu 30 bin tl sen düşün gerisini ayrıca müteahhitlikte doğru mesela zonguldakta müteahhitlik bölümleri tamamen dolu yani sen düşün ayrıca hayat orda çok ucuz istanbulda 1500-2000 tl ye 4-5 kişilik bi aile anca geçinir orda 500 tl ile 5 kişi rahatça geçinebiliyo ve de çoğu karadenizli rusya ya çalışmaya gidiyo sen düşün orda çalışıp her ay 2 bin dolar maaş alıyor bir yılda 24 bin dolar eder yani 48 bin tl ediyo zengin olmaları için bir çok neden var

Edit:Zengin sayılmayız babam dekorasyoncu her ay eline rahat 3-4 bin tl para geçiyo

500 tl'ye mi İstanbul'dan daha pahalı Trabzona ulaşımın zorluğundan haberin yok herhalde getirilen mallar ya Samsun üzerinden yada Zigana dağından geliyor.Ayrıca biz Rusyaya değil Ruslar-Gürcüler Trabzon/Rize dolaylarına gelip çalışiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

hahahaha Seni bulacaam olum

şaka maka tokatlı dh liler olarak buluşma yada halı saha ayarlıyaydık eyiydi ama böbreklere dokunmak yok

Beni de yaz Yine böyle bi geyik geçmişti senin konunda, tokatlı çok

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Karadenizliyim fakirim konu kilit üye ban

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Karadenizliyim fakirim konu kilit üye ban

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

Yav iyi guzel diyorsunuzda bence tarimla felan olacak is degil.Benim sahsi dusuncem rusyadan gurcistandan kacakcilikla zenginlesmis olduklari.Ne dersiniz

Rum ve Ermeni malları sayesinde zengin olanlar var.Bunun dışında Fındık zamanında iyi para getiriyordu.Hala da getiriyor.Bir de Karadeniz sahil yolu.Milletin evi bahçesi yıkıldı devlet karşılığında milyonları verdi.

Zamanında göçüp ticaret sayesinde zengin olanlarda var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.