Şimdi Ara

Kafa kulaklığı ( headphone ) tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarda titanium hd ses kartı var ve bunu philips shp 2500 kafa kulaklığı ile kullanıyorum. Niye kulaklık derseniz işitme zorluğu var kafa kulaklığı takmam gerekiyor. Bu ses kartından daha kaliteli verim almak için tavsiye edebileceğiniz daha kaliteli bir kulaklık var mı yoksa bununla mı devam edeyim? Şimdiden teşekkürler.

• Philips SHP-8500 önerebilirim. önce ki selefi SHP-805 ile gayet iyi kulaklıklar. fakat araya iyi bir kulaklık amplisi almanı öneririm. Titanium ses kartının kulaklık çıkışı ne durumda bilmiyorum; kartın çıkışı zayıfsa, işitme kaybın var ise kulaklık amplisi önerdim. ama yüksek sesde dinleyip kulağının kayıp derecesini yükseltme.
  • Kartın çıkışı kulaklık için optimize edilmiş zaten.Üstünde kulaklık simgesi var. Çıkışa bir logitech ikili speaker bağlı evdekiler onu kullanıyor. Ben de speakerin kulaklık çıkışına kulaklığı takıp kullanıyorum. Böyle kullanınca kalite kaybı oluyor mu ? Oluyorsa nasıl azaltabilirim kalite kaybını ?
  • Bahsettiğiniz kulaklıkların ses yalıtımı nasıl? Dışarı fazla ses sızmaması da önemli. Sennheiser nasıl bir markadır?
  • sorduğun soruların cevabı inetrnette var. bilemiyorum.
  • @zx

Kulak üstü kulaklıklar kapalı, yarı açık ve açık tasarımda oluyor (open, semi-open, closed). Dışarı ses vermesin ve dışarıdan ses almasın diyorsanız closed olanlara bakın. Sennheiser iyi bir marka ama çogu iyi modeli de açık dizayn. Bir de cantan hocamın dediği gibi sesi çok açıp durumu daha da kötüleştirmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım shp 2500 den daha kaliteli ses verebilecek ve ses kontrolü imkanı veren kablolu bir kafa üstü kulaklık tavsiyesi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser hd 439 sipariş ettim. Gelince inceleyip yorum yaparım.
  • head-fi'deki reviewler hiç fena değil o model için, hayırlı olsun:http://www.head-fi.org/products/sennheiser-hd-439-headphones/reviews

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustdevil

head-fi'deki reviewler hiç fena değil o model için, hayırlı olsun:http://www.head-fi.org/products/sennheiser-hd-439-headphones/reviews

önceden shp 2500 kullanıyordum uzun yıllardan sonra bozulunca sennheiser hd 202 aldım tavsiye ederim.
  • Ürünü dün aldım. İlk başta shp 2500 den farksız geldi ancak daha dikkatli dinleyince seslerdeki netlik belli oldu. Kulaklıkların tam performansı için bir süre kullanılması gerektiğini ve asıl verimin belli bir kullanımdan sonra ortaya çıktığını okumuştum internette. Sesler net , bozulma hissetmedim. Malzeme dayanıklı görünüyor. Kafaya temas eden parçalar kumaş türü olduğundan terlemeyi azaltıyor. Ancak kulaklıklar shp 2500 den biraz daha ufak . Ses yüksekliği benzer philips ile. Çok yüksek ses vermiyor fakat lazım değil. Yüksek ses isteyenler kulaklık amfisi kullanmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.