ölen adam cok masummuş melek gibi kocaymış eşide melekmiş.öldüren nasıl onu bilmiyorum. |
Kadir şeker tahliye edildi [10 yıl 10 ay istenmişti - Şeker :'Türk milletine Teşekkür ederim'] (4. sayfa)
-
-
öldüren de barzodur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Temmuz 2022; 14:24:56 > -
Farzedelim dünyanın en kötü insanıydı ölen kişi. Öldürülmesi normalmi yani? Öldürmeyi normalleştirmeye çalışıyorlar. Çok adice, çok şerefsizce bir düşünce bu. Nasıl insanlarla bir arada yaşıyoruz biz ya.
-
tabii ki ilgisi yok isterse brenton tarrant olsun onu bile öldürürsen cezaevine gideceksin.. bu budur..
hocam bunlar insan degil soyledigim gibi hisleriyle duygulariyla hareket eden, olaylari mantiktan gecirmeyen adam ya da kadin herneyse insan olamaz.. insan olmak sadece iki ayak uzerinde yurumekle olmuyor.. bu ulkede can guvenligin bile yok belki bunun gibi bir barzo cikacak bir bicak da sana baska sebepten sokacak
ben kendim bile boyle bir barzoyla kadin degil sira meselesinden tartistim mesela.. hatta kadinin hakki yeniyordu fakat oradaki tiplemeleri gordum kadinin hakkini yediler ve olayi kafalarinda kendi haklarinin yendigi dusuncesine getirdiler guya.. hisleriyle hareket eden bir hayvan gibi hemen barzonun yaninda yer aldilar cünkü olayın ucunun kendilerine dokundugunu dusunduler halbuki kendilerini ilgilendiren bir mesele de yoktu fakat adamlar oylesine cahil ki kim haklı kim haksız anlayamıyorlar bile cunku adamlarda mantık yok analiz yapan beyin yok..
ozetle bu ulke tehlikeli bu ulkede kisilere ve hatta gerekirse kalabalıklara karsi kendini savunacaksin dısarda dolasirken ayı saldirisina hazirlıklı olacaksin
onda bıcak varsa sende tabanca, onda tabanca varsa sende tufek olacak.. ruhsat almak da mesele ama ugrasmaya deger kesinlikle.. bıcak mıcak cekildim mi cezaevini dusunmeyeceksin indireceksin.. cunku sakası yok adam sokar ve gidersin sonra katilini serbest bırakırlar üstüne de sülalene küfür ederler.. birkac sene yatmak barzo tarafından öldürülmekten iyidir.. en azindan evde bulundurma ruhsatı almak gerekir bela adamı evinde bile bulabilir bu ulkede..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Temmuz 2022; 16:27:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha yılbaşı gecesi üst komuşumun kafasını kırdım. Mecali kalmadı belki mecali kalsa dediğin gibi bana bıçak sokacaktı. Belkide korktu kim bilir. Eşim az sessiz olun diye mesaj atmış gece saat 2de, ben uyuyorum, eşim uyandırdı kapıda bi adam var diye, açtım he bilader ne oldu, siz bize nasıl sessiz olursunuz dersiniz. Diyemezmiyiz dedim, diyemezsiniz, biz maraşlıyız lööaaaynnn diye bağırmaya başladı, bende maraşlı bafiliyenim dedim geçirdim ağzının üstüne bi ben vuruyom bi yerdeki fayans vuruyor.
Belkide öbür komşular uyardı adam emekli jandarma diye, silah olduğunu anlayınca tırstı Üst komşum diyorumda tanıdığım ettiğim yok, üst komşunun oğluymuş izine gelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Temmuz 2022; 16:31:38 > -
belaya güzel örnek vermissin hocam.. kesinlikle bela her yerde bulabilir cünkü milyonlarca sapık ve sapıkları bile savunan milyonlarca avel var ülkede..
cavoya barzoya mahoya dızoya karsı sürekli tetikte olmak gerekiyor..
en güzeli bıcakla saldırınca iki bacaktan tak tak ördek gibi oturtacaksın yere.. sonra yorulmadan yavas yavas dinlene dinlene dövüp polise teslim eder ve teslim olursun.. umarım böyle bir senaryo basımıza gelmez dızolar yüzünden rahatımız bozulmaz durduk yere mapushaneyi ziyaret etmeyiz diyorum..
-
Birde Allah'ın konyasında bile dızo var..
-
Gene alttan alırdım da gecenin ikisinde kapımın önünde hanımın yanında olma faktörleri devreye girince maalesef gözüm döner. Muhtemelen Kadir in öldürdüğü adamda benle aynı psikolojiyi yaşadı ölmeden hemen önce. Hanımın yanında adama bağırılırmı.
-
Dızolarda adamlık insanlık yok.. Bir dızoysa hanımının yanında da dayılanır herseyi yapar.. Hatta kadının yanında pıstırdım erkek benim diye övünürler.. Neyse ki genleri yüzünden cogu vitaminsiz oluyor.. Ortalama bir vitaminsizden güclüler cünkü köylüler.. Bildigimiz anadolu köylüsünü tenzih ederim.. Yine de dızolarla yeke yek gelseler, silahsız basa cıkmak cok mesele değil.. Fakat buna önlem almıslar.. mesela bana diklenen dızo elinde cep telefonu ve whatsapp dan bir seyler yazdıgını gösterek dikleniyordu sonra etrafı tahrik etmeye calıstı falan.. Sonra ben onun nasılsa bir sekilde hakkından gelirim önce güclü olanla ugrasayım gerekirse önce onu indireyim ilk ona cakayım diğer dızo benden zayıf zaten, kalan gücümle de onu indiririm diyerek ondan cok daha irisine ve uzun olana yönelip ona küfretmeye baslayınca kafa dank etti kedi gibi pıstı..
Yani vitaminsizlige cesitli cözüm yolları bulmuslar.. Bıcak tasımak, piskopata yatmak, cok kisi olup o sekilde saldırmak cep telefonundan diğer dızo ekiplerine konum atmak gibi gibi yollara bas vuruyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Temmuz 2022; 17:12:50 >
-
Bu kadının beyanı esastır mantığı ve white knight/meriç olaylarının gidişatını çok sakıncalı buluyorum açıkcası. Hukukun medyadan, genel kanıdan bağımsız yargılaması gerekir.
Sırf bazı kesimin sesi fazla çıkıp öyle isteniyor diye hukuk taraflı olamaz. Kadın cinayetlerini lanetliyoruz ama bu da bir erkek cinayeti, bir insanın canı sırf cinsiyeti yüzünden daha
az değerli olmamalı.
-
mericler gercekten de tiksinc bir olusum.. ülkede sadece hukuk değil her sey sesi fazla cıkanın istedigi gibi yapılıyor.. devlet bu sosyal medyayı cok ciddiye alıyor.. bundan cok korkuyorlar.. yanlıs bir olay simdi kimbilir kac sapık cavo, bu davadan cesaret alıp erkek öldürecek kimbilir.. adam esiyle karısıyla kız arkadasıyla tartısan adamı görecek belki kıskanacak bunu bahane edip cifte bulasacak adamı kadını kurtarıyorum ayagına sisleyecek nasılsa cezası yok diyecek..
-
kanıt var mı barzo olduğuna dair yoksa sosyal medya uydurmasımı
-
kanıtı fotoğrafı cebindeki bıcagı ve suc eylemi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Temmuz 2022; 18:16:24 > -
Silahlardan, bıçaklardan nefret eden biri olarak, bazen düşünüyorum bulundurma ruhsatlı bir silah edinsek mi diye.
Hergün daha kötüye gidiyoruz.
Toplum çok kötü hale geldi, kendi komşunu kibar bir dille dahi uyarsan, gerizekalı bunu zayıflık göstergesi olarak algılayabiliyor.
İnsanın başının durup dururken belaya girmemesinin hiçbir garantisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya arkadaşlar ne saçmalıyorsunuz? Baskı vesaireden salıncak olsaydı 2 sene önce neden salmadılar. Dosyanın içeriğini neler yaşandığını bilmeden sallıyorsunuz. Birisi de diyor karınızla yürüyorsunuz biri geliyor sizi bıçaklıyor. Sonra da serbest. Böyle bi şeyin yaşanmış ol a ihtimali yok yani. Hemen abartmayın her şeyi. Ben de başta o kadar bıçak yanında mı taşınırmış ve hiç arbede olmadan kalbe bıçak saplandı dedim. Ama şu an bilmeden etmeden sallamıyorum bir iki güne düşer ayrıntıları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tam olarak cevap budur. bir insan normal yaşam içinde gidip başka birini öldürme kafasına sahipse o kişi anormaldir.
şimdi: "normal hayat değil kardeşim sevgili kavgası" diyecek kişiler çıkacak, arkadaşlar sevgili kavgası dediğiniz şey en normal hayatın en normal aktivitesidir ki bunu kadın da söylüyor, ciddi bir durum yoktu biz sadece sözlü kavga ediyorduk sonra bu geldi sataşdı diyor. uyardım, git burdan dedim, seni ilgilendirmez dedim, gitmedi diyor kadın.
her sevgili kavgası görünce sataşan kişi zaten hayatın dinamiğini çözememiştir. hem sataşıp hem de cinayet işleyen kişi ise anormal olmanın yanında katildir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Temmuz 2022; 18:56:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bunun cavo oldugunu hic konusmasa bile 100 metreden ben anlarım zaten.. adam ben cavoyum diyor.. bunun bir sey yapmasına gerek yok bunun cavo oldugu yüzünde yazıyor.. bu sekilde adam yargılanmaz fakat suc eylemi ve sustalıyla gezmesi de bunu ayrıca kanıtlıyor zaten.. bu adamın serbest bırakılmasının sorumlusu kadın dernekleri, medya hatta bu adamı bırakılsın diye güzelleyen, kendine aydın ve solcu diyen cok meshur ve eski bir sanatcının tweet'ini bile gördüm.. inanamadım.. bu adam mı bu tweet'i atmıs dedim..
ben bu konuda neden bu kadar cok yazıyorum? cünkü bu adamın olayı benim ülkeye dair kalan cok ufak bir umut kırıntım vardı bende onu bile bitirdi.. cünkü insanların her kesimiyle, tamamen dejenere oldugunu, iyice görmüs oldum..
yani sunu söylemek istiyorum: ortada güvenecek inanacak hic kimse gercekten yokmus.. bu olay bu ümit kırıntılarımı bile bitirdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Temmuz 2022; 19:12:32 > -
Umarım kadir kardeşimiz her boka maydanoz olmaması gerektiğini kavrayabilmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X