Şimdi Ara

kadro için sosyal medya ses getirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 11'in değişmesi konusunda sosyal medya üzerinden baskı atmosferi oluşturulursa ses getirme açısından, terim'in dikkatinin çekilmesi açısından fayda sağlanacağı düşüncesindeyim. sonuçta söz konusu takım; ülke takımı, milli takım, 80 milyonun takımı, bizim takımımız. işler yolunda gitmiyorsa ve ortada yanlış bir şey varsa eğer -ki durum bunu gösteriyor, büyük çoğunluk ortada yanlış bir şeyin olduğu kanısında (ben de dahil) - halkın bir noktada işe karışması lazım diye düşünüyorum.

çoğu kişi ilk 11' de olmayan olcay gibi, alper gibi (örnekler çoğaltılabilir) bazı oyuncuların asilde olması gerektiği düşüncesinde. mehmet topal'ın yanlış yerde oynadığını ve ozan tufan'ın kadroda yer almamasını düşünüyor.

takdir edersiniz ki ozan tufan'ın ben de kadro dışı kalmasını isterim. gerek hantallığı konusunda gerekse egosunun verdiği artist olma çabası yüzünden milli takımı haketmediğini düşünüyorum. tabi tüm hataların tek bir oyuncuya yuklenmesi kesinlikle hoş değil ama modric şutunda saçını oynarken bile hızlı bir çıkış yaparak şutu engellemesi, gercekleşmesi gayet mümkün bir ihtimaldi. bu pozisyon, ozan' ın deneyimsiz ve hantal olduğunun bir göstergesi, saçıyla oynaması ise cabasıydı.

kadromuzun daha iyi olma imkanı varken, daha doğru yerde oynatılması gereken futbolcularımız varken fatih terim'in farklı bir şekilde düşünmesi, beni de en az büyük çoğunluk kadar düşündürüyor.

dolayısıyla ilk 11'in yeniden şekillendirilmesi adına terim' in dikkatini çekmek için dediğim gibi sosyal medya üzerinden farkındalık olusturma çabası yararlı olur diye düşünüyorum. bunun için "ilk 11 degistirilmeli" vb. etiketler kullanılabilir mesela tüm sosyal medya ortamlarında...

sizler ne dersiniz bu işe? ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aykırışiir A kullanıcısına yanıt
    nick konu uyumu.

Tutmaz bikere Gs liler yüzde90 oranda Fatih terim fanatiği onlara göre o kusurzsuz bir adam

Ayrıca başta takımdan kesilmesi gerekn Selçuk inan konusundada destek vermezbunlar.

Ayrıca şaçma bir iş sosyal medya ile hocaya baskı mı yapılır olur mu öyle şey.Başbakanı falanda twitlerle belirleyelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 13 Haziran 2016; 20:01:10 >
  • Ayrıca italya juve , ispanya barca , Almanya Münih bu tarz Oyuncuları kendi ülkesinde oynayan Takım'lar kendi liginden bi takımın sistemine yakın oynuyorlar , gecen sene Bursaspor'dan 7 futbolcu oynuyordu milli takımda ama bu sene mesela daha başarılı ve daha iyi oynamış herkes tarafından oyunu beğeni toplamış bir Beşiktaş'ın milli takımda 2. Yarı oyuncusu bile yok bu garip değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

nick konu uyumu.

Tutmaz bikere Gs liler yüzde90 oranda Fatih terim fanatiği onlara göre o kusurzsuz bir adam

Ayrıca başta takımdan kesilmesi gerekn Selçuk inan konusundada destek vermezbunlar.

Ayrıca şaçma bir iş sosyal medya ile hocaya baskı mı yapılır olur mu öyle şey.Başbakanı falanda twitlerle belirleyelim o zaman

hocam başbakan seçimleriyle bu işin ne alâkası var şimdi? teknik hoca için oy mu kullanıyoruz? sokağa da çıkıp hocayı protesto etme gibi bir imkan olmadığına göre sosyal medya gayet mantıklı bir iş bence, takım ve milyonlarin umudu düşünülüyorsa eğer. ben galatasaraylıyım. uluslararası konularda da ortak paydada buluşmayı öğrenmemiz gerekiyor.

• Burkina Faso kullanıcısına yanıt
    katiliyorum, haklısınız. takımı hakeden bazı oyuncuların yedek kulubesinde beklemesi ve sistemimizin henüz oturmamis olması gerçekten trajikomik bir olay.

• Maçtan önce TV'de kimse oyuncuları olumsuz etkilememek için bir şey demedi ancak maçtan sonra başta TRTSpor'daki yorumcular olmak üzere hepsi gayet sinirli bir şekilde Mehmet Topal stoper değil ön libero oynamalı, Selçuk - Ozan ikilisi olmamalı diye bağırıp çağırdılar. Ha Fatih Terim bunları takip ediyor ben adım gibi de eminim ancak Selçuk - Ozan ikilisini bozmayacağından da eminim. imPARAtoreeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Maçtan önce TV'de kimse oyuncuları olumsuz etkilememek için bir şey demedi ancak maçtan sonra başta TRTSpor'daki yorumcular olmak üzere hepsi gayet sinirli bir şekilde Mehmet Topal stoper değil ön libero oynamalı, Selçuk - Ozan ikilisi olmamalı diye bağırıp çağırdılar. Ha Fatih Terim bunları takip ediyor ben adım gibi de eminim ancak Selçuk - Ozan ikilisini bozmayacağından da eminim. imPARAtoreeee.

bozmamanın, sistemi değiştirmemenin, olmadığı halde zorlamanın izahı edilir mantıklı bir açıklaması olabilir mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykırışiir -- 13 Haziran 2016; 20:47:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle tepki olurda FT inadına kendi bildiğini yapar. Bu kadar büyük egolu adamı tskımın başına getırdıysek katlanacagız.

• Getirir tabi ki...
    Madem iyi top oynayamıyoruz bari sosyal medya görsel basın kamuoyu hangi takım hangi taktik ve teknik ile yenilir zaafları neler gösterebilir yön verebilir..
    Çünkü bir beyinden..
    20m beyin her zaman iyidir..
    Bir göz de iki kulaktan../Öyle bişey di galiba.
  • Parator ders almaz ders verir. O da olmazsa, o hadsizleri twitter da tek tek bulup hadlerini bildirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terimin işi gücü yok sizi mi dinleyecek siz kimsiniz?
    millet de kendini nimetten sayıyor bu özgüven nerden geliyor anlaşılan terim size fazla yüz vermiş akıl vermeye kalktığınıza göre.
  • Vallahi ozanı ve cenki ben kadroda görmek istemiyorum hiç yoktan sinan gümüşü koysaydılar şu cenk yerine lokum gibi olurdu.. bunun yanında orta sahada volkan - oğuzhan - emre mor üçlüsü arkalarında ise topalın liberoda olmasını isterdim.. olcay bana çöp gibi geliyor..

Bak 2 dakikada fikir ayrılığımız oldu ozaman neymiş herkesin kafasına göre takım belirleme lüksü yokmuş. Fatih terim o koltukta oturdukça sen ben o şu bu kim ne derse desin ilk sözüde son sözüde o söyleyecek.. bizden daha iyi bildiği kesin.. içlerinde değiliz görmüyoruz bilmiyoruz.. adamların antreman performansı nedir içindeki istek nasıl vb.. birsürü faktör var kadro seçiminde.. öyle şu adam bilmem ne maçında iyi oynamıştı hadi onu oynatayım diye bir olay yok.. toto üstünden sıkılaması kolay.

• 100 kişi de 80 farklı kadro yapar ,sistem yapar..Ve diyorsunuz ki antreman yapmasınlar taktik çalışma yapmasınlar otursunlar sosyal medyayı izlesinler baksınlar?

Evet doğru..
    Çünkü her şeyi bu taraftar bilir.Ne olsa hep aksi olmalıdır çünkü o olan şey daima yanlıştır.Bugün Burak oynar neden üüüü yarın Cenk oynar neden üüüü !
  • aykırışiir A kullanıcısına yanıt
    haddini bil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.