Şimdi Ara

Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
30.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar değerlidir iç güzellik önemlidir her şey güzellik değildir ama gerçekten şişman olmaz hani baştan direk kaybeder benim için isterse dünyadaki en iyi insan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 6 Aralık 2013; 2:38:52 >
  • Aynen dış güzelliğe çok takılmayın. Uç noktalarda değilse çok problem olmaz. Normalde yüzüne bakmayacağım kıza, çok iyi anlaştığımız için aşık olmuştum ama sonradan kezban olduğunun farkına vardımi ayrılmıştık zaten.
  • erkekler genellikle fiziğe bakar çünküolayı önemlidir
    kızlar ise erkeğin gelir durumuna yani onu gezdirip tozduracak hoşça vakit geçirebileceği toplum içinde öne çıkan ''işte benim erkekim'' diyebileceği tipleri.

dünya işte herşey karşılıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Hayatımda şişman bir kızla hiç çıkmadım, çıkmam da.

Bu daha ziyade aynaya bakmak ve kriter belirlemekle alakalı. Benim boyum 187, ve gayet fit isem. Yanımdaki kızların da hep uzun boylu ve güzel fizikli olmasını isterim.

Ama uzun boy yada kısa boy olması yaradılıştan olan bişey hocam ona bişey yapamassınki
  • hem kilolu hemde zayıf kadınla birlikte oldum.

(çiroz) zayıf: çıplakken çok itici oluyorlar nadir de olsa göğüsleri yerinde ise ancak o açığı kapatabiliyor. birde bacaklarının arası hiç kapanmaz bunların.

(balık) tombul: balık kıvamı en mükemmel kıvamdır, şu victoria sikrıt kızları bana çok itici gelir, yüzleri hariç gerisi benim ruhuma hitap etmez, balık etli yada hafif dolgun kadın her zaman zayıfa göre daha iyidir.
  • kalça bölgesi çok büyükse olmaz aynı şekilde göbeği varsa kızın oda olmaz biraz dikkat edin kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Hayatımda şişman bir kızla hiç çıkmadım, çıkmam da.

Bu daha ziyade aynaya bakmak ve kriter belirlemekle alakalı. Benim boyum 187, ve gayet fit isem. Yanımdaki kızların da hep uzun boylu ve güzel fizikli olmasını isterim.

Ama uzun boy yada kısa boy olması yaradılıştan olan bişey hocam ona bişey yapamassınki

Yani tabiki bunlar kesin kurallar değil zaten.

Kadınlar sadece kilosuna veya boyuna göre ayrılmaz.

Takıldıgım kadınlara bakınca hepsinin de ortalama boy uzunlugunun en az 1.70 oldugunu görüyorum.

Ben aramasam da bir şekilde buluyoruz birbirimizi.
  • felsefe yaparak zayıflanmaz az ye
  • birde bacaklarının arası hiç kapanmaz bunların.

paraşütle atlayınca hava mı kaçırıyor
  • zayıf kilolu farketmez yeterki her zaman hazır olsun 90-60-90 olup naz tantana çekeceğine 150-100-170 olsun hiç durmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şişmanlık bir sağlık sorunudur, leş gibi kokar çoğu.Kolay terler, her türlü aktivitede çok çabuk kesilir.Kaldı ki şişman insanların karakterlerinde tutukluk,uyuzluk olduğu için benim için baştan kaybeder.Kendisine biraz saygısı olan birisi kilosuna dikkat etmeli ben erkek halimle dikkat ederken..Bir çok şey sayabilirim daha bununla ilgili, evlenmeyi düşünebileceğim biri olduğunu farz edersek sağlık sorunları olacaktır illa ki..Bela mı alıyoruz başımıza hayat arkadaşı mı?Hele ki şişman biriyle ilişkiye girmek nefretlik bir durum olacaktır..Hele hamilelik dönemi ve sonrasında...

Çok ağır oldu biliyorum, bayan üyeye benziyorsun.Alınacak bir şey yok, realist biçimde düşüncelerimi yansıttım.Doğruluğu yadsınamaz.

Sağol kardeş aseksüel oldum sayende.
  •  Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Kız balık etini geçtimi benim için bacı kardeş muhabbetinden öte geçemez.
    Nedendir bilmiyorum şişman kızlar bana hiç çekici gelmiyor ama şişmanlar karakter olarak genellikle çok iyi oluyorlar.

