Senelik kaç km yapıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kadjar veya alternetif ne olabilir 900 k 1000 k bandında (2. sayfa)

-
-
8-10 bin km ya var ya yok abicim
-
Sırf benzinde kullanmıyorum o yüzden net bi yorum yapmak doğru olmaz ama, sırf benzinli kullanırsan kullanımada bağlı olarak rahat rahat şehir içi 10 litre yakar gibi. Hem benzin hem LPG kullanan bir gaz sistemi var, henüz ne kadar benzin tükettiğini bilmiyorum ama çok tükettiğini sanmıyorum. 250-260 km yol yaptım 650 TL gaz aldı, bir de bunun yanında benzin tüketimi var ama bana sanki benzinden çok yemiyormuş gibi geliyor.
-
Qashqai
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o sınıfta o ağırlıkta çoğu araç benzer motor şanzıman kombinasyonuyla benzer yakacaktır diye düşünüyorum.
Crv de benzer ağırlıkta bir model ama aynı bütçede sportage a göre daha eski kasası alınabiliyor dolayısıyla benzinlilerinde eski tip yüksek hacimli 2.0 atmosferik motor eski tip tam otomatik şanzıman sebebiyle sportage a göre daha fazla bile yakacaktır diye düşünüyorum.
Bendeki 1.6 gdi otomatik kendi kullanım verilerime göre şehir içi ortalama 10 11 litre civarı benzin yakıyor, uzun yolda 6 7 litre civarı benzin yakıyor,
Benim aracım LPG'li olduğu için şehir içinde 10 11 litre LPG ve 1.5 litre benzin, uzun yolda 6 7 litre LPG 0.5 litre benzin yakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1,5 litre lpg bayağı iyimiş abi yaw
gerçekten 100 km 1,5 litre mi yakıyor !!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X