Şimdi Ara

Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
30.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman demişimdir benim için yüzden önce fizik olmalı.
  • Fiziki olarak hatun kısmı kurtarır tarafı olmali kimi balık et sever(benim gibi ) yada kimisi minyon kiz sever...iç güzellik bundan sonra devreye giriyor sarılmak istemediğim kız ile 10 numara anlaşsam ne yazar...anlasmak sevmek bunlar tabiki önemli ama kadın erkek ilişkisinin %51 i cinselliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    bence yanındakiyle ettiğin sohbetten zevk alıyorsan kafa yapın düşünce yapın uyuşuyorsa onun kilosu falan önemli değildir onun kilosunu falan düşünmezsin. Bence zeki ve anlayışlı bir kız güzel bir kızdan daha iyidir eğer bir ömrü beraber geçirmek istiyorsan. Çok güzel olsun ama sohbetinden keyif almadığı bir kızla açıkçası bence uzun süreli düşünülmez bir zaman sonra güzelliği karakterindeki eksikleri kapatmaya yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvo94

bence yanındakiyle ettiğin sohbetten zevk alıyorsan kafa yapın düşünce yapın uyuşuyorsa onun kilosu falan önemli değildir onun kilosunu falan düşünmezsin. Bence zeki ve anlayışlı bir kız güzel bir kızdan daha iyidir eğer bir ömrü beraber geçirmek istiyorsan. Çok güzel olsun ama sohbetinden keyif almadığı bir kızla açıkçası bence uzun süreli düşünülmez bir zaman sonra güzelliği karakterindeki eksikleri kapatmaya yetmez.

güzelliği karakterindeki eksikleri kapatmaya yetmez.Bence de.
  • kızlara kilo yakışmıyor bence.. sigara meselesi gibi
    yani pratikte insan herşeye alışıyor en iyi telefonu alsan bile bir müddet sonra alışıyorsun sıradan olmaya başlıyor en güzel kızda bence bir süre sonra sıradanlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Mesela, erkeklerde de kilo sorunu var. Erkekler de şişman oluyor ama bu çok sorun edilmiyor. Ama erkekler kilolu kızlarla hep dalga geçiyor. Zayıf bir erkeğin yanında şişman bir sevgilisi olduğunu gördüğümde erkeğe helal olsun, kızı kilolu diye reddetmemiş diyorum.

Erkekler neden zayıf ya da balık etli kız sever anlamıyorum. Yani kızın yüzü cidden çok çirkin ama bakıyorsun fiziği süper. O yüze o fizik.. Yanındaki erkek ise çok yakışıklı. Zaten yakışıklı erkeklerin yanında genelde şişman kız görülmez. Kızın suratına bakılmaz ama fiziği hep güzeldir. Demek ki fiziğin düzgün olması suratın antipatikliğini kapıyor.

Dış görünüm önemli ama sanırım önemli olan özellikle normal ya da normale yakın bir kilo. Ama neden? Yani kız istediği kadar iyi, becerikli, sevgi dolu ve zeki olsun şişmansa hep kaybeder..

Bi de şişman kızlar sanırım bu kusuru örtmek için o kadar iyi davranıyor. Ne biliyim, zayıf ve nispeten güzel kızın kaybedeceği bişi olmadığından daha kolay terk eder, trip atar.

Acaba erkek cephesinden durum nasıl merak ettim. Yani kızların güzel olması en ama en önemli kriteriniz mi?

şimdi sana iki türlü cevap verilebilir .biraz rahatlaman için insanlar kişilik önemlidir diyebilir ama gerçek öyle değildir.sebebini de açıklayayım yıllar önce okuduğum bi kitap aşkı tamamen evrimsel olarak tanımlıyor.şöyle ki başta bana da saçma geldi lan dedim kızları bu yüzden mi seviyoruz.ama şöyle mesela büyük göğüs çocuk doğduğunda iyi şekilde besleneceğini tanımlar.beyaz ten temizliği anaçlığı ifade eder felan filan yani mesele erkeğin doğurganlık için en uygun kadını seçmesidir.burdan yola çıkarak kadınların da baba adayını çocuğa en iyi şekilde bakabilecek birini seçmelerini doğaldır.erkek için de sağlam karakter aşağı yukarı güçlü bir yapı.ve toplumsal güç gerekir.burda toplumsal güç son 200 yıl için paradır.yani hakikaten yakışıklılık çok az etki ediyor.bu güç meselesi de şöyle lisede ortamı götüren üniversitede biraz daha oturaklı .iş hayatında da lafını dinleten parası olan bir adam.çevrenize baktığınızda bütün bunlar doğrudur.

özet=ilişkide erkek için kadın güzel,kadın için ise erkek güçlü olmalıdır.
    Hastalığı veya başka sorunu olmadıkça,kilolu olması rahatlığı gösterir,ye,iç,yat sonra kilolu olduk erkekler beğenmiyor de.

Kesinlikle bu tarz birini kabul etmem,ben kendime bakıyorsam,oda bakacak sırf makyaj değil bu işler spor ve güzel bir vücut ile yüzü pek önemli olmaz.

