Şimdi Ara

KAF 2 Problemler tavsiye ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler KAF 2 de problemleri çalışmasam çok şey kaydeber miyim? Kendim önce basit bir kaynaktan sonra rop dan çözmeyi düşünüyordum. Siz ne dersiniz?

• Hocam şuanda problemlerdeyim kafta birazcık uzatıyor gibi ama katlanıyorum bitirip apotemi çözmeyi düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam şuanda problemlerdeyim kafta birazcık uzatıyor gibi ama katlanıyorum bitirip apotemi çözmeyi düşünüyorum ben.

Yetişmez diye es geçesim var problemleri çok uzun çünkü. Behzat hocanın anlatımı sana birşeyler kattı mı problemlde?
  • TheNavyInfantry kullanıcısına yanıt
    Kattı hocam mesela ben belli bir süre verdim yetmedi bu hafta fonskiyonlara başlıcam ama alttan problemleri bitirmeye çalışıcam.

Kattı katmasına ama soru tipleri belirli yani alıp bir fasikül bitirmeyince olmuyor ben apotemi problemler alıp bitiricem. Tamam behzatı bitirince denemelerin çoğunda yapıyorum ama sınav farklı oluyor özgün sorulara yorum katmak gerekiyor.
  • edersin.kaf in problemleri çok güzel kim ne derse desin.sadece bir iki tk atlıyorum ben ödev testlerini atlamiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Kattı hocam mesela ben belli bir süre verdim yetmedi bu hafta fonskiyonlara başlıcam ama alttan problemleri bitirmeye çalışıcam.

Kattı katmasına ama soru tipleri belirli yani alıp bir fasikül bitirmeyince olmuyor ben apotemi problemler alıp bitiricem. Tamam behzatı bitirince denemelerin çoğunda yapıyorum ama sınav farklı oluyor özgün sorulara yorum katmak gerekiyor.

kaçıncı gündesin hocam problemlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

edersin.kaf in problemleri çok güzel kim ne derse desin.sadece bir iki tk atlıyorum ben ödev testlerini atlamiyorum ama

çalısıcaz hocam o zaman artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl önce açıldı
    Trigonometri için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaf problemler süre sıkıntın varsa gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Kaf problemler süre sıkıntın varsa gereksiz

sen napıyorsun hocam allah tarafından vahiy yoluyla felan mı ogreniyorsun problem lanet bir derstir zaman verir yine yapamazsin yapacak bir şey yok

• TheNavyInfantry kullanıcısına yanıt
    Problemler 1-2-3 diye ayırmış ben 2yi ortaladım biraz yavaş gittim aslında. Bundan sonra sadece tk yapıcam ötleri geçicem tüm konuları bitirip öt çözücem yoksa çok uzayacak. Mesela kaf3de mantık, modüller aritmetik gibi derslerin ötlerini filan atlıcam sadece trigonometri bakarım.
  • Hocalara geldik falan yeterli olur bence kaf yerine ben kullandım özgün sorular yoktu bence

• dostlar behzat tek başına yetmez mutlaka apotemi çözün. Geçen sene behzatla çalıştım sadece sınavda problemlerde tosladım. Apotemiden çözün mutlaka ben de yakın zamanda apotemiye başlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.