Hocam sanırım bu hayattaki ezilmişliğin verdiği mücadele ile karakter sağlamlaşıyor.Bence kadın güzel olucak ve kendine bakıcak o zaman güzel gelir.çok sıska olmayacak,çokta kilolu olmayacak herşeyin ortası.''kısa kadın yatakta,uzun kadın dışarda iyidir''
  • tanımadığın birisinde ilk başta dış görünüşe itibar edersin kim ne derse desin bu böyledir. benim için yüz güzelliğinden çok fiziki güzellik önemlidir ama kişiyi tanıdıkça güzellikten ziyade fikir uyumu ağır basar. bu ikisinin dengesi sağlanması gerekir. ne yazık ki şişman bayanlar çoğu erkek için itici gelir.
  • Bir arkadaş da değinmiş zaten; o zaman kızlar da zengin koca aradığında hoş görmek lazım. Zengin ihtiyarların yanında neden taş gibi kadınların olduğunu açıklıyor bu. Kısaca kadın bedeni karşılığında rahatlığı mı satın alıyor, adam da para verip güzel vücut alıyor. Çok derine inildiğinde rahatsız edici bir gerçeklik. Gerçek evet maalesef. Erkekler açısından kadınlar...Güzel bir yazı olacak. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Bir önceki araştırmamda, erkeklerin yalnızca güzellik arayışında olmadığından söz etmiştim ama artık rahatlıkla erkeklerin sadece güzelliğe odaklandıklarını varsayıyorum. Bir arkadaş evrimsel açıdan bakmış olaya. Hani erkekler güzel nesil için kadınlar da rahat geçim için eş seçer diye. Aynı şeylerden söz eden evrim belgeselini seyretmiştim. Kimi yerler mantıklı ancak, insan da insan sonuçta ya. Bu kadar basit ve insanlıktan uzak düşünmek. Ne bileyim. O zaman kötü emellerimiz ve fesatlıklarımız için başımıza gelen her şey bize müstahak. Yani insanları dış güzellikleriyle böyle yerden yere atıyorsak Allah da bizim belamızı verir güzel insanların eliyle.

Ki ben de bir ucube ya da obez olarak bakmıyorum konuya. İlham almak istiyorum güzel yazılar için. Çok da verimli oluyor. Kişisel olarak bir kin ya da alınganlığım yok. Ancak hiçbir zaman insanları aşağılamayın. Onları eleştirirken şunu unuymayın; düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Gün gelir ayıpladığın her neyse dünyada illa ki onu yaşarsın.

Kadınların paraya olan düşkünlüğü konusunda da acaba ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Eşleriniz sevgilileriniz, hayatınızda olan kadınlar parayı gerçekten çok seviyor mu? Sizinle paranız için birlikte olan biri sizi rahatsız eder mi? Siz o güzel diye onunlaysanız eğer...
  • Dolgun veya diğer bir deyişle balık etli olmak dezavantaj değil aksine avantajdır Türkiye'de.Lakin şişman olmak bence kabul edilecek birşey değildir.Şişmanlık bir tercih meselesidir.Ve bu tercihte olan kadınların hayata dair bakış açıları asla seni tatmin etmez.Şişman bir kadında Hırs yoktur mesela.Ya da çalışma şevki...Temizlik, vsr. vsr...Şişman bir kadın istediği kadar baksın kendine her türlü kokar.Hele cinsel ilişki esnasında düşünemiyorum bile...Sadece bu olsa iyi.En kötüsü tabi ki de sağlık sorunları.Hiçbir zaman başları hastalıktan kurtulmaz.Bünyeleri çok hassastır.Yüksek kilodan dolayı şeker-kalp rahatsızlıkları-hormon bozuklukları sıklıkla görülür.Bu nedenle obez kadınların yaşam süresi kısadır.İlerisi için ciddi düşünecek olursan çok büyük sıkıntıların olacağı bir hayatı yaşamayı göze almalısın.
  • kızerkeğin fiziğine çok takılmaz, kişiliğine, sosyal yaşamdaki konumuna bakar. yeri gelir 100kg luk adamı fit birine tercih eder. kızın yaradılışı budur. erkekler de bunu bildikleri için birbirlerinin fiziğinden çok birbirlerinin başarısını kıskanırlar.

erkekte ise ilk planda fizik vardır, kadınlar bunu bildikleri için birbirilerinin zekasını değil fiziğini kıskanırlar. olay bukadar basit.
  • güzel olması ilk şartım.yani bana göre güzel değilse boşuna mı onca hayal kurdum?.en azından gideri var demeliyim,diyebilmeliyim.he bulabilir miyim onu bilemem ama bu böyledir.
    kilo büyük handikap kızlarda.erkeklerde nasıl bilmiyorum da benim de kilo vermem lazım..
  • 21 yaşındayım erkeğim ve 100 kiloyum, en büyük hayalim şişman bir sevgilimin olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her işin adamı

21 yaşındayım erkeğim ve 100 kiloyum, en büyük hayalim şişman bir sevgilimin olması.

çakal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.