Şimdi Ara

Kafa yarılması ilk yardım nasıl yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerekli yerler aranmıştır.Teşekkür ederim.
    Not: 3 - 4 saat önce kanamıştı fakat şu anda gözle görülür kanama yok.

Herkesin görmesi için kalın yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innkeeper -- 22 Eylül 2006; 20:09:54 >

• arkadaşım bence ne yapıp et hastaneye götür bide sakın uyutma yani bi şey olur flan neyse geçmi olsun 112 hızır acil ha
  • iç kanama olabilir. tomografi çekilmesi şart. Eğer muayene yapılmazsa etkileri yıllar sonra bile ortaya çıkabiliyo. Temkini elden bırakma
  • Ambulans çağırsan?
  • aslında saat 3 gibi oldu bu olay.Kendisine söyleyince de gitmek istemiyor(birşeyim yok diyor-ağrısı falan da yokmuş ).Aşırı kan kaybetmedi fakat kafasında ufak çaplı bir yer biraz biraz kanıyor .
  • sakın kafayı yıkayım felan deme sadece temiz bi bezle veya havluyla yaranın üstüne sıkıca bastırın ve hemen hastaneye gidin
  • eğer ciddi bişeyse 112 yi ara, fazla hareket ettirme, geldiklerinde deneyimli elemanlar gerektiği gibi davranılar, geçmiş olsun
  • benim kafam 2-3 kere yarıldı ama pek bişey olmadı bana ama hastahane ye gidin tomografi çektirin
  • quote:

Bugün evde birisi 2 kere düştü.2 kere kafasını yardı
    />

kardeşim bizimi deniyorsun,bu saate kadar durduğunuz hata zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 22 Eylül 2006; 19:37:16 >
  • kardeş geçmiş olsun bende evde abim ile yarış yaparken virajı alamayıp kapının köşesine girmiştim ve yarılmıştı kafam dikişi falan attılar ve bir keresinde de merdivenlerden düşmüştüm yine dikiş atmışlar izleride duruyor + şeklinde
  • Taksi parası yok muş !!!

112 yi ara adresi ver gelsin ambulans... Ambulans çağıracak kadar bir yara değil felan demeyin, nereden bileceksiniz... Hastaları da hiç anlamam.. Ağrımıyor, şimdi geçer, felan derler... Baktın 15 dk ya kadar ambulans gelmedi 115 i ara polisler gelsin... Onlar götürsün... Hatta ilk polisleri ara istersen, daha hızlı geliyorlar... Merak etme niye bizi çağırdın demezler...
    Bak hala duruyo...

Bu arada götürürken, yara üzerine hastanın kendisi bir bezle bastırsın... Ulaşana kadar çekmesin...

Ne milletiz ya... Allah Allah...

Geçmiş Olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 22 Eylül 2006; 19:58:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aldirma128

Taksi parası yok muş !!!

112 yi ara adresi ver gelsin ambulans... Ambulans çağıracak kadar bir yara değil felan demeyin, nereden bileceksiniz... Hastaları da hiç anlamam.. Ağrımıyor, şimdi geçer, felan derler... Baktın 15 dk ya kadar ambulans gelmedi 115 i ara polisler gelsin... Onlar götürsün... Hatta ilk polisleri ara istersen, daha hızlı geliyorlar... Merak etme niye bizi çağırdın demezler...
    Bak hala duruyo...

Bu arada götürürken, yara üzerine hastanın kendisi bir bezle bastırsın... Ulaşana kadar çekmesin...

Geçmiş Olsun...

Gerekli yerler arandı.Gerekli işlemler yapılacak.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

• quote:

Taksi parası yok muş !!!

Bak hala duruyo...

Geçmiş Olsun...

Milletlerarası Kayıt
    Telefon: 115

abi polisin numarasınıda bilmiyoruz ya

• İnsanlar artık 112 yi aramak yerine DH ye topic acıolar peeff
  • Bu bana çok saçma geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

İnsanlar artık 112 yi aramak yerine DH ye topic acıolar peeff

• quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

İnsanlar artık 112 yi aramak yerine DH ye topic acıolar peeff

ne güsel işte dh açısından ii bi olay bu bu kadar büyüdük
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

quote:

Taksi parası yok muş !!!

Bak hala duruyo...

Geçmiş Olsun...

Milletlerarası Kayıt
    Telefon: 115

abi polisin numarasınıda bilmiyoruz ya

Hoca 155 yerine 115 demişiz... çok mu?

115 i arasın, baktı olmuyo, 155 i arar... Allah Allah

Hemen bilmioz dion... Hiç hüzn-ü zan diye bişey duydun mu sen? Arada bir yapmaya çalış, güzel şeydir...

• geçen aylarda birisi kafamı yardım diyip 10 saat cevap vermemişti en son ablası çıkıp hastaneye götürdük iyileşti falan filan cart curt olmuştu hatırlayan varmı??? çok komikti yaw gülmekten yerlere yattım resmen rofl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.