Şimdi Ara

KADINLARIN ERKEKLERDEN İSTEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • al sana bir itiraf daha.. para para para diyen bir yaratık daha... komiksiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

1)Erkeklerin kendisine aşık olmasını ister.

2)Bu aşkın ölünceye kadar sürmesini ister.

3)Anlayış ister. **Bu anlayışın ömür boyu sürmesini ister.

4)Affedilmek ister. **Bu af ömür boyu olsun ister.

5)Güzel olmak ister.**Bu güzellik ömrü boyunca kalsın ister.

6) 80 yaşında bile olsa kendisine çıtır denilmesini ister. **Aynı talebi lolita sözcüğü için de geçerlidir.

7)Dünyanın en güzel kadını olduğu cümlesininin dakikada bir söylenmesini ister.

8)Doğurduktan sonra vücudu bozulmasın ister.

9)Hapur küpür yemek fakat kilo almamak ister.

10) Çiçek bakmaktan nefret eder ama kendisine sürekli çiçekler alınmasını ister.

11)Küçükken evcilik oynamak ve büyüyünce de evlenmek ister.

12) Saman altından okyanus yürütmek ister.

13) Yere bakıp bir milyon tane yürek yakmak ister.

14) Uğruna ölünsün, geberilsin ister.

15)Etmese bile kocasına 'senin için saçımı süpürge ettim' demek ister.

16)Telefon konuşması karşı tarafa yazsın ister.

17)Kadın-erkek eşitliğini savunmakla birlikte hesabı erkek ödesin ister.

evvet budur işte bende ekleyim birkaç tane daha. 18 hayvanlaarı sevdiklerini söylerler ancak şu yılan derisi kürkten isterler

19-herzaman mutluluk paradan daha önemli derler ama hiç bir zaman böle değildir :) devamı gelcek beyler
  • YTL, DOLAR, EURO
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq

quote:

sana söyleyeceğim tek şey kalleş olanda, yılan olanda sizlersiniz.

sizin süslenip püslenip gezmekten başka yaşama ne karınız var ki biraz bişeyler üretinde görelim boyunuzu ben hiç elektirik pirizini söküp tamir edicek bir kadın görmedim

elektrik prizi tamir edebilen bir bayan görmediysen konyaya gel ve beni gör. ayrıca hem süslenip püslenip geziyorum hemde yaşama katkım var.kendi paramı kendim kazanabiliyorum bir erkeğe ihtiyacım yok çok şükür.
    sizin yaşama katkınız nedir??

biz erkeklerin yaptığı gemiye trene arabaya biniyorsunuz eğer şu anda önünde bilgisayarın ve internetin varsa bunları hep erkekler yapmıştır

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sende öğrendi şimdi sure
  • quote:

biz erkeklerin yaptığı gemiye trene arabaya biniyorsunuz eğer şu anda önünde bilgisayarın ve internetin varsa bunları hep erkekler yapmıştır

arkadaşım gemileri arabaları siz yapmış olabilirsiniz ama bunun sebebini hiç düşünmüyorsunuz. gemilerin arabaların yapıldığı dönemde kadınlara yaşama hakkı bile verilmiyodu biz bunları yapamadıysak suçlu yine siz erkeklersiniz sizin baba olan versiyonunuz günümüzde bile kız çocukları okula gönderilmiyo erkeklerde ne kadar okumak istemesede okuması için zorlanıyoo. bu hayatta her türlü imkan size tanınıyorken bana şimdi bizim yaptığımız arabaya biniyosun vs lafları edeemezsin.hala siz erkekler yüzünden kızlar akşamları dışarı çıkamıyo.
  • quote:

quote:

arkadaşım gemileri arabaları siz yapmış olabilirsiniz ama bunun sebebini hiç düşünmüyorsunuz. gemilerin arabaların yapıldığı dönemde kadınlara yaşama hakkı bile verilmiyodu biz bunları yapamadıysak suçlu yine siz erkeklersiniz sizin baba olan versiyonunuz günümüzde bile kız çocukları okula gönderilmiyo erkeklerde ne kadar okumak istemesede okuması için zorlanıyoo. bu hayatta her türlü imkan size tanınıyorken bana şimdi bizim yaptığımız arabaya biniyosun vs lafları edeemezsin.hala siz erkekler yüzünden kızlar akşamları dışarı çıkamıyo.

o zaman ezilmiş kadınlar cep telefonu çıkalı 15 yıl oldu peki bunu neden kadınlar üretmedi peki kadınlara türkiyede seçme hakkı verildikten sonra ne yaptınız peki neden bir cep telefonunu bir bayan icat edemedi demek ki kapasite meselesi
  • quote:

quote:

quote:

o zaman ezilmiş kadınlar cep telefonu çıkalı 15 yıl oldu peki bunu neden kadınlar üretmedi peki kadınlara türkiyede seçme hakkı verildikten sonra ne yaptınız peki neden bir cep telefonunu bir bayan icat edemedi demek ki kapasite meselesi

seçme hakkı verildikten sonra kadın vekiller çıktı işte başka ne yapmamızı isterdin. erkek vekiller süper işler yapıyodu kadınlarmı yapmıyo.
    üstelik hala kadınlara kısıtlamalar var. her işi erkekler yapıyoo bize şans vermiyosunuzki bebek gibi davranıyosun. madem bizi kısıtlıyosunuz bu durumda herşeyi siz bulucaksınız bizde kullanıcaz
  • ALDINIZ MI CEVABI bayanlar .....
    bu arada kardeş tebrikler... güzel yerinden tuttun konuyu..:)
    quote:

quote:

quote:

• @suree

emin olun buluş yapmak onu beleş kullanmaktan daha zevkli
    şu an yaptığın sadece züğürt tesellisi gibi geldi bana...
    bi kere kadının yaratılışı buluş yapmaya yönelik değil...

şöyle ki: erkekler sonuçla ilgilenir ve meseleyi halleder, ama kadınlar süreçle ilgilenir kafasında kurar ve kaybeder.

bilmem anlaşıldı mı?
  • quote:

seçme hakkı verildikten sonra kadın vekiller çıktı işte başka ne yapmamızı isterdin. erkek vekiller süper işler yapıyodu kadınlarmı yapmıyo.
    üstelik hala kadınlara kısıtlamalar var. her işi erkekler yapıyoo bize şans vermiyosunuzki bebek gibi davranıyosun. madem bizi kısıtlıyosunuz bu durumda herşeyi siz bulucaksınız bizde kullanıcaz

işte size şans uçak gemisi yapın ne kadar kapasiteli varlıklar olduğunuzu kanıtlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanmanyaq -- 14 Mart 2007; 19:52:06 >
  • buradaki konuyu çok okuyamadım

zamansızlık ama nakış açısı bu olduğu sürece kadınlar ve erkekler anlaşamayacaklar.

kendi açımdan bakcak olursam bir kaç notum var.

1. Kadıınlar amaçsız yetişiyor. günümüzde
    2. kadınlar bir şeyler yapmak istemiyorlar.
    3. erkeklerin efendileri olduğunu, ihtiyaçlarının erkekler tarafından karşılanması gerektiğini zannediyorlar
    4. kendilerini eşya gibi görmeyi bırakamadılar. halen "21. yy da bile"
    5. kendilerini dünyanın en güzeli en akıllısı en sexy si flan zannediyorlar.
    6. vazgeçilmez olduklarını zannediyorlar.

açıklmaları da söyle

1. kadınlar bir amaçları yok okursun çalışırsın birini bulur evlenirsin hayat planları bu kadar. Busebeple her zman teorik konularda eğitim alırlar ve bu tür işler yaparlar. Teknik servis personeli kadın dünyada sayılıdır. mühendislikleri çevre falandır. Elektronik mühendisi kaç kadın var ve işini yapıyor ?

2. kadınlar yukarıda açıkladığım gibi bir amaçları olmadığından okullarda ve hayatta mutlaka işlerini birilerine yaptırıyorlar. Evde kardeşlerine abilerine annelerine okulda erkek arkadaşlarına yada kimi kızlara işe iş hayatındada pek farklı değil az buçuk herkesle ilgilenen birisi çıktımı tamam hemen iki gülück vs. işleri ona yıkarlar birde övünürler sanki iyi birşey gibi

3. bu konuda evlilik arefesi örneğini vermekten zevk duyarım.

Erkek tarafı neden taraf olunur bilmiyorum sanki maç yada savaş
    iyi bir iş
    Ev
    eşya
    araba
    beyaz eşya
    altın
    gerdanlık
    pırlanta
    gelinlik
    düğün
    davetiye
    balayı
    naz vede yakışıklı olmak zorunda

kızımız
    yatak odası
    kına
    "gelin iç çamaşırı" bunuda bir kategori olarak alışveriş sitesinde gördüm ohaa dedim yani bildiğin don burda ne özellik kazanıyorki ? acaba
    çeyiz

4 . yukarıdada görüldüğü üzere kadınlar hep beklerler hep daha iyi bir aday için daha iyi bir hayat sürmek için yani buradan da görülüyor. ki kadınlar bir şeyler yapmak isteseler bunlara gerek olmaz.

5. bunu herkes biliyor zati yolda yürürken bile biraz çarpıcı ilgi çakici kadın gördülermi öyle bir süzerler ki süzüm süzüm hasetten çatlamak mı desem ? yok onu nerden almış unu nerden almış falan mı anlamadım ? bu kadar kıskanlıç olmaz yaw yolda yürüyorsun altı üstü ne kocanı ne arkadaşını elinden almayacak eltı üstü biraz bakıp off off neler var şu dünyada der o kadar

6. herkes vazgeçilebilir. bunu anlayın kadınlar bilmiyorum itiraf sitesini okuyan varmıdda okuyun özelilkle yurtdışında kızlarla kesişme itiraflarını burada kızlar bir ağırdan satarlar kendilerini bir ağır ondan sonra yalan dolanla kendilerini kandıran adamdan bulurlar belalarını insanız nihayetinde konuşursun hoşuna giderse anlaşırsan eywallah ama sen kendini dünyanın bulunmazı yaparsa kandırmak içinde sana oyun ederler.

Sonuç kadınlar kendilerini kandıran insanlarla birlikteler. onlarla evleniyorlar sonrada mutsuz bir hayat
    evlilik nedir bilmiyorlar. evden kurtulmak ve özgür olacaklarını zannediyorlar.

baba boyunduruğundan çıkıp koca boyunduruğuna gireceklerini "evlenmeden önce her dediklerini yaptırdıkları erkeğin yalanlarıyla mutlu oldukları gibi olacağını" zannediyorlar

kendilerin kandırıyorlar

Bir insanın neyi çok seviyorsa zaafiyeti odur.

yani ayakkabıları çok seven kadınlar aslında ayaklarını beğenmediklerindendir.
    kadınlar hep maddiyata önem verdikleri için günümüzde hepsi koca dayağı, ayrımcılık, mutsuzluk yaşıyor.

dürüst olun ve dürüstü arayın.

unutmayın yalan değil doğru sorgulanır. çünkü kabul edilmek istenmez.

uzun oldu yaw

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

@suree

emin olun buluş yapmak onu beleş kullanmaktan daha zevkli
    şu an yaptığın sadece züğürt tesellisi gibi geldi bana...
    bi kere kadının yaratılışı buluş yapmaya yönelik değil...

şöyle ki: erkekler sonuçla ilgilenir ve meseleyi halleder, ama kadınlar süreçle ilgilenir kafasında kurar ve kaybeder.

bilmem anlaşıldı mı?

kadının yaratılışı buluş yapmaya elverişli değilse ne yapmamızı bekliyosun kendimizi baştanmı yaratalım.ayrıca insan isterse herşeyi başarır.
    @tarkanmanyag uçak gemisini yapmak isterdim ama siz asil türk erkeklerine bıraktım bu işi herşeyi siz buluyosunuz işinizi elinizden almak istemem. siz türk erkeklerindende sadece laf değil icraat bekliyoruz hadi bakalım elin gavurunun yaptığıyla değil kendi yaptığınız bişeyle övünün dimi ama
    @ioz yazının tamamını okumadım ama şu kısımda yanlışın var bence "kendilerini eşya gibi görmekten vazgeçemediler" demişin kendimizi eşya gibi görmüyoruz bizi eşya yapmaya çalışan sizlersiniz. onu giyme şunla konuşma oraya gitme. sanki herşeyi siz biliyosunuz biz kendi namusumuzu korumayı bilmiyoruz arkadaşlarımızı bile belirlemeye kalkıyorsunuz. üstelik eşya olmayı kabul etmeyincede bırakıp gidiyosunuz. buda sizin cinsin bir özelliği.
  • quote:

quote:

çok çok haklısnız sure hanım aklı kıt erkekler senelerce kadını,ezdi,astı,dövdü,ezdi,yapmadıgını bırakmadı ezik erkek milleti sonrada burada saçma sapan konuşarak ne yaptınızki ne buldunuzki geyikleri yapan terbiysiz erkekleri kınıyorum Allahın aciz yaratıkları(bunu sadece bayanları aşagılayan yaratıklar için söylüyorum)akılsız sünepeler sizin annenizdede saygınız yoktur onu bile hizmetçi gibi gören tüpler burada bana saçma sapan yanıtlar vermeyin sizler sure hanım ve diger degerli bayanlarında dedigi gibi burada yemediginiz ..ok kalmaz sonrada aşıgım ölüyorum topikleri açarsınız

sizler bayanları aciz gören ezik büzük insanlar sizlerin mutlaka bir tarafınızda eksiklik varda bunları yazıyorsunuz tabii tercih sizin
  • bu kadınların istekleri asla bitmezzzzzz.sen verdikçe,daha fazlasını isterler
  • şu dünyanın içine sıçanlarda erkeler yere tüküren,yere izmaritini atan atom bombasını yapan insanları katledende erkek böyle cins olmaz olsun
    eger erkekler olmasaydı ve çogalmanın tanrı tarafından başka bir yönü verilmiş olsaydı bu aciz erkeklere tükürdigini yalayan topluluga gerek yoktu

not .sadece bayanlara hakaret eden küçük gören bir güruh için yazılmşıtır
  • ya o zaman bir trende kadınlar yapsın görelim yada karayollarında çalışsınlar asfalt işinde
  • konu saçmalamış durumda

olay kadnların bir şey bir şeyler yapabilme yeteneği değil arkadaşlar

bu olay istemek yada amaç sorunu

bu konu için bir konu vardı bugün KADER NEDİR miydi neydi birisi kader nedir diye sormuştu

bir çoğu daha okuyamadığı metinleri kopyala yapıştır yapmış

bir yorum da bne yaptım bence bir bakın

ama ben bir yorum yaptım bence sorun da burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_12936907/mpage_1/key_//tm.htm#12949999

herkese başarı
  • quote:

quote:

quote:

evet çok güzel bir tespit 15 yıldır cep telefonu teknolojisine kadınlar hiç bir katkıda bulunmadı. bu demektir ki son 15 yılda cep telefonuna hiç bir katkı yapamayan kadınlar gene kadın erkeklerde kadın kılıklı erkeklerdir.

Demek istediğim teknolojik gelişme de bulunmadılar cep telefonu vesaire teknolojisini ilerletemediler diye kadınlara laf sokuyorsanız bu teknolojileri üretemiyen veya gelişmesine katkıda bulunmayan erkeklerede direk kadın kılıklı erkekler deme hakkımız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exantric -- 14 Mart 2007; 23:11:58 >
  • quote:

evet çok güzel bir tespit 15 yıldır cep telefonu teknolojisine kadınlar hiç bir katkıda bulunmadı. bu demektir ki son 15 yılda cep telefonuna hiç bir katkı yapamayan kadınlar gene kadın erkeklerde kadın kılıklı erkeklerdir.

yazdığından hiç bişey anlamadım anlayan varsa bir zahmet anlatırmı
  • quote:

quote:

bence işine gelmediğinden anlamadın. ayrıca kadınlar bişi yapmıyomuşda erkekler yapıyomuş konu bu değilki
    şimdi kadınlar hiçbişi icat edemedi diye basitmi oluyolar bunları icat eedemeyenler kullanımıcaksa sizde kullanmayın çünkü sizde bunlara bir katkıda bulunmadınız.
  • quote:

quote:

quote:

bence işine gelmediğinden anlamadın. ayrıca kadınlar bişi yapmıyomuşda erkekler yapıyomuş konu bu değilki
    şimdi kadınlar hiçbişi icat edemedi diye basitmi oluyolar bunları icat eedemeyenler kullanımıcaksa sizde kullanmayın çünkü sizde bunlara bir katkıda bulunmadınız.

sure hanım bu ezikleri ciddiye almayın konuşmayın bile bir şey bulmak kim bunlar kim bu eziklere yere para atsan bulamazlar, neyi buluyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.