Sizin tecrübeleriniz ve benim araştırmalarım sonucu kendi tarzıma , dinleyeceğim müziğe ve yapacağım sound lara göre bir kafa üstü kulaklık arıyorum. Gerekli bilgileri aşağıya yazıyorum
Dinlediğim Tarz : Club-House Müzik , Trance müzik , Dubstep , Elektro house , take house
Dinlenen Alet : iPod Touch 3G , Sansa Clip+ ve Macbook Pro veya Notebook ( Samsung RV511)
Öne çıkan isteklerim : Bass ve mid sesleri seviyorum tizlerde boğulmasa iyi olur :) Ve kesinlikle YÜKSEK SES VOLUME seviyorum. Ve şekil olarak da iyi olmalı.
Aklıma yatanlar : Koss PortaPro veya Akg K518
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.. EXTRA MARKA MODEL ÖNEREBİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
xsoldier arkadaşımdır (sınıftan) onunla cal! portapro ve k518 i karşılaştırmıştık. Cal! bariz iyi ama bass konusunda biraz yetersiz ve büyük (k518'e göre) portapronun sesi çok aydınlık ama yalıtım 0 :D k518 kafanızı ezebilir ama eğer koca kafalıysanız (benim gibi :)) biraz fazla baskı yapıyor :)
k518 alıcam bu gidişle :)kafam küçüktür ya :D
bende sizin tarzınızda müzik dinlerim k518 alın geçin ama önemli bir ayrıntı daha aklıma geldi k518dj in kablosu uzundur. k518le lerin kabloları kısadır.