• Şişmanlık bir sağlık sorunudur, leş gibi kokar çoğu.Kolay terler, her türlü aktivitede çok çabuk kesilir.Kaldı ki şişman insanların karakterlerinde tutukluk,uyuzluk olduğu için benim için baştan kaybeder.Kendisine biraz saygısı olan birisi kilosuna dikkat etmeli ben erkek halimle dikkat ederken..Bir çok şey sayabilirim daha bununla ilgili, evlenmeyi düşünebileceğim biri olduğunu farz edersek sağlık sorunları olacaktır illa ki..Bela mı alıyoruz başımıza hayat arkadaşı mı?Hele ki şişman biriyle ilişkiye girmek nefretlik bir durum olacaktır..Hele hamilelik dönemi ve sonrasında...

Çok ağır oldu biliyorum, bayan üyeye benziyorsun.Alınacak bir şey yok, realist biçimde düşüncelerimi yansıttım.Doğruluğu yadsınamaz.
  • Bazı kızlara zayıflık yakışıyor bazılarına da balık etli olmak.Şişmanlık ayrı birşey o kimseye yakışmıyor.Bazı türk tipi kızlar var boy kısa, beli kamyon tekeri genişliğinde, suratı geniş ve sesi de kötü oluyor.Bu tipler genellikle çirkef ve nereden geldiği belli olmayan bir özgüven sahibi oluyor.Hiç çekilmez birşey.
    Ancak güzel olmasa bile karekteri ve huyu güzel kızda zamanla kendini sevdiriyor.
  • Hayatımda şişman bir kızla hiç çıkmadım, çıkmam da.

Bu daha ziyade aynaya bakmak ve kriter belirlemekle alakalı. Benim boyum 187, ve gayet fit isem. Yanımdaki kızların da hep uzun boylu ve güzel fizikli olmasını isterim.
  • Ben zayıfsam kiloma dikkat ediyorsam, o da dikkat edecek arkadaş yok öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şişmanlık bir sağlık sorunudur, leş gibi kokar çoğu.Kolay terler, her türlü aktivitede çok çabuk kesilir.Kaldı ki şişman insanların karakterlerinde tutukluk,uyuzluk olduğu için benim için baştan kaybeder.Kendisine biraz saygısı olan birisi kilosuna dikkat etmeli ben erkek halimle dikkat ederken..Bir çok şey sayabilirim daha bununla ilgili, evlenmeyi düşünebileceğim biri olduğunu farz edersek sağlık sorunları olacaktır illa ki..Bela mı alıyoruz başımıza hayat arkadaşı mı?Hele ki şişman biriyle ilişkiye girmek nefretlik bir durum olacaktır..Hele hamilelik dönemi ve sonrasında...

Çok ağır oldu biliyorum, bayan üyeye benziyorsun.Alınacak bir şey yok, realist biçimde düşüncelerimi yansıttım.Doğruluğu yadsınamaz.

sçtn..atıın hocm sende ya
  • Hafif toplu kızları, zayıflardan daha çekici bulanlardanım..

Bi de o iskelet gibi halleriyle "manken gibiyim" diyerek övünüyorlar.. Ulan göğsün dümdüz, kıçın dümdüz, senin neren kadın?
    Hatta bazısı "bu formumu korumam gerek" diyor ya, vur ağzına bi tane..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir zaman kızları güzelliğine çirkinliğine yada zayıflığına ve şişmanlığına göre ayırmadım aslında hiçbir insanı ayırmadım bunun faydasını çok gördüm insanları kafanızda belirli kalıplara sokarsanız karşınızdaki de size aynı şekilde davranmaya başlar ve 26 yıllık hayatımda daha mükemmel insan görmedim ama çok iyi ve hayatım her anında olsun istediğim çok kadın ve erkek gördüm. her insanın zayıf tarafları vardır ama bunu ölüm kalım meselesi haline getirmek aptallıktır sadece cinsel ilişkiye indirmek ise gerizekalılıktır bana göre sonuçta insanlar kendi vücutlarını seçemiyorlar.
  • bu forumun bu bölümünde nefes almasada olur bacım
  • çirkinlik veya güzellik senin elinde değildir ama şişman olmak senin tercihindir. Bir kız şişmansa ben niye bakayım ona o kendine bakmıyorken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

hiçbir zaman kızları güzelliğine çirkinliğine yada zayıflığına ve şişmanlığına göre ayırmadım aslında hiçbir insanı ayırmadım bunun faydasını çok gördüm insanları kafanızda belirli kalıplara sokarsanız karşınızdaki de size aynı şekilde davranmaya başlar ve 26 yıllık hayatımda daha mükemmel insan görmedim ama çok iyi ve hayatım her anında olsun istediğim çok kadın ve erkek gördüm. her insanın zayıf tarafları vardır ama bunu ölüm kalım meselesi haline getirmek aptallıktır sadece cinsel ilişkiye indirmek ise gerizekalılıktır bana göre sonuçta insanlar kendi vücutlarını seçemiyorlar.

Bana mı diyon la?

Arkadaşlık mevzusu başka..
    kadınların kilodu diye okudum
  • Bence erkeklerin en az %90 ı önce fiziksel güzelliğe sonra karakterine bakar.Aksi istisnadır. Doğrusunu söylemek gerekirse hiç bir erkek 100 kilo bir kızdan hoşlanıp onunla yakınlaşmak için uğraşmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.