Ölden adamın akrabaları bunu öldürür sağ bırakmaz |
Kadir şeker tahliye edildi [10 yıl 10 ay istenmişti - Şeker :'Türk milletine Teşekkür ederim'] (5. sayfa)
-
-
Evet adamı karısının yanında iken öldürmüş. Nikah olmasına gerek yok illa, beraber olmayı seçen 2 kişi bunlar. Gelmiş Kadir salça olmuş. Sevgili eş kavgası çok çok çok normal bir durum anormal bir durum değil, eşimle haftada 2 kez nereye gittin nerden geldin şunu yapma bunu yapma kavgası yaparız. Yaşadığımızın faaliyetlerimizin olduğunun göstergesi olabilir bu sadece. Karımın yanında gelip bana salça olan kim olursa olsun döverim. Kadir de aynı şekilde dayağı yemiş sonra sokmuş bıçağı.
Bu arada eleman beraat falan etmedi, cinayetten yargılaması hala devam ediyor ve o müebbeti alacak. İnsan canı ucuz değil. Biz burada serbest yargılanmasına tahammül edemiyoruz. İnsan öldürmüş birisi serbest yargılanamaz.
-
Millet salladıkça sallamış. Görgü tanığını dinleyin de hafızanızı tazeleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama sizin dediğiniz düz münakaşa etmek tartışmak yani bunlar farklı şeyler. Burada adam karısını döverken müdahale etmişler diyorlardı. Siz de karınızı dövüyor olsanız size de birileri müdahale eder illa ki bırakın dövsün demez ki.
Karısını dövdüğü falan yok sadece bağırıyormuş. Kadında bir tane darp izi zorlama izi yok. Bu çok olağan bir durum. Karılar kocalar birbirine bağırır çekişir laf kavgası ederler. Etmezlerse zaten sıkıntı vardır o ilişkide.
-
verdiği son beyantta "olay tekrar olsa yine müdahale ederdim" demiş.Kendisine destek olan sjw kitlesine oynuyor şimdi.Muhtemelen kanal kanal dolaşıp yargı süreci giderleri için ekstra para kazanacak.şuan tüm medya kuruluşları kadir şeker ile özel röportaj yapmak için sıraya girmiş.yakın zamandada medyada sık sık görmeye başlarız zaten.
ÇEBİtwitter“Kadir Şeker’in avukatı: “Şimdi olsa ne yapardın” diye sordum. Cevabı şu oldu: “ Yine olsa yine yardım ederdim” Bedeli ağır olsada ülkemizin güzel insanlara ihtiyacı var.! #kadirseker tahliye edildi 💚”https://twitter.com/fadimemtr/status/1545053134292021257
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Temmuz 2022; 22:36:15 > -
Bence veremeden öldürürler. Yakınları sağ bırakmaz. Zaten yurtdışına kaçar diye tahmin ediyorum. Yeni Yılmaz Güney olacak.
-
Desene adam olmayacak
-
bence vefat eden ailesi ile sulh yapılır ve gayriresmi anlamda kan parası verilerek davadaki şikayetleri geri çektirilir.Kadir şeker destekçileride bu durumu fırsat bilip davanın gidişatına farklı şekilde müdahil olmaya başlarlar.Yani herşey göründüğü veya ilk akla gelen şekliyle sonuçlanmaz her zaman.Kadir şeker şuan sjw kesiminin pop ikon ideolü olmuş durumda ve destekleride artar.Sosyal medyada hemen hemen her sjw destekçisi hesapta "kadirler serbest kaldıkça kadın cinayetleri son bulacak" cinsinden garip gündem başlıkları kasmayada başladılar.
Sibeltwitter“Bu ülke sana bir özür, bir de gelecek borçlu #kadirseker”https://twitter.com/sibelimelis/status/1545050580367712263Aygül AYDINtwitter“Oğlak dolunayı çok adaletli geliyorsun beee #kadirseker”https://twitter.com/Astromatikk/status/1545057628136476677Av. Umur Yıldırımtwitter“Kadir Şeker ve özgürlük🌿Bu ülke sana bir özür, bir de gelecek borçlu. #kadirseker”https://twitter.com/avumuryildirim/status/1545103033931120641Sol Yumruk ✊twitter“Bazen güzel şeyler oluyor. #kadirseker Tahliye ✌️”https://twitter.com/Sol__Yumruk/status/1545053996695425029
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Temmuz 2022; 22:36:1 >
-
Şikayetçi olup olmamaları bişey değiştirmez kamu davası. Konya yöresi için esas olan kısasa kısastır. Ahlakları böyle. Mahkeme tahliye ederek Kadirin canını tehlikeye attı aslında.
Sjw ler maktülün anasına söve söve yeri göğü inlettiler twitterde. Daha bi kamçılar bu gelişmeler motivasyon olur. Millet nelere sebep olacağının farkında değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Temmuz 2022; 22:23:25 > -
Dediğiniz gibi zaten olayda çok fazla açık nokta var ifadesinde yere düştü bıçak öyke saplandı diyor ama arbedeye dair ya da çarpma ile bıçak saplanma izi yok vesaire o yüzden zaten bunca zaman bırakılmıyordu serbest şimdi neden bırakıldı ben ona şaşırıyorum diyorum
Bizde şaşırıyoruz. 20 küsür santimlik bıçak yere düşmeyle falan saplanmaz. Kadirin ağzını yüzünü görmedinmi olay günü? Adam bi ton dayak atmış.
-
bu oldurulen adamin annesi haberlerde gordum antalya zeytinkoyde oturuyor orali olma ihtimali var oglu da torbaciymis kesin oranin torbacisidir bunlar fena bela olurlar serbest kalması soyledigin gibi basta kendine tehlike olur..
bakın oldurulenin torbacı hatta sopar olma ihtimali mevcut fakat insandir yoktan yere oldurulemez.. katili serbest bırakılamaz bunlar insanlarin adalete guvenini zedeler bir yerden oy kazanirsaniz obur yerden farkina bile varmadan kaybedebilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Sinirli ve Süratli
Nasil bir sikinti olur?
Taraflar bir birini mi boynuzluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torbacı ilan edilip öldürüledebilirsin. Kimse senin için adalet aramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 9 Temmuz 2022; 0:19:28 > -
Hapiste yer kalmadigi icin devlet kimi salabiliyorsa salmaya bakiyor. Bayramda genel af cikarsa hic sasmam. Yerli suclular aramizda geziyorda ulkede bulunan multecilerin cogu kendi ulkesinde suca karisip affedilmislerden olusuyor olabilir, buda cok tehlikeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X