Şimdi Ara

Kaf yayınlarını çözmek için geç mi kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yayını daha yeni keşfettim :( türev 1. fasikülünü aldım bu sabah gayet güzel. Kaf 3'e baktım eksik olduğum konuların çoğunu içeriyordu almadan önce DH'ye danışayım dedim :) sizce şuan alıp çözsem 65 gün kala bana bir yararı olur mu ?

• çok zamanını yer bence youtubedan halletmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimanuel

çok zamanını yer bence youtubedan halletmelisin.
    özellikle önerdiğin bir youtuber var mı acaba ?
  • Armads kullanıcısına yanıt
    Benim hocam -İlyas güneş
    Atölye matematik
  • Kardeşim ben Ocak sonu Şubat başı gibi aldım kaf 3 ü Şubat sonunda trigo hariç bitti. Trigonometride yarım kaldı. Demem o ki kaf 3 aytnin bi 10 12 sorusunu oluşturuyor. Ben oturup eşşek gibi çalışacam diyorsan mutlaka al. Kendini sınırlama yok 2ayda biter mi falan. Ben martta da kaf2 aldım oda bitti. 2 gün öncede limit kafı bitirdim. Türevi sipariş ettim. Yani millettin lafına bakma. Olmadı yine al konu seçerek ilerle örneğin trigoyu dizileri kaftan bitir. Pkob da kalem oynatamazdım. Şimdi valla çıkanı tokatlıyorum. Üst düzey soru olmadıkça. Kaf iyidir al :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biter çoğu konu 2 3 gününü alır zaten trigo uzun sürer sadece oda bence max 8 günde bitmeli. Ktap düz 1 aysa cok ragat bitiyor beb bitirdim martta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim :)

iyi çalışmalar herkese,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armads -- 9 Nisan 2019; 21:18:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neye karar verdin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Kaf 3'ü almaya karar verdim. Zaten bazı günler okula gitmemeye başladım ve uykumu 5 saate indirdim, kaftan video izlemek zamanımı kaybettirmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.