Şimdi Ara

Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
163
Cevap
4
Favori
31.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadınlar evlendikten sonra aşırı kilo alır, şöyle az topludur önemsemezsin evlenirsin,2 yıl sonra iş dönüşü sana kapıyı bir panda açar ve bütün moralin yerle yeksan olur.o yüzden şahsi fikrim şudur: şişman kızlardan uzak durun
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    olay kilo değil bakımlı olması benimde kiloluya yakın sevgilim oldu ama kız o kadar bakımlıydı ki kilolu gibi görünmezdi hem kilo verilebilen bişey aslında erkeklerle dalga geçenlerde varda ortalarda konuşmuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Mesela, erkeklerde de kilo sorunu var. Erkekler de şişman oluyor ama bu çok sorun edilmiyor. Ama erkekler kilolu kızlarla hep dalga geçiyor. Zayıf bir erkeğin yanında şişman bir sevgilisi olduğunu gördüğümde erkeğe helal olsun, kızı kilolu diye reddetmemiş diyorum.

Erkekler neden zayıf ya da balık etli kız sever anlamıyorum. Yani kızın yüzü cidden çok çirkin ama bakıyorsun fiziği süper. O yüze o fizik.. Yanındaki erkek ise çok yakışıklı. Zaten yakışıklı erkeklerin yanında genelde şişman kız görülmez. Kızın suratına bakılmaz ama fiziği hep güzeldir. Demek ki fiziğin düzgün olması suratın antipatikliğini kapıyor.

Dış görünüm önemli ama sanırım önemli olan özellikle normal ya da normale yakın bir kilo. Ama neden? Yani kız istediği kadar iyi, becerikli, sevgi dolu ve zeki olsun şişmansa hep kaybeder..

Bi de şişman kızlar sanırım bu kusuru örtmek için o kadar iyi davranıyor. Ne biliyim, zayıf ve nispeten güzel kızın kaybedeceği bişi olmadığından daha kolay terk eder, trip atar.

Acaba erkek cephesinden durum nasıl merak ettim. Yani kızların güzel olması en ama en önemli kriteriniz mi?

Insan yuzunu kendi secmez ama bakimli olup olmamayi kendi secer. Birinin bakimli olup olmadigini da en iyi fizigi gosterir , kadin ya da erkek. Kendi spor yapmayi secen kendine hakim olup cok guzel yuzu olmasa da fizigine dikkat edip iyi tutan bi kiz benim icin cok daha avantajlidir. Kendim de fizigine cok cok dikkat edem biri olarak boyle dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bence güzellik ikinci planda. Önemli olan iki kişinin birbirinden hoşlanması. Yaşlanınca en güzel de çirkin olacaktır. Kilo sorun ama büyük bir sorun degil. Aşırı kilo olmadıktan sonra. Tabi bunlar bireysel düşünceler, her erkek ayni seyleri düşünmeyebilir.

+111111111
  • Aşağılamak ve yargılamak ne demek bunu bir düşünün...
  • şişman olmak sadece fakirlerin sorunudur. İş bulamaz, Kız arkadaş bulamaz, düzgün kıyafet bulamaz.
  • sadece tanışma faslında önemlidir benim için. Şu an aşık olduğum kızı hep görüyorum ama vücuduna hiç bakmam. Aklımda sadece yüzü var. Neden mi? Kendime hakim olabiliyorum. Cinsellik benim için düğünden sonra başlar ancak.

• quote:

Mesela, erkeklerde de kilo sorunu var. Erkekler de şişman oluyor ama bu çok sorun edilmiyor. Ama erkekler kilolu kızlarla hep dalga geçiyor. Zayıf bir erkeğin yanında şişman bir sevgilisi olduğunu gördüğümde erkeğe helal olsun, kızı kilolu diye reddetmemiş diyorum.

Erkekler neden zayıf ya da balık etli kız sever anlamıyorum. Yani kızın yüzü cidden çok çirkin ama bakıyorsun fiziği süper. O yüze o fizik.. Yanındaki erkek ise çok yakışıklı. Zaten yakışıklı erkeklerin yanında genelde şişman kız görülmez. Kızın suratına bakılmaz ama fiziği hep güzeldir. Demek ki fiziğin düzgün olması suratın antipatikliğini kapıyor.

Dış görünüm önemli ama sanırım önemli olan özellikle normal ya da normale yakın bir kilo. Ama neden? Yani kız istediği kadar iyi, becerikli, sevgi dolu ve zeki olsun şişmansa hep kaybeder..

Bi de şişman kızlar sanırım bu kusuru örtmek için o kadar iyi davranıyor. Ne biliyim, zayıf ve nispeten güzel kızın kaybedeceği bişi olmadığından daha kolay terk eder, trip atar.

Acaba erkek cephesinden durum nasıl merak ettim. Yani kızların güzel olması en ama en önemli kriteriniz mi?

Erkekler bu kadar detaylı düşünmez. Bunu kızlar erkeklerin salak olmasına filan bağlar ama bu gerçek zekadır.... Bir kıza bakarsın şişman hoşuma gitti mi gitmedi o zaman bena uygun değil. Şimdi bu konunun nedenini niçinini nasılını düşünsem kafa yorsam sonuç olarak sevecekmiyim cevap hayır...peki bu kadar zaman harcamanın mantığı ne???????? Kızlardaki bu mantık hatsı çok rahat kullanılabilyor misal arkadaşımın arkadaş filan muhabbetini sevmediğim bir kızla aynı masada oturuyorsam kıza saçlarında da çok kırık varmış filan diyorum kız dünya ile bağlantısını koparıyor düşünmekten sus deyip susturamayacağın dırdırci kızı bir anda susturuyorum. Saçta ya kırık vardır yada yoktur bunu istediğin kadar farklı bakış açısıyla incele hiç biyere varamazsın. Özetle kafaya takma milletin takıldığı şey kilon değil bunu kafaya takman.. Erkekler bunu kafaya takmadığı için başka bir erkek te onunla dalga geçemez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç yaşta 2 oda 1 salon olmayı nasıl başarıyorsunuz hayret doğrusu. Ben bir kıza aşık olamadıktan sonra ne yapayım öyle kızı kafa yapımız uygunsa normal bir arkadaşlıktan öteye gidemez. İş evliliğe gelince tabi bulduğunla yetiniyorsun artık mantık evliliği kıvamına geliyor.

Erkek milletinin hepsi aynıysa kız milletinin de hepsi aynı güzel olanların da burunları havada olup cüzdanı kalın erkeklere kendini yamamaya bakıyorlar. 60 yaşında adamın 20 yaşında manken gibi sevgilisi varsa buna ne denir. Etme bulma dünyası işte. Tabi genellemelerin dışına çıkan eğey fazla durum da söz konusu.
  • Şişman kızla olmuyor işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

1.85 boyunda tas gibi adamim hacu gidip elin bakimsiz sisko kizina mi bakicam tabi tas gibi hatun ariycam.

Kızlar da peşinde konvoydu zaten..
  • hafif kilolu kızın yüzü güzelse kurtarır yoksa cıks.

Normalde bu kadar acımasız olmam ama kızlar da böyle erkeklere karşı

• quote:

Bir arkadaş da değinmiş zaten; o zaman kızlar da zengin koca aradığında hoş görmek lazım. Zengin ihtiyarların yanında neden taş gibi kadınların olduğunu açıklıyor bu. Kısaca kadın bedeni karşılığında rahatlığı mı satın alıyor, adam da para verip güzel vücut alıyor. Çok derine inildiğinde rahatsız edici bir gerçeklik. Gerçek evet maalesef. Erkekler açısından kadınlar...Güzel bir yazı olacak. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Bir önceki araştırmamda, erkeklerin yalnızca güzellik arayışında olmadığından söz etmiştim ama artık rahatlıkla erkeklerin sadece güzelliğe odaklandıklarını varsayıyorum. Bir arkadaş evrimsel açıdan bakmış olaya. Hani erkekler güzel nesil için kadınlar da rahat geçim için eş seçer diye. Aynı şeylerden söz eden evrim belgeselini seyretmiştim. Kimi yerler mantıklı ancak, insan da insan sonuçta ya. Bu kadar basit ve insanlıktan uzak düşünmek. Ne bileyim. O zaman kötü emellerimiz ve fesatlıklarımız için başımıza gelen her şey bize müstahak. Yani insanları dış güzellikleriyle böyle yerden yere atıyorsak Allah da bizim belamızı verir güzel insanların eliyle.

Ki ben de bir ucube ya da obez olarak bakmıyorum konuya. İlham almak istiyorum güzel yazılar için. Çok da verimli oluyor. Kişisel olarak bir kin ya da alınganlığım yok. Ancak hiçbir zaman insanları aşağılamayın. Onları eleştirirken şunu unuymayın; düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Gün gelir ayıpladığın her neyse dünyada illa ki onu yaşarsın.

Kadınların paraya olan düşkünlüğü konusunda da acaba ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Eşleriniz sevgilileriniz, hayatınızda olan kadınlar parayı gerçekten çok seviyor mu? Sizinle paranız için birlikte olan biri sizi rahatsız eder mi? Siz o güzel diye onunlaysanız eğer...

Bir insanın zengin koca aramak gibi bir karaktersizlik yapması ile kendinde dikkat ettiği şeyleri karşıdan beklemesi arasında dağlar kadar fark var.Kilolu musun değil misin tam algılayamadım fakat direkt savunmaya geçiyorsun bir şey dediğimizde bundan gocunurmuş gibi..Fiziği yerinde biri böyle bir konu açıp da böyle tepkiler vermez kolay kolay.

Sana araştırmanın cevabını vereyim, sor daha bilime bir katkımız olsun

Erkeklerin kadında neye odaklandığını açıklayayım sana.Kısa ilişkiler,tek gecelik ilişkiler peşindeyse bir yüz güzelliği ve devamında fizik güzelliği arar.Göz zevkinin tatmin olması yeterlidir, doğrudan cinsel düşüncelerden kaynaklıdır.Bunun daha incesi var, bir kadının cinsel yaşamda ne kadar aktif olduğu-olacağı-çekimi konuşması,kullandığı kelimeler ve nasıl kullandığı,kıyafetleri gibi bir çok şeyden belli olur,burası işin incesi fazla ayrıntıya girmeyeyim.Bu tür şeyler kişilerin davranışlarını yansıtır.

Cinsel konuları bir kenara bırakırsak ben eşim olacak kişiden bir çok şey beklerim.Kafası çalışan her erkeğin beklediği şeyler bunlar,birazdan bahsedeceğim.Fakat burada bir ayrıntı var,erkeklerin çok az bir kısmı bunları düşünerek adım atar uzun ilişki veya evliliğe.Çok çok daha azı da benim gibi hastalık derecesinde irdeler.Beklediğim şeyler her şeyden önce ilk bakışta fiziğine ve yüz güzelliğine,ardından giyimine,ardından saç bakımına dikkat ederim.Yüz güzelliği önemli,fizik ondan da önemli.Yüz güzelliği konusunda beklentim üst düzey değil,orantılı hatları olsun yeter.Fizik çok önemli, yukarıda birkaç sebebinden bahsetmiştim fiziği insanı,yaşam tarzını yansıtır.Senenin her günü fırsat buldukça yoğun veya hafif şekilde spor faaliyetinde bulunurum.Eşimin de bana ayak uydurması lazım,hatta benden de meraklı olmasını yeğlerim.Sabah kalkmak bilmeyen,üşengeç,iş bilmez insanlardan nefret ederim.Yukarıda biri bana giydirmeye çalışmış,hastalık durumundan dolayı.Bu konuyu tenzih ederim genel kanımdan,hastalık istisnadır.Bu tür morfolojik sıkıntılardan dolayı kimse hakkında net yargıda bulunmam.Zayıflaması konusunda da elimden gelen yardımı arkama koymam.Kısacası fiziği düzgün birisi ilk puanı alır.Saç bakımı da aynı şekilde kişilik özelliklerini yansıtır,ayrıntıya girmeyeyim ne kadar bakımlıysa o kadar iyidir gözümde ikinci puanı alır.

Beden dilinden anlarım, tanışırkenki tavırları önemlidir.Ne kadar samimi olduğu,bana ne kadar yaklaştığı,ne kadar kibar ve ince olduğu az çok meydana çıkar.Devamında konuşmasından çok şey çıkartırım,bilgi birikimi-yaşam tecrübesi gibi..Ayrıca bakışları da önemlidir,bakışları da aynı şekilde iç düşüncelerini yansıtır.Eğer bu safhalardan da artı puan alırsa, ailesi ve eğitim geçmişi hakkında bilgi alırım.Nereli olduğu,nerede büyüdüğü,ailesinin ekonomik durumu,aile yapısı,kökeni,hangi sınıf liseye gittiği(Fen,AL,İH,Düz), hangi bölümü hangi üniversitede okuduğu gibi unsurlar çok şey hakkında fikir verir..Bunları hem kendimi hem de karşımdakini üzmemek için değerlendiririm,bana layık biri olup olmadığı konusunda kanıya vardığım zaman harekete geçerim.Birçok erkek de bunların en az yarısını düşünerek evlilik veya uzun ilişki düşünerek kadınları değerlendirir.

Ayrıca fiziksel olarak eşimin her zaman bana yakışmasını isterim, doğanın kanunu bu..Doğal seçilim meselesi.Bu iç güdü olmasa hiç bunları konuşuyor olmazdık zaten.Nitelik yönünden zayıflar her zaman dışlanır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

1.85 boyunda tas gibi adamim hacu gidip elin bakimsiz sisko kizina mi bakicam tabi tas gibi hatun ariycam.

Kızlar da peşinde konvoydu zaten..

Kız ayarlamak zor mu sanki? Adam yakışıklıysa kızı rahatlıkla ayarlar takılır sıkılınca sepetler.Benim çevremde gördüğüm budur.Senden ayrıldım diyor bir de numarasını falan engelliyor öyle bırakıp gidiyor.
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi şöyle bi durum var, guzellik ilk görüşte önemli oluyor ya, ama uzun solukta guzellik hep ikinci planda kaliyor, mesela ben bi kizla muhabbet ediceksem, Drogbadanda konusucam, siyasette konusucam, dizi muhabbetide edicem, burda önemli olan kafa yapısı uyması, muhabbeti surdurmek icin caba harcamamak, laaaaps laaaps konuşmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafaNadal -- 6 Aralık 2013; 23:27:00 >
  • Tamamda kilolu kız neden kilolu? Ciddi bir rahatsızlığı yoksa isteyen herkes 1 yılda normal bir vücuda kavuşur

• Obez birisiyle kimse birlikte olmak istemez.Ben 50 kiloyum niye 150 kilo kadınla çıkayım? Zayıf zayıfla şişman şişmanla çıkabilir.Bu açıdan yaklaşırsak 70 kilo erkek için 70 kilo üzeri bağyan şişmandır ve onu beğenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

http://blog.cezmikalorifer.com/dunyanin-en-uyumsuz-cifti.html

Bir de buna bakın

Güzeldi
  • Çünkü erkekler eşlerini seçerken bilinçaltı tarafından kalıtsal özelliklerini en başarılı şekilde taşıyabilecek, sağlıklı bireyi seçmeye yönlendilinir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.