Kaç yaşındasın bilmiyorum ama burada düzgün bir konu açılmış, soru sorulmuş; verdiğin yanıta bak. Hayatı Recep İvedik filminden bir replik ile mi yorumluyorsun? Yazık...
Sen sus köylü, yaşım yeterince büyük bu olayları yorumlamak için.Konu dahilindeki mesajlarımı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.İlk önce fikrimi belirttim, kabullenemedi; açıklamasını yaptım, bak dedim yanlış düşünüyorsun sandığın gibi düşünmüyoruz dedim laf sokmaya kalktı; bilimsel çalışma-araştırma yapıyorum ayağına yattı, sonra seviyesiz muhabbetlere girdi sen haksızsın,şu haklı ben haklıyım muhabbeti yaptı daha ne diyeyim ben buna.Evde canı sıkılmış, kendini bir şeye inandırmaya çalışırken burayı keşfetmiş bizi emellerine alet edip kendini ikna etmeye çalışıyor, doğruları söyleyince de suçlu biz oluyoruz.Beni tanısa kendinden utanır böyle şeyler yazdığı için ve beni bunlarla itham ettiği için.Daha neyini ciddiye alayım, sen de işine bak muhattap olma bir daha özümseyemediğin konularda benimle.
quote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaan
Bence kilo olarak üstteki mankenin kilosu üst sınırdır.Daha kilolu kadınlara istesem dahi ilgi duyamıyorum.
bu nasıl manken ? yağlarını bağışlasa geçinir
Dış görünüş en önemli özellik değil fakat çok kilolu olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
quote:
Orijinalden alıntı: BetterBosh
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama burada düzgün bir konu açılmış, soru sorulmuş; verdiğin yanıta bak. Hayatı Recep İvedik filminden bir replik ile mi yorumluyorsun? Yazık...
Sen sus köylü, yaşım yeterince büyük bu olayları yorumlamak için.Konu dahilindeki mesajlarımı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.İlk önce fikrimi belirttim, kabullenemedi; açıklamasını yaptım, bak dedim yanlış düşünüyorsun sandığın gibi düşünmüyoruz dedim laf sokmaya kalktı; bilimsel çalışma-araştırma yapıyorum ayağına yattı, sonra seviyesiz muhabbetlere girdi sen haksızsın,şu haklı ben haklıyım muhabbeti yaptı daha ne diyeyim ben buna.Evde canı sıkılmış, kendini bir şeye inandırmaya çalışırken burayı keşfetmiş bizi emellerine alet edip kendini ikna etmeye çalışıyor, doğruları söyleyince de suçlu biz oluyoruz.Beni tanısa kendinden utanır böyle şeyler yazdığı için ve beni bunlarla itham ettiği için.Daha neyini ciddiye alayım, sen de işine bak muhattap olma bir daha özümseyemediğin konularda benimle.
Köylü mü? Köylü değilim, büyükşehirde doğdum ve yaşıyorum. Köylü olsam bile ne var? ''Köylü'' olmak kötü birşey mi? Terbiyeni takın, köylülerden özür dile. Kusura bakma, insan sandım seni de birşeyler yazdım.
quote:
quote:
quote:
Köylü mü? Köylü değilim, büyükşehirde doğdum ve yaşıyorum. Köylü olsam bile ne var? ''Köylü'' olmak kötü birşey mi? Terbiyeni takın, köylülerden özür dile. Kusura bakma, insan sandım seni de birşeyler yazdım.
ohooo sen 2600 mesaj kasarken hiç mi sen sus köylü repliğini duymadın
sen çok yanlış gelmişsin kardeş
Duymak zorunda mıyım? Öyle bir laf varsa var, savunulacak birşey sanki.
quote:
Duymak zorunda mıyım? Öyle bir laf varsa var, savunulacak birşey sanki.
burası ergen forumu sonuçta normal karşılamalısın
quote:
quote:
quote:
Ben de köylüyüm ne yapacaz şimdi?
Yürü git işine canımı sıkma, konuyu da başka yerlere çekip saçma sapan ithamlarda bulunma.Sayıyla mı gönderiyorlar sizi?
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sevindirik
quote:
Orijinalden alıntı: neleda
65 Kiloyum 20 yaşındayım. Açıkcası ben ne kiloya ne de fiziğe bakarım. Karakter hepsinden önde gelir. Her insanın bir kamudaki yüzü birde evdeki yüzü vardır. Yani toplumda başka, rahat ve kendimiz olduğumuz evimizde başka biriyiz hepimiz...
Dışarda her ne kadar deli dolu da olsa belki evde somurtkan vb. vs. Dışarda her ne kadar durgun da olsa belki evde deli dolu vb. vs.
Yani demek istediğim kişinin tanımı. Neye önem verdiği, ne ile ilgilendiği vb. vs.
Haa fiziği güzel olana yönelir şişman bu diye onları ötelerseniz neler kaybettiğinizi bilemezsiniz. Fiziği güzel olmak demek ne demek ? Bu kız fiziğini sonradan mı düzeltmiş ? Hayır ALLAH vergisi. O zaman bunun karakter üzerinde bir hükmü olamaz bence.
Hiç tercih edilmemiş cevherler arayan kimselerden iseniz insanları farklı şekilde değerlendirmek istersiniz. Kendinizin nasıl değerlendirilmesini isterseniz başkalarınıda o şekilde yaklaşın derim.
Tebrik ederim, çok güzel bir düşünceye sahipsin. Gerçekten insanlar içinde hala senin gibi düşünenlerin var olduğunu bilmek insanlık adına umut verici. Kör-topal-kel-gözlüklü-deli-hasta vb. ne sorunu olursa olsun ayırt etmeksizin insanları kategorize etmeksizin olduğu gibi kabul etmek erdemlik gerektirir. Ben ayırmam ancak ayıranlar ve resmen aşağılayanların olduğu gerçeği inanılmaz rahatsız edici. Ki, bu durumumuz da onlar da;
Az ye zayıfla, Demek ki sen de şişmansın Vicdan rahatlatmaya mı geldin tarzı yorumlara sebep oluyor.
Şükür bir kusurum ya da eksiğim yok ancak ola ki bir kusurumuz olsun yine de bu kimseye böyle yargılama hakkı doğurmuyor. Fiziği düzgün olmayan insanlardan zarar gelmiyor ama ruhu bozuk insanlar hayatlarımızın içine ediyor.
Neyin peşindesin la o zaman, iç güzelliği iç güzelliği diye tutturmuşsunuz..Recep İvedik'in bir sözü vardır bilirsin ruhlar aleminde yaşamıyoruz diye.Biz demiyoruz ki insanın elinde olmayan sebepten kaynaklananlara da ayrımcılık yaparız..Çoğu kişinin elinde zayıf veya kilolu, sarkık veya fit olmak.Sevmiyorum kardeşim istemiyorum kilolu,fiziğine dikkat etmeyen biriyle muhattap olmayı.Sonra bakarım iç güzelliğine, iç güzelliği olmayan da kullanılmaya mahkumdur durum bu biz daha sana ne diyelim ne bekliyorsun?Sonra bi trip bi trip laf sokmalar falan, yürü git kendi derdine yan burada bir şeyler kanıtlamaya çalışacağına.O kadar kilolu genç kız tanıdım hep iç güzelliğinden dem vururlar sanki bir tek kendi içleri güzel..Madem lüzumsuz bir iş peşindesin başkalarını meşgul etme git saçma sapan sitelerden yaygaranı yap.
Haklısın. Ama arkadaşların yaş ortalamalarını baz alırsak eğer, çoğu cevap birbirinin tekrarı niteliğinde. Hayat o kadar basite indirgenerek yaşandığında içi çok boş kalır. Ama herkesin kendi görüşü. Görüş farklılıkları elbet de olacak. Seviye korunarak konuşulsa en güzeli. Ama seviye de neye göre seviye, kime göre seviye..Sizin seviyeniz, benim seviyem bunu kaldırır da bazılarının aklı tamamen hayatı yataktan ibaret sanıyor hala..
Niye her konu da yaş muhabbeti yapıyorsunuz. Bu forumda yaş sınırlaması olmadığını biliyorsunuz. Peki niye gelip buraya konu açıyorsunuz. Hadi açtınız, niye bi cevap gelince de senin yaşın kaç gibi sorular yöneltiyorsunuz. Açma kardeşim konuyu o zaman burada, senin yaşın kaç diye soracaksan adama.
Neyse konuya dönecek olursak konuya biraz farklı yönden yaklaşacağım. siz hiç şişman genel müdür gördünüzmü? Bir holding de çalışan veya büyük bir şirkette çalışan? Göremezsiniz. Niye oraya gelebilen insanlar disiplinini oturtmuş insanlardır. Kendine dikkat eden insanlardır. Hastalık derecesinde şişmanlardan bahsetmiyorum. Sürekli bir şeyler yiyen, kendine hakim olamayan insanlardan bahsediyorum. İnsanlar kendine bakmak zorundadırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
quote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaan
Bence kilo olarak üstteki mankenin kilosu üst sınırdır.Daha kilolu kadınlara istesem dahi ilgi duyamıyorum.
bana göre ise bu kalıp tam orta nokta.. yani ideal..
deseniz ki "şu kadının en itici yeri neresi" diye, "somurtan suratıdır" derim.. insanı güzel kadın değil, gülümseyen kadın mutlu eder..
Bundan sonrası obezite. Boğazına hakim olmayı bilmiyorsa ben ne yapayım. DerinMavi nikli arkadaşa kızıyorsunuz ama çocuk yerden göğe haklı.
Erkeklerin kilosunu kızlar sorun etmiyor diyen hiç kilolu olmamıştır net.
quote:
Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion
Kız ya da erkek, bir insanı beğenmemek ayrı şey ama aşağılamak tamamen farklı şey. Maalesef insanlar buz dağının görünen kısmıyla daha ilgili. Karakter ya da kişilik çok önemli değil, önce tip. Çok acı. Yorumlar toplumun özeti niteliğinde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion
Kız ya da erkek, bir insanı beğenmemek ayrı şey ama aşağılamak tamamen farklı şey. Maalesef insanlar buz dağının görünen kısmıyla daha ilgili. Karakter ya da kişilik çok önemli değil, önce tip. Çok acı. Yorumlar toplumun özeti niteliğinde.
yahu şu yazdıklarına sen inanıyor musun
al bak ne yapsın bu kızın aklını.zihniyetini ne yapalım fikirlerini
hayret ettiriyorsun kendine
Ne tuhaf yaradılışlar var aramızda...
quote:
çekilecek çile değilsin vesselam
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
quote:
Allah başınıza vermesin böyle dertler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
quote:
Allah başınıza vermesin böyle dertler.
amin cümlemize
sana da istediğin gibi birini versin
Aşk bedenden çok ötedir.
valla bu konuda çok iyimser olamıyorum nedense..
şişman kız ile kafa olarak uyuşsam bile yapamam.. ilk önce fiziksel olarak güzel ve sexi gelmeli bana..