Bildirim
KAF LİMİT FİYATI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya ne olacaktı? Kolay mı öyle tüm yayınları tarayıp soru tırtıklamak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LİMİT İÇİN 50 TL DEĞMEZ ALACAKLARA SÖYLÜYORUM TÜREV INTEGRAL OLABILIR AMA BUNU ALMAYIN. -
Bence fiyatı 15 ödev testi varmış gayet uygun eğer fonksiyonu trigosu gibi kaliteliyse hiç düşünmeden alırım. -
bence kitap almak mantıksız çünkü çözümlü pdf koyuyor onları çıkartıp spiral attırdın mı fasikülden farksız olur.
acaba videoları ne zamana tamamlar orası muamma -
almayın abi 1-2 aya pdf si düşer nete cıkartırız -
hocam piyasadaki liimit fasikülleri de en az 23-24 tl değil mi? biz konuyu halletmek istiyorsak 26 tlyi kayıtsız verebililiriz bence. üstteki arkadaşın da dediği gibi fonksiyon gibi ayrıntılı ve grafikli anlatmışsa direkt alırım hedefim ayt yi noksansız öğrenip fullemek sonuçta adamı savunmuyorum evet ucuz da değil ama mecburum :/ -
26 ₺ :D neden 25 değil merak ettim. Ayrıca çok fahiş kargo fiyatı var en son 7 lira mı neydi. Onu da ekleyin üstüne.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turev integral icin verilir de limit icin degmez.
soruların yerleri bile değişmemiş. sadece bazı tklar kaldırılmış o kadar. bunun için milleti 1 2 ay oyaladılar yazıkquote:
Orijinalden alıntı: hombresolitario
Bu mesaj silindi. -
Soruları seç beğen yapmak kaç ay sürdü böyle Barış Hocam, yazık yahu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ÖSYM tarafından bu kadar kırpılmış limit için 50 TL verenin zekasından şüphe ederim :/
Beyler ne kadarı öyledir bilmiyorum ama elimde geçen senenin kaf4ü var behzatın instagrama attığı videoya baktım soruların çoğu aynı. Derece testindeki şekilli sorular şu an elimdeki kaf4 ile tamamen aynı. Elinde kaf4ü olan baska arkadas varsa o da videoda görebildigine baksın ama soruların çoğu aynı gibi haberiniz olsun. 15ÖT koyduysa zaten 10 tanesi geçen senenin kaf4ündendir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece limite bu kadar verilir mi bilmiyorum.Videolari ile beraber sanirim?
Ulan bari soruları değiştirseydin adamlar 3 ay boyunca sadece 5-6 sayfayı kırpmakla uğraşmışlar heralde -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 14 Kasım 2018; 22:36:25 > -
Br hiç kullanmadım da bi konuya özellikle o kadar basit hale getirilmiş limit konusuna bu para verilmez bence.turev integrale de verilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Soruları seç beğen yapmak kaç ay sürdü böyle Barış Hocam, yazık yahu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X