Şimdi Ara

Kafa karışıklığına çözüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6-7saattir beyaz eşya başlıklarının altında başım dönmüş şekilde dolaşmaktayım. Buraya bakmadan önce ailemdeki ve etrafımdaki tecrübelerime göre beyaz eşyalarım için 'vestel ve arçelik olmayacak' diyip, hemen herşeyimi(televizyon,fırın hariç) siemens alırım diyordum.

Fakat forumda dolaştıkça şaşırdım, şaşırdıkça karıştım. Uzun lafın kısası; bulasik&camasir makinesi + buzdolabi icin yardim diliyorum??

Buzdolabi icin kombi tipi değil normal noFrost, camaşır mak. İçin ise beyaz tercih ediyorum.

Aklımda olanlar değil de, buradan arastırdıklarımın listesi şöyle;

Buzdolabi
    KD56NAW30N
    KDN46AW30N

Bulaşık Makinesi
    BM6480MG
    SN26M883TR

Çamaşır Makinesi
    L75270 FL
    WAS24461TR
    WM12Q460TR

NOT: Buzdolabı için; arçelik ve vestelde illallah dedigim, akşamları içime şüphe düşürten 'buz kırma sesi'nin en minimum seviyede olması seçme sebebimdir.

Cevap verenlerden şimdiden Allah razı olsun. Sevaptır yahu bi el atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeduSa07

Yaklaşık 6-7saattir beyaz eşya başlıklarının altında başım dönmüş şekilde dolaşmaktayım. Buraya bakmadan önce ailemdeki ve etrafımdaki tecrübelerime göre beyaz eşyalarım için 'vestel ve arçelik olmayacak' diyip, hemen herşeyimi(televizyon,fırın hariç) siemens alırım diyordum.

Fakat forumda dolaştıkça şaşırdım, şaşırdıkça karıştım. Uzun lafın kısası; bulasik&camasir makinesi + buzdolabi icin yardim diliyorum??

Buzdolabi icin kombi tipi değil normal noFrost, camaşır mak. İçin ise beyaz tercih ediyorum.

Buzdolabi
    KD56NAW30N
    KDN46AW30N

Bulaşık Makinesi
    BM6480MG
    SN26M883TR

Çamaşır Makinesi
    L75270 FL
    WAS24461TR
    WM12Q460TR

NOT: Buzdolabı için; arçelik ve vestelde illallah dedigim, akşamları içime şüphe düşürten 'buz kırma sesi'nin en minimum seviyede olması seçme sebebimdir.

Burada bu isten anlayan ve yardımcı olan arkadaslar dururken bana laf düşmez ama benim tecihlerim söyle olurdu

Bulaşık mak kesinlikle Bosch( kullanıyorum )

Camasir mak Bosch (ben kullaniyorum) veya aeg

Buz dolabı samsung (kardesim kullanıyor çok memnun ) veya arcelik (ben 8yildir kullanıyorum çok memnunum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeduSa07

Yaklaşık 6-7saattir beyaz eşya başlıklarının altında başım dönmüş şekilde dolaşmaktayım. Buraya bakmadan önce ailemdeki ve etrafımdaki tecrübelerime göre beyaz eşyalarım için 'vestel ve arçelik olmayacak' diyip, hemen herşeyimi(televizyon,fırın hariç) siemens alırım diyordum.

Buzdolabi
    KD56NAW30N
    KDN46AW30N

Bulaşık Makinesi
    BM6480MG
    SN26M883TR

Çamaşır Makinesi
    L75270 FL
    WAS24461TR
    WM12Q460TR

ARKADAS DOGRUSÖYLUYOR.AMA ALMAN MALI OLANI BOSCHUN

• fikirlerini beyan eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

@lorford50 , @candogan62 , @emrahsnr sizin de fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.

• Ben de hazirana evleniyorum kısmetse... Bende forumdayım 2 gündür nevrim döndü vallahi... Hangi kriterlerin bile benim için önemli olduğunu bilmezken bukadar özellik, sayı, harf, model ve marka arasında overload oldum:D f/p benim için en önemlisi... Forumda okuduğumda tek net fikrim candoğan bey'in AEG L88489 oldu ancak onun da fiyatı yüksek geldi... Bütcem 4000-4250ye müsait o da acabalarla ve tedirginliklerle dolu rakamlar... Kısmen aile desteği de alacağımız için minimum yük olmak istiyorum aileme... Aldığım ürünle de rezil olmak istemiyorum.

Buzdolabı;
    Net bir fikrim yok ancak lowfrost olayı dikkatimi çekiyor.Yanılmıyorsam fiyat olarak daha uygun, ilginç gelen bir olay da lowfrostta tek noktadan soğutma olduğu için diğer raflardaki sebzeler vs nem oranını fazla kaybetmiyor ve taze kalabiliyor. Buna karşın nofrost dolaplarda bu durum tek bir rafta ekstra özellikmiş gibi sunuluyor. Dondurucu kısımlarda hiçbir fark yokmuş. Avrupada da en çok tercih edilen modeller lowfrostlarmış... Bu bilgilerim doğru mudur? Eğer doğruysa insanları nofrosta iten nedir? Nofrostun üstün yönleri nelerdir acaba...? Model tavsiyelerinizi rica ediyorum....

Çamaşır Makinası;
    AEG L88489 (candoğan beyin tavsiyesi)
    BOSCH WAY 24840TR forumdan dikkatimi çeken modeller. Ancak bunlar 1800-2000TL arası. Diğerlerinden kaliteden taviz vermeden fiyattan kısabilirsem AEGyi almak isterim:( Görüşleriniz nelerdir?

Bulaşık Makinası;
    En fikirsiz olduğum kısım. PROFİLO BM6480MG ve AEG F77023 isimleri geçiyor fiyatları nelerdir, nelere dikkat etmem gerekir...:(

Bu konulara uzak birisi olarak sayenizde birşeyler öğrenmek, yerinde bir alış-veriş yapmak istiyorum. Ayrıca eşim bana bu konuda güveniyor, güvenini boşa çıkarmak da istemiyorum:( Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar....

• Hımm unutmadan buzdolabında gözünü kapat sharp al diyorlar... Bir de geniş buzdolabı için yerim müsait değil... Dolap yeri sanırım standart evde... Ölçüp bir kriter daha ekleyeceğim araştırmama.
    Bir de servis ve enerji de tabiiii ki önemli...
  • Arkadaşlar neden cevap yazan yok:(
  • Ben de katılıyorum @mknsrcn_ adlı arkadaşa. Fakat yeniyıla giriş arefesinde olduğumuz için böyle olduğunu düşünüyorum. Eminim ki müsait oldukları anda @lorford50 , @candogan62 , @emrahsnr adlı arkadaşların yardımcı olacaklardır. Buna gönülden inanıyorum.

Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum.
  • Arkadaşlar yok mu bi yardım elini uzatacak; tecrübeli, yardımsever, evlenecek insanların kafasındaki karışıklığa acıyan biri??

Yüzdüm yüzdüm, kuyruğuna geldim. Verdiğim listede sıkıştım kaldım. Lütfen yardım edin. 😞😢

• Buzdolabında Arçelik vestel almam şahsen.Verdiğin paraya değecek makineler olduğunu düşünmüyorum..Bende samsung var 492 lt net iç hacimli 1300 tl civarıydı rt 63 serisi 2 sene önce aldığımda f/p olarak çok iyi diyebilirim.Sorunum olursa burda yazarım zaten..Çm de ise Aeg derim..Bulaşık makinasında profilo bm6284 yad a24 beyaz olan modeli..Bu bm yi zaten kullanıyorum.Gayette memnunum..Bosch yada siemensin aynı malzemedki ürününe 300-500 fazla vereceğinize bunlardan alın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.