Şimdi Ara

Kafam allak bullak MF4 9k mf3 14k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben en baştan beri İTÜ bilgisayar istiyordum ama gelme ihtimali düşük olduğundan ve etrafımdakiler tıp tıp tıp deyince kafa çorba oldu sizce ne yapmalıyım benim mf4 9260 mf3 14477.

• yaz tıpı kurtul 6sene sonra ne iş yapacam demezsin
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    AMA HAYALİM HEP BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİYDİ TIPDA PRESTİJ PARA GÜVENCE KAFAMI KARIŞTIRYOR TIP İYİ YERLER GELMİOKİ HARRAN VAN ORDU ADIYAMAN SİVAS ELAZIĞ ???????????
  • Hayali bilgisayar mühensi olan biri tıp yazarsa sonu iyi olmaz ama yinede hayırlısı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21eagle21 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben de aynı durumdayım napcam bilmiyorum mf3 14 k mf4 11k mezuna kalmayı bile düşünüyorum
  • o mf3le doğuda tıplar gelir. doğuya gitmeyi istiyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21eagle21

AMA HAYALİM HEP BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİYDİ TIPDA PRESTİJ PARA GÜVENCE KAFAMI KARIŞTIRYOR TIP İYİ YERLER GELMİOKİ HARRAN VAN ORDU ADIYAMAN SİVAS ELAZIĞ ???????????

Hayalinse eger hiç düsünme bile tıpı zindan olur.Çevre önemli degil 1-2ay daha tıp derler susarlar sonra yaz mis gibi oku bilgisayarını,işini seversen özveriyle yaparsan iş cok merak etme :)
    DOSTUM AMA SORUN BEN İTÜYÜ İSTİODUM ONDAN SONRAKİ ÜNİVERSİTELER PEK İÇİMİ AÇMIYOR ??
  • quote:

DOSTUM AMA SORUN BEN İTÜYÜ İSTİODUM ONDAN SONRAKİ ÜNİVERSİTELER PEK İÇİMİ AÇMIYOR ??

olsa iyiydi ama düser belki tam sınırdasın belli olmaz, itü olmazsa ytü yaz dil filan hallettin mi tamamdır, iş veren zaten senın onun ihtiyacını karsılayacagına bakar iş tecrübesine bakar üni etiketide bi yere o yerden sonra senın birikimin işler, kadar sıkma canını hayırlısı neyse o olur
    Çok teşekürler Allahım Herkezin.Gönlünde olanı ona hayırlı kıl.
    ona hayırlı olanı gönüllerine razı kıl.
  • 9bin sıralamayı heba etmek aptallık olur.

• İtüyü yaz altına başka mühendislikler yaz. Hayali bilgisayar olan biri tıp okuyunca hiç hoş şeyler olmuyor. Çevremden biliyorum

• neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Kardeş herkezin öyle örneklere ihtiyacı var açılasana ??
  • 1000 defa dedim gerekirse 1000 defa daha soylerim. Sakin ola etrafinin sozunu dinleme. Bolumu okuyacak olan sensin. Parasi icin hic bir meslek tercih edilmez eger oyle bir yanligiya dusup tercih edersen diger insanlar gibi sabah 8 aksam 5 yaparsin kimseye faydan dokunmaz kendin dahil. Adini duydugunda icinde kipirti olan meslek hangisiyse onu yaz ve askla oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş herkezin öyle örneklere ihtiyacı var açılasana ??

Arkadaşım okuyor tıp. İnşaat istiyordu puanı gelince yazdırdılar. 1.sınıfta kaldı. Bu 2.senesi yine büte kaldı.
    Yine bir arkadaşım yazılım mühendisliği istiyordu. Yıldız makineye gitti, 1.senesinde 12 dersin 11 i kaldı. Sevmediği işi yapamıyor insan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.