Şimdi Ara

Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
4
Favori
30.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Krone

Bence güzellik ikinci planda. Önemli olan iki kişinin birbirinden hoşlanması. Yaşlanınca en güzel de çirkin olacaktır. Kilo sorun ama büyük bir sorun degil. Aşırı kilo olmadıktan sonra. Tabi bunlar bireysel düşünceler, her erkek ayni seyleri düşünmeyebilir.

+1

Arkadaş hoşlandığım kızı gösterdiğim bir kişi bile beğenmez mi? Hayır tamam yoklukta değiliz bizim de gözümüz var, ama çirkin var çirkin var. Benim kızı niye kimse beğenmiyor anlamıyorum. Benim ise çok hoşuma gidiyor, o yanakları falan öpesim geliyor

Kilo olarak hafif göbeği var valla yağ sarkmış biraz. Bir kere gördüm ama hiç garibime gitmedi.

Kısaca önemli olan anlaşmak, hoşlanmak. Gerisini koy gitsin.
  • Eğer kız fit değilse müthiş bir yüz güzelliği olsa bile o iş olmaz. Fizik çok önemlidir benim için nedendir bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

Erkeklerin kilosunu kızlar sorun etmiyor diyen hiç kilolu olmamıştır net.

Kız ya da erkek, bir insanı beğenmemek ayrı şey ama aşağılamak tamamen farklı şey. Maalesef insanlar buz dağının görünen kısmıyla daha ilgili. Karakter ya da kişilik çok önemli değil, önce tip. Çok acı. Yorumlar toplumun özeti niteliğinde.

Görünüşünden ötürü insanı aşağılayanlar insan değildir.
    Erkekler kızların karakterine değil fiziğine bakıyor demişsin ya sana bir soru
    Güzel kızlar karaktersizmidir?
    Bir kız hem güzel hem iyi biri olamazmